Тема за 4х4 при Опел.
Sammy 12 февруари 2012 - 19:49
ами аз сам пообяснил с един два реда малко по назад ама кои да прочете по лесно е направо да се пита
а за спирането и пускането трябва да се намерят читави съединители нови със сигурност има някаде ама ще са много скъпи
а за спирането и пускането трябва да се намерят читави съединители нови със сигурност има някаде ама ще са много скъпи
TONY.G.A 12 февруари 2012 - 23:12
ASTOR 13 февруари 2012 - 01:06
А не може ли без него Sammy ?
Предлагам темата да се направи важна тъй като няма никакво инфо във форума за раздатки.
Колеги Sammy , m4r1qn дайте инфо как се прави постоянно зацепена.
Предлагам темата да се направи важна тъй като няма никакво инфо във форума за раздатки.
Колеги Sammy , m4r1qn дайте инфо как се прави постоянно зацепена.
Sammy 13 февруари 2012 - 15:36
ASTOR 13 февруари 2012 - 18:22
ivooo 13 февруари 2012 - 18:43
ASTOR, на 13 февруари 2012 - 18:22, каза:
За тия съединители ставаше на въпрос , те се махат и се слага зъбното колело за което говориш , правилно ли съм разбрал ?
Предполагам колегата има предвид това :
защото пробелма им е феродото .... а именно :
и не е необходимо да се махат всички ... ако слагаш едно правено колело махаш само едно от тези, но според мен не е добър вариант само с 1 !
Мнението беше редактирано от ivooo: 13 февруари 2012 - 18:44
m4r1qn 13 февруари 2012 - 23:07
ASTOR, на 13 февруари 2012 - 01:06, каза:
Не знам как се зацепва постоянно - само съм чувал. Все още се боря с хидравликата - работи засега. Изработката на зъбното колело си е ноу хау и едва ли някой ще пусне чертеж на въпросната макина. Хубаво е че има хора които знаят как се прави. Има едни шведи дето за 700 евра ти правят виското и усилване на корпуса, правиш колело на место съединителя и почваш да даваш газ докато изпатка скоростната :)
ASTOR 14 февруари 2012 - 11:43
Твоята значи не си я правил постоянно зацепена, демек си със стандартна ли Мариане ? и държи сега след ъпгрейта ? Аз сериозно мисля да се захващам с това да видя какво може да се направи.Има хора които знаят какво се прави .
Sammy 14 февруари 2012 - 13:06
може аз да съм един от тия дето знаят кво да се прави,може аз да правя зъбните,може и аз да знам каде и как се подсилва и укрепва и още други както е при нашата астра 4х4 която до сега има доста стартове на всичката газ и даяни здраво,като кавам доста имам в предвид по мои сметки поне над 60 сухи старта от място на всичката газзззззззз
Мнението беше редактирано от Sammy: 14 февруари 2012 - 13:09
Мнението беше редактирано от Sammy: 14 февруари 2012 - 13:09
m4r1qn 14 февруари 2012 - 14:32
ASTOR, на 14 февруари 2012 - 11:43, каза:
Твоята значи не си я правил постоянно зацепена, демек си със стандартна ли Мариане ? и държи сега след ъпгрейта ? Аз сериозно мисля да се захващам с това да видя какво може да се направи.Има хора които знаят какво се прави .
Мдам хидравликата работи и не се е прецакала все още.
ASTOR 14 февруари 2012 - 19:33
Дано продължава да бачка Мариане..
Sammy може да споделиш нещо от това което знаеш , ако няма проблем. Това е и целта на темата.
И аз съм чувал че и корпуса и се усилва шото се предава и той.
Поздрави.
Sammy може да споделиш нещо от това което знаеш , ако няма проблем. Това е и целта на темата.
И аз съм чувал че и корпуса и се усилва шото се предава и той.
Поздрави.
dimi_54 11 март 2012 - 13:24
Здравейте колеги имам Опел вектра 91г. 4х4 2.0, използвам темата за да попитам на какво може да се дължи това , че когато карам напред 4х4 не се включва, а когато карам назад работи без грешка.Разбира се не мога да карам все на задна:))))))
m4r1qn 12 март 2012 - 20:24
Чакай, че се вкарах в размисъл - как я разбра, че на задна работи - стъпи на сняг и някой отстрани те гледа как задните колелета пробуксуват или ти се струва че на задна потегля по добре от на предна?
dimi_54 13 март 2012 - 09:16
Здравей колега, бях се отчаял че няма да получа отговор. Та как разбрах,наложи се да отида до мои роднини в града и да закарам един бойлер. При нас има доста сняг през зимата. Та моите роднини живеят в една уличка която е доста стръмна, няма условия за засилване и какво стана 15 минути драпах напред, стигах до половината и обратно надолу. Накрая ми хрумна да опитам на задна - излезе като пушка, оказа се че когато е на задна 4х4 работи защото се вижда как въртят и задните гуми. Направих втори опит на лед пак по стръмна улица. Спирам на място, когато е напред буксуват само предните гуми и не мърда, а когато е назад буксуват и задните гуми и излизам.Та затова зададох този въпрос.Доста изчетох за устройството и начина на действие на раздатката, но не стигнах до отговор.
Гостplamen_ni_* 27 април 2012 - 08:17
Темата е много интересна и за мен,приятно ми е да понауча някой работи за 4x4 при Опелите
Мнението беше редактирано от plamen_ni: 27 април 2012 - 08:18
Мнението беше редактирано от plamen_ni: 27 април 2012 - 08:18
Mammoth 01 май 2012 - 16:11
И аз да споделя нещо, относно постоянното зацепване - в Англия и по-точно в мига вървят едни зацепващи пръстени, които се слагат на местото на многодисковия съединител и така става постоянно зацепена, цената им беше между 100 и 150 паунда. Един от проблемите им е изнасянето на феродото, но другия проблем който е при мен е, че аз не си смених сферата, която е консуматив. При стара Сфера се къса глупавия семеринг на виско муфата и от там цялата ти хидравлига избива вътре в раздатката и след това през одушника ти имазва двигателя. Сега имам две раздатки с читави съединители и скъсани семеринги Тъпото е, че има номер, но я няма никъде, затова колеги - сменяйте сферите на 100 000 км. или на 6 години! Намерих и един сайт в Швейцария за 2000 евро някъде ти я рециклират, били упълномощени от Щаер да сглобяват и рециклират техните раздатки, но и сумата си я бива!
Поздрави!
Поздрави!
m4r1qn 02 май 2012 - 22:26
По скоро се къса мембраната (може и семеринг да го наречем) на плочата за зацепване на съединителя от износени дискове - по голям ход и тя е готова и сготвяш таратор в моторния отсек. Що не врътнеш една шайба - о888749о86, да видим дали няма да изскочи някой семеринг от торбата с чудесата :)
Mammoth 03 май 2012 - 18:33
Може и от това да е, макар, че с англичаните с които кореспондирах ми казаха, че при износването само боксувало и нямало хубаво предаване на задните колела, но и като замине сфрата се получава същото боксуване. На мойта раздатка като я смених, я разглобих, феродата ми бяха здрави и не бяха износени. Няма значение де, проблемът е налице. Телефончето ще си го запиша, но в момента не мога да звънна понеже е спрян моя чак другия месец ще го платя, пуста му криза върна ме много назад. Ако имаш скайп или нещо от сорта, ще ти пратя на ЛС, да ме откриеш.
Поздрави!
Поздрави!
ASTOR 21 май 2012 - 19:14
http://www.mickey-ga...o-4motion-400km
Тука пича използва кутия от audu TT
Тука пича използва кутия от audu TT