Пробка за обезвъздушаване на охладителната система
javor_bg 06 март 2018 - 16:13
Тази пластмасова пробка не може ли да се намаже с керамична грес за да не запича ? Има ли значение предницата на колата дали не е малко вдигната нагоре по време на обезвъздушаването?
Мнението беше редактирано от javor_bg: 09 март 2018 - 11:22
Мнението беше редактирано от javor_bg: 09 март 2018 - 11:22
Hevy 08 март 2018 - 20:06
ufer, на 06 март 2018 - 10:19, каза:
Аз допълнително на това бих развил леко температурния датчик още при наливането на студен двигател. Може след това въобще да не се налагат други процедури. Е, малко може да подмокри...
Не знам за каква кола говориш, но при мен от термостата, където е температурния датчик, си расте маркуч който обезвъздушава там...
ufer 09 март 2018 - 11:55
Всъщност имах предвид по-старите Опели - Кадет, Астра Ф. При по-новите е различно и всеки трябва сам да прецени и където е уместно, да обезвъздуши оттам. Освен това има и инструкции при някои коли. А при теб с тръбичката си е направо лукс...
Hevy 09 март 2018 - 21:26
Да, лукс е, и лукса се заплаща...ако трябва да смениш гарнитурата на капака на главата, трябва да източиш първо чорбата
gevv 03 юли 2018 - 12:30
Здравейте колеги! Да не отварям нова тема, интересува ме как протича самото обезвъздушаване и по-точно трябва ли да циркулира още като запалиш двигателя антифриз през маркучето, отиващо от радиатора към горната страна на разширителното казанче..? Или само като загрее и се разшири антифриза ,тогава връща от там.. Става въпрос за най-простия C16NZ.... Благодаря предварително!
ufer 04 юли 2018 - 07:53
Този маркуч от радиатора към помпата, респ. казанчето, е част от големия кръг и се включва, чак след като отвори термостатът. По принцип повечето термостати имат малък срез и пропускат оттам много малко, което също подпомага обезвъздушителния процес. Но истинското движение започва, след като загрее двигателят. Отделно от това конструкцията на опеловите двигатели е такава, че на практика системата сама се обезвъздушава. Много рядко се налага намеса, примерно ако има изпарител. Абе, това при Опел е песен! Аз имам една MR2. Ако знаете, какво значи обезвъздушаване, трябва да си вземете отпуска...
Стаевски 04 юли 2018 - 11:28
Като пълниш системата, през това маркуче излиза въздуха към разширителния съд независимо от това дали е отворил термостата или не. Нивото на казанчето и нивото в това маркуче при не работещ двигател е едно и също. Имаш скачени съдове.
gevv 09 юли 2018 - 09:58
Благодаря за мненията. При мен се оказва,че през това маркуче не излиза нищо, а не е запушено, продухвах го на обратно... И "майсторът" ми се чудеше дали трябва постоянно да върти от него антифриз или само като загрее яко... Засега така си карам.
unreax 16 ноември 2023 - 11:11
Да вдигна малко темата по въпроса с пластмасовата пробка за обезвъздушаване.
Фирма ДБК Дмитров Пловдив предлагат пробка за Audi A4 B6 която е същата като тази.
Линк: http://www.dbk-dimit...i-a4-b6-clp1914
Фирма ДБК Дмитров Пловдив предлагат пробка за Audi A4 B6 която е същата като тази.
Линк: http://www.dbk-dimit...i-a4-b6-clp1914