Опел Клуб България

»
Вход Регистрация Потребители Ново съдържание Промени на статуса
« Back to Електрическа инсталация и електроника

Astra H дневни светлини

Vas снимка Vas 14 януари 2025 - 12:23

Здравейте, може ли да се сложи модул за дневни светлини на Опел Астра Н 2007г?
Искам като запаля колата дългите светлини да светят на 30%
В интернет продавам такива модули, но незнам дали ще станат за Астрата, защото е много капризна на тема светлини
Отговори

IvailoM снимка IvailoM 14 януари 2025 - 14:38

Защо не си ги програмираш с Оп ком?
Отговори

tisho.74 снимка tisho.74 14 януари 2025 - 15:10

Щото светят късите на цяла мощност и сменяш крушки....
Ако има късмет с колата може да има опция да светят халогените за дневни. Виждал съм една такава. Но крушките на халогените се сменят трудно.
Отговори

IvailoM снимка IvailoM 14 януари 2025 - 15:59

На дългите заслепява, нищо, че са на 30%, светят в друга равнина. Една крушка е 10 кинта, тия на дългите да не би да не горят, като ще са с.понижена мощност с тва качество на резервните части....Другото, което не е удачно е препряването на инсталацията и монтирането на модули на Астра Н.
Мнението беше редактирано от IvailoM: 14 януари 2025 - 16:01
Отговори

Ne6to Smisleno снимка Ne6to Smisleno 14 януари 2025 - 16:22

И според мен модела има 5 различни опции за дейтайм рънинг лайтс, в крайна сметка и да смеянш крушките на 2 години, не е такъв проблем. Друго си е да режеш изолации и да връзваш китайски самозапалващи се релета...
Мнението беше редактирано от Ne6to Smisleno: 14 януари 2025 - 16:22
Отговори

Vas снимка Vas 14 януари 2025 - 16:32

Сложих си хубави Лед крушки и не искам да светят по цял ден, затова се сетих за тази екстра. И си беше доста мъка докато намеря подходящите лед крушки за да не дават грешка на таблото
Отговори

IvailoM снимка IvailoM 14 януари 2025 - 17:00

Другото, което адски много ме дразни при т.н дневни светлини е, че повечето хора разчитат на тях и забравят при сумрак, дъжд, сняг, мъгла, да си пускат фаровете......За тва си ги програмираш да ти светят само къси отпред и габарити отзад и си ти. Аз съм с хубав ксенон от Алито и повече от 3 години крушките си светят и ден, и нощ. Извинявай за СПАМа, колега. Сподели какви са тия ЛЕД ове и на рефлектор или лупи си ги сложил?
Отговори

Vas снимка Vas 14 януари 2025 - 21:48

Лед крушките ги сложих на рефлекторен фар,лупи нямам, а крушките са Led Bulb Super Brightness 6500k, 10 000lm от AutoPro в Пловдив
Без грешки в колата, със супер светлина и без да заслепявам колите срещу мен
Отговори

Rosen Popov снимка Rosen Popov 14 януари 2025 - 22:06

Седни в друга кола и подкарай срещу себе си....няма такъв филм! От друга страна те разбирам, всичко живо кара с крушки дето ти изпаряват и последната мисъл от главата, сега поне и ти донякъде ще им даваш да видят живота си осветен, като "пътеводна светлина"...според мен си сложи скъпи лед крушки на габаритите и така си карай, съмнявам се да имаш проблеми.

Нивото на дневните светлини е постановено с закон и халогените не отговарят на изискванията, от друга страна всеки кара с каквото си поиска...
Мнението беше редактирано от Rosen Popov: 14 януари 2025 - 22:08
Отговори

Жоро снимка Жоро 15 януари 2025 - 08:50

Ne6to Smisleno, на 14 януари 2025 - 16:22, каза:

в крайна сметка и да смеянш крушките на 2 години, не е такъв проблем.

2018 като купих ОПСи беше на 36000км, сега е на 106000км и за тези 6-7 години и 70000км крушка на късите не е изгоряла, а колата е с активирани дневни на късите...
Отговори
Хостинг от NS1.bg
Хостинг от NS1.bg