Опел Клуб България: Инсталиране на ESP и "Sport" бутон за иключването му + Снимки - Опел Клуб България

Прехвърляне към съдържание

• 3 Страници +
  • 1
  • 2
  • 3

Инсталиране на ESP и "Sport" бутон за иключването му + Снимки Софтуерно и хардуерно активиране на екстрата при Астра Х/ Astra H

#41 Потребителят не е активен   boXeer 

• Прясно излюпен...
  • Група: Потребители

• Автомобил:Astra H Z19DTH
  • Регистриран: 05.07.2017

Публикувано: 10 март 2018 - 22:10

Тази верия на софта от къде я намери? Сигурно 10 изтеглих и не стават. Можеш ли да дадеш линк към работеща?

#42 Потребителят не е активен   Nikolai Manev 

• Ходи на курсове...

• Автомобил:Opel Astra H Z17DTH Cosmo
  • Регистриран: 19.03.2012

Публикувано: 09 април 2018 - 16:18

@ boXeer закупих кабела от склад66. Там си пристига софтуера и трябва да генерираш key за активация. Всичко е описано в инструкциите. Този key е уникален за всеки компютър.

#43 Потребителят не е активен   anton_m 

• Прясно излюпен...

• Автомобил:ZAFIRA B Z19DT `06
  • Регистриран: 05.05.2007

Публикувано: 16 ноември 2018 - 21:14

Здравейте колеги. Искам да допълня моя опит по темата.
Притежавам ЗАФИРА Б, 1.9ДТ, 120к, и притежава всичко необходимо без копчето "SPORT"
Закупих панела, прекарахдвата допълнителни кабела, програмирах по описания начин, но уви не се получи.
Моето IPC e с индекс PF и по таблицата нямаше инфо дали е поддържа изключване на ЕСП.
Бях длъжен да опитам. Та категорично не се получава.
остана ми само надписа SPORT да си свети :doh:

#44 Потребителят не е активен   Dtm 

• Вече сам си сменя маслото...

• Автомобил:Astra H Z16XER
  • Регистриран: 05.05.2010

Публикувано: 28 декември 2018 - 12:58

Не е много като за тази тема, но все пак..Гледам, че руснаците си купуват CAN - адаптери от един потребител на Drive2.ru . Този адаптер вади различни показания, включително температурата, на мястото на дневния километраж. Освен това, става и затваряне на стъклата, тест на стрелките при палене и други такива глезотии.Управлява се от бутоните на волна. Дали има как ( и дали има желаещи) да направим една поръчка до България? Към 60-70 лв. струва, ако не се лъжа

#45 Потребителят не е активен   Agamemnon 

• Сам си ремонтира колата...

• Автомобил:Astra F C20XE, Astra H Z17DTJ
  • Регистриран: 25.04.2006

Публикувано: 17 януари 2019 - 19:38

Здравейте, днес сложих и аз спорт бутона, но не заработи. Кабелите ги имам прекарани заводско, поне на буксата на бутона се виждат. Дори символът спорт не поиска да светне, давайте някакви насоки. Имам есп, бутона е от з19дт, моята е з17дтж. Таблото е с индекс YD, да не би да има разлика в буксата за фейслифта почнах да се съмнявам. Иначе аварийните и централното си работят и на двата бутона. Помагайте.

#46 Потребителят не е активен   dusty rain 

• Пали асфалта...

• Автомобил:Astra H A17DTJ, ех Vectra A 1.8i
  • Регистриран: 16.01.2011

Публикувано: 18 януари 2019 - 21:42

Виж мнениеAgamemnon, на 17 януари 2019 - 19:38, каза:

Здравейте, днес сложих и аз спорт бутона, но не заработи... Дори символът спорт не поиска да светне...

Колко ли стъпки си пропуснал?
Хардуерната съвместимост със сигурност, за софтуерните нищо не споменаваш...защо ли!
Публикувано изображение

#47 Потребителят не е активен   Zero918 

• Прясно излюпен...

• Автомобил:Opel Astra h estarte
  • Регистриран: 09.11.2021

Публикувано: 09 ноември 2021 - 23:42

Nikolai Manev възможно ли е да пуснеш снимките отново или да ми ги изпратиш на е маил или viber .

#48 Потребителят не е активен   Hevy 

• debil

• Автомобил:Astra G X18XE1 Tigra А X14XE
  • Регистриран: 04.02.2009

Публикувано: 10 март 2023 - 20:22

Преди пет години си бил по свестен, сега във фейса си се изпедерастил нещо. Обикновен потребител задава въпрос - може ли да се сложи esp на кола без тази система. Аз отговарям че е по лесно да си купи друг дарак с esp . Ти ми се появяваш под поста с хилене, имало било инфо из нета, просто било и не знам си още какво. Даже не питаш каква е колата на питащия , кво те интересува, важното е да се похвалиш колко си умен. Заедно с теб се появяват и другите тъпаци като Страхил и Балджиев и те се хилят. Всичките смотаняци сте най големите отворковци в мрежата, щото сте далече от шамарите...Затова просто ще се махна и от групата във фейса, за да не се нервирам. Както се махнах от тук. Повечето педали криво разбирате понятията взаимопомощ и колега.
Kadett E C16LZ - RIP

#49 Потребителят не е активен   Hirurga 

• Пешеходец

• Автомобил:Opel Zafira B 1.9CDTI
  • Регистриран: 07.11.2020

Публикувано: 10 март 2023 - 20:54

Виж мнениеHevy, на 10 март 2023 - 20:22, каза:

Преди пет години си бил по свестен, сега във фейса си се изпедерастил нещо. Обикновен потребител задава въпрос - може ли да се сложи esp на кола без тази система. Аз отговарям че е по лесно да си купи друг дарак с esp . Ти ми се появяваш под поста с хилене, имало било инфо из нета, просто било и не знам си още какво. Даже не питаш каква е колата на питащия , кво те интересува, важното е да се похвалиш колко си умен. Заедно с теб се появяват и другите тъпаци като Страхил и Балджиев и те се хилят. Всичките смотаняци сте най големите отворковци в мрежата, щото сте далече от шамарите...Затова просто ще се махна и от групата във фейса, за да не се нервирам. Както се махнах от тук. Повечето педали криво разбирате понятията взаимопомощ и колега.

Във фейса те наредихме и избяга като кученце с подвита опакша което знае само да лае ,че дори от страх блокира всички ни , но какво може да се очаква от човек който избива комплекси защото може би има лоши спомени с чичо си в детството ;) , ти никога няма да бъдеш на нивото на никой от нас преживей го чичка!

#50 Потребителят не е активен   Siskoбг 

• Пилот...

• Автомобил:Opel Astra G Caravan X20XEV Sport
  • Регистриран: 09.02.2007

Публикувано: 10 март 2023 - 21:02

Виж мнениеHevy, на 10 март 2023 - 20:22, каза:

и тук ли искаш да ти обясня каква отрепка си, защото нито си ми на нивото, нито на възможностите. Тва че нещо, не ти е по умственият капацитет, не означава, че за другите не недостъпно и невъзможно. Като цяло, ходи си избивай жалкиъе комплекси другаде. Заради такива олигофрени като теб, вече не се споделя какво творим кадърните. Жалко дърто ПЕДАЛЧЕ
Предпазният колан може да те спаси, но и да те лиши от емоции, каквито карат всеки от нас да се чувства по-жив от всякога :)

Споделете тази тема чрез:

• 3 Страници +
  • 1
  • 2
  • 3

Бърз отговор

1 потребител(и) четат тази тема
0 регистрирани, 1 гости и 0 анонимни потребители

Хостинг от NS1.bg
Хостинг от NS1.bg