Попитайте за сервиз или магазин в Пловдив!
xani 16 януари 2008 - 23:07
Ако някой знае да ми каже пак и сам доволен на някои каталог да си набележа какво точно ми
харесва :) И ако някой продава разни маски и пр. за калибра да пише
харесва :) И ако някой продава разни маски и пр. за калибра да пише
Shades 17 януари 2008 - 14:49
Личното ми мнение е, че от Валспорт в последно време излизат повече проблеми отколкото решения. Мисля, че в тунинг центъра на Мария Луиза м-у Шел и Лукойл ще ти свършат по-добра работа, въпреки, че видях и техни творения с "видия тунинг"
Рошко 25 юли 2008 - 14:13
Знам, че по принцип темата е за АГУ форума, но мен ми трябва колега от Пловдив, който да има кабела за тези два ГИ. Налага ми се да бъзикна малко настройките на ГИ-то, но се надявам да е еднократен акт и затова не ми се дават 50-60 лева за кабел. Затова молбата ми е, ако има колега от Пловдив, който да разполага с кабелчето и има желанието да ми помогне и да изпием после по някоя бира, нека се обади... На лично, скайп или пък на телефон 0897/911-325 Светльо. Благодаря предварително
wrecked_pld 19 август 2008 - 17:06
Ако знаете къде в Пловдив мога да закарам главата да ми направят само челен шлайф т.е. да оберат старата гарнитура ще е добре да ме упътите или препоръчите сервиз или майстор,при който сте били казвайте каквото знаете .Мерси предварително
mcfistell 20 август 2008 - 09:39
Сервиз незнам, но според мен потърси място (фирма), където се занимават с металообработване и имат необходимия машини - мисля че ще ти вземат по-малко пари, а и е вероятно по-добре да си свършат работата.
wrecked_pld 20 август 2008 - 11:55
Колегата Peshotiger вече ми даде наставления за което му благодаря,а и на теб също,че се отзовахте така бързо
shin3 22 август 2008 - 14:41
Първо искам да се извиня най-официално за това че немога да присъствам на срещите, но това е защото почнах работа но сега скоро ще напускам така че в най скоро време ще се видим искам да ви се похваля че аструната е в бокса но сега ми трябва тенекеджия който да ми изправи предната греда "момчета не се плашете нямам удар с колата" просто и правя козметичен ремонт и се оказа че гредата е крива.Та ако някой има познат или е ходил някаде и е доволен моля да сподели.
tuning7350 25 август 2008 - 19:43
Та взех си спортни седлета и се оказа че не пасват точно на мястото на старите седалки та ще ми трябва човек който може да ги преправи или може би да завари една рамка върху която да се монтира седалката та ако някой знае кой може да ми свърши работа и да не ме одере жив нека сподели
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
wrecked_pld 05 септември 2008 - 17:57
Здрасти,колега!Преди време бях карал колата да я кърпят при майстор,който в свободното време се занимава с това (допълнителни доходи),но си има друга работа.Незнам дали ще се заеме да ти свърши работата.Иначе съм виждал две гаражчета,където правят СО заварки улицата,където се намира Строителния техникум като първия е малко по надолу от Техникума,а втория почти към края на улицата.
wrecked_pld 05 септември 2008 - 18:00
shin3, на Aug 22 2008, 03:41 PM, каза:
Първо искам да се извиня най-официално за това че немога да присъствам на срещите, но това е защото почнах работа но сега скоро ще напускам така че в най скоро време ще се видим искам да ви се похваля че аструната е в бокса но сега ми трябва тенекеджия който да ми изправи предната греда "момчета не се плашете нямам удар с колата" просто и правя козметичен ремонт и се оказа че гредата е крива.Та ако някой има познат или е ходил някаде и е доволен моля да сподели.
Здрасти,колега!Оправи ли проблема или ?Ако не си ще разпитам тук там да ти кажа някой майстор на разумни цени
shin3 11 септември 2008 - 23:49
Мерси все пак колега, колата е почти готова и съм много щастлив надявам се тази неделя да я изкарам от бокса...
Мнението беше редактирано от DJ IMC: 12 септември 2008 - 11:26
Причина за редактиране:: Преместих постовете на правилното място.
Мнението беше редактирано от DJ IMC: 12 септември 2008 - 11:26
Причина за редактиране:: Преместих постовете на правилното място.
fire1 10 октомври 2008 - 00:30
някой знае ли къде в Пловдив мога да намеря странични спойлери и спойлер за задния прозорец (тип козирка ) за opel kadett GT?
Мнението беше редактирано от fire1: 10 октомври 2008 - 00:32
Мнението беше редактирано от fire1: 10 октомври 2008 - 00:32
Shades 16 октомври 2008 - 22:27
По моргите в Пловдив едва ли е останало нещо читаво. В Пазарджик по-може да има. Другият вариант е да дадеш някъде да ти ги направят.
Icemann 22 октомври 2008 - 13:25
Аз да питам чистачки Бош АероТуин от къде? Само не ми казвайте Ауто Плюс, че там днес ме питаха, дали съм сигурен, че имам задна чистачка
Hristo 27 октомври 2008 - 20:06
Здравейте,
може ли някой да ми каже място в Пловдив където затъмняват стъкла на автомобили и на по сносни цени.
Благодаря предварително
може ли някой да ми каже място в Пловдив където затъмняват стъкла на автомобили и на по сносни цени.
Благодаря предварително
tuning7350 28 октомври 2008 - 01:02
wrecked_pld 03 ноември 2008 - 08:33
А някой до сега да си е чистил дюзите и в кой сервиз в Пловдив го е направил ?Постоянно ме питат за тея дюзи,а и идея си нямам къде,как и за колко
Нено Б. 04 ноември 2008 - 13:33
wrecked_pld, на Nov 3 2008, 08:33 AM, каза:
А някой до сега да си е чистил дюзите и в кой сервиз в Пловдив го е направил ?Постоянно ме питат за тея дюзи,а и идея си нямам къде,как и за колко
значи колега-правил съм го в бош сервиз на скобелева майка.Караш им колата,те ги свалят,киснат ги в една вана,пълна с квото трябва.После не знам кво точно им правят,продухват ли ги,нз...Качват ти ги на колата,обаждат ти се,отиваш,даваш 60 лв и си тръгваш.
Естесвено е,че цената може да варира в различните сервиза,аз там съм ходил.Можеш да отидеш и на другия бош-на кукленско(ех,това кукленско),ама там са малко по-заети.
Аз 2 пъти съм ги чистил там(на скобата)и двата пъти на излизане ми предлагаха да си купя добавки за бензина за профилактика на дюзи.Лошо няма,пари да имаш,ама майката му е редовно каране и на бенц,че...