Опел събор "OPC Mania" - 06.07.2008,Калояново
tarikataaaa 06 юли 2008 - 15:54
Paco GSI, на Jul 6 2008, 04:44 PM, каза:
Не всички успяхме да дойдем, но вие се забавлявайте и за тези които ги няма ... Дано подготвите снимков материал - да усетиме атмосферата ...
Току що се прибирам.БЕШЕ СУПЕР!!! Тези които недойдоха могат само да съжаляват.Има и снимки и клипове.Почвам да ги качвам....
SkiGeorgi 06 юли 2008 - 16:05
И аз преди малко се прибрах.Наистина да видиш толкова много опели на едно място е неповторимо!
Айде в скоро време дано пак да има някакво таквоа събиране!
Айде в скоро време дано пак да има някакво таквоа събиране!
Downlow 06 юли 2008 - 16:31
Доста ни напече слънцето, но си струваше Наистина гледката на толкова много опели е невероятна.Да се надяваме ,че следващия път ще са още повече.
Жорката 06 юли 2008 - 16:39
SkiGeorgi, на Jul 6 2008, 05:05 PM, каза:
Наистина да видиш толкова много опели на едно място е неповторимо!
Това беше най-голямото изживяване, да видиш толкова много автомобили от любимата марка...особенно така като се извие някъде колоната или като погледна в огледалото иии
Иначе програмата и организацията като за първи път биваше
MITETO GSI 06 юли 2008 - 16:46
Страхотно си изкарахме наистина имаше страшно много Опели
Някой ще пусне ли списък със времена и стартове за Италианското и Драга?
Някой ще пусне ли списък със времена и стартове за Италианското и Драга?
вектро75 06 юли 2008 - 16:47
Като за първи път много ми хареса.Всичко беше супер.Занапред ще се включвам по-често
Владко 06 юли 2008 - 16:50
Малко е рано да се подхваща тая тема, ама все пак.. аз лично не успях да дойда поради ред причини, за жалост повечето маловажни ;D И понеже сега супер ме е яд, нека тия дето бяха там да кажат.. има ли мерак тая година да се организира нещо подобно? Или тряя да чакаме до догодина по т'ва време.. според мене за 4-5 месеца има достатъчно време да се измисли нещо, било то 2-ра нац. сбирка или просто по-мащабен опел уикенд ;) Но нека които са в час да кажат :)
Рошко 06 юли 2008 - 16:57
Downlow, на Jul 6 2008, 05:31 PM, каза:
Доста ни напече слънцето, но си струваше Наистина гледката на толкова много опели е невероятна.Да се надяваме ,че следващия път ще са още повече.
hudson 06 юли 2008 - 17:08
Todor Borisov 06 юли 2008 - 17:10
И аз току що кацнах в Софето :) ОПЦ съборчето беше на 150 % :) аз лично много се изкефих на паркираните опели ...толкова мнооогооо.....
Другият път ще си организираме наш Опел събор
Другият път ще си организираме наш Опел събор
FiLaRn 06 юли 2008 - 17:22
Преди малко се върнах оттам. Като за първи път, беше супер.
Ето снимки от мен.
Към албума
Ако някой може, нека ги качи в темата, защото при мен излиза, че нямам права да постна толкова снимки.
Ето снимки от мен.
Към албума
Ако някой може, нека ги качи в темата, защото при мен излиза, че нямам права да постна толкова снимки.
hudson 06 юли 2008 - 17:26
Владко, на Jul 6 2008, 05:50 PM, каза:
Или тряя да чакаме до догодина по т'ва време.. според мене за 4-5 месеца има достатъчно време да се измисли нещо, било то 2-ра нац. сбирка или просто по-мащабен опел уикенд ;) Но нека които са в час да кажат :)
В никакъв случай пак по-това време. Или напролет или наесен, че днес направо се изпекохме. И добре, че имаше вятър иначе щяхме и да сме задушени в собствен сос.
imhotep 06 юли 2008 - 18:29
eridan 06 юли 2008 - 18:30
Гледката когато тръгнахме беше супер,по магистралата се събрахме и направо като погледнеш в огледалото само опели нищо друго а и всички се движеха като един...АЗ най-много се нарадвах на Ванката с белия кадет седа(строши чинии)хахах,а на връщане на тоя олигофрен с това 1.3 не му падна стрелката под 160.всичко беше страхотно..Аз нямах смелост да се пусна с моита кола.Поздрави.
п.п имам филм на патя и малко от там като го кача на пцто ще го пратя.
п.п имам филм на патя и малко от там като го кача на пцто ще го пратя.
imhotep 06 юли 2008 - 18:41
tarikataaaa 06 юли 2008 - 18:50
Айде едно торентче и от мен със снимки и клипове от събора днес .
http://zarta.org/details.php?id=15166
http://zarta.org/details.php?id=15166
Сашко 06 юли 2008 - 19:06
м дааа беше весело, еле па по магистралата. то не затегаха мотори то бензини не свършваха то важета не се късаха.....
за щастие при мен всичко мина безавариино
за щастие при мен всичко мина безавариино