Опел събор "OPC Mania" - 06.07.2008,Калояново
30e 07 юли 2008 - 07:58
GT 51, на Jul 6 2008, 11:18 PM, каза:
натъкнахме се и на един уникален ШЕВРОЛЕТ...30 Е снимки моля....Един класен обяд и обиколка на забележителностите по Подбалканската линия...Ние сме доволни, надявам се и Вие...тези които не дойдоха могат само да съжаляват...Скоро очаквам пак да се съберем...И пак: Организацията беше на ниво ...Поздрави Влади и Руми..
Даааммм мноууу яка екскурзийка... ще повторим някой ден ама с 2-та ретрака
Забравих си кабела за китаеца за снимките на Шевито
А за организацията всичко ток, само 4 маршала не можеха да се разберат по-между си къде и как да паркирам 10 мин. и избеснях - скандал и искаха естествено да ме изгонят от пистата
ickko 07 юли 2008 - 08:32
Ето и малко снимки от мен :) За жалост не съм снимал и 1/8-ма от колите, призавам си мн. ме мързеше да обикалям, за това само околните , пък и съм доказано слаб фотограф :0
Имам и други, малко "по-лични" снимки, ма няя ги пусна без съгласието на участниците в тях...
...пък може и някой лев да изкарам
http://www.snimka.bg...album_id=261063
Малко preview
Имам и други, малко "по-лични" снимки, ма няя ги пусна без съгласието на участниците в тях...
...пък може и някой лев да изкарам
http://www.snimka.bg...album_id=261063
Малко preview
Akulski_Cali 07 юли 2008 - 08:57
ickko 07 юли 2008 - 09:34
Akulski_Cali, на Jul 7 2008, 09:57 AM, каза:
Кажи си IBAN a да ти преведа 20те лева за снимката Ице, евалаааа
Брат, аз съм старомоден малко и пари приемам само по 3 начина - кеш, в брой и на ръка
Шигу'ам се, ще почерпиш един шезлонг тая седмица
Снимката е уникална!, най добрата от моя апарат
Скоро ще те изненадам с едно клипче, ма тогава не ти мърдат 20-те лева
Scorpion_BV 07 юли 2008 - 10:16
Победителите в италианското в клас до 100 конски сили
А ето и наградите на победителите в различните състезания:
Иначе страхотно събитие. Радвам се, че се видях с толкова много хора, радвам се, че покарах на пистата, радвам се, че благодарение на Гн. Стефанов покарах и един Шеви HHR, абе радвам се, че бях там и се забавлявах!
Специални благодарности за хората от Опел Стефанов! Много добра организация и най-вече поздравления, че от всички вносители на Опел те се сетиха да направят нещо за феновете на марката! Надявам се догодина пак да има подобно мероприятие и нещата да са още по добри. Ако един ден реша да си купувам нова кола вече знам от кой ще бъде! В тоя ред на мисли, как вървят HHR-ите?
Специални благодарности за Кака за труда който хвърли всички да имат лепенки на колите си и като че ли пропусна цялото събитие заради това. Специални благодарности и на всички от ОКБ дето помогнаха за организацията. Радвам се, че усилията бяха възнаградени и fanatic-a вдигна купата!
А ето и наградите на победителите в различните състезания:
Иначе страхотно събитие. Радвам се, че се видях с толкова много хора, радвам се, че покарах на пистата, радвам се, че благодарение на Гн. Стефанов покарах и един Шеви HHR, абе радвам се, че бях там и се забавлявах!
Специални благодарности за хората от Опел Стефанов! Много добра организация и най-вече поздравления, че от всички вносители на Опел те се сетиха да направят нещо за феновете на марката! Надявам се догодина пак да има подобно мероприятие и нещата да са още по добри. Ако един ден реша да си купувам нова кола вече знам от кой ще бъде! В тоя ред на мисли, как вървят HHR-ите?
Специални благодарности за Кака за труда който хвърли всички да имат лепенки на колите си и като че ли пропусна цялото събитие заради това. Специални благодарности и на всички от ОКБ дето помогнаха за организацията. Радвам се, че усилията бяха възнаградени и fanatic-a вдигна купата!
sv_tzvetkov 07 юли 2008 - 11:30
Много добре се получи всичко. Мина доста културно мога да кажа, без никакви изцепки, което ме учуди доста в интерес на истината... Организацията беше на ниво и до година не се и съмнявам ще е още по добре!!!
Единственото лошо беше за всички, че нямаше как да се скрият от зловещото слънце и хората се поопекоха сериозно. Аз не влизам в това число защото като ветеран в такива сбирки и попарките дето съм сърбал си взех един голям плажен чадър и спасих кожицата пък и на още няколко души...
Браво на всички за желанието и ентусиазма, а на онези които не дойдоха по една или друга причина мога да кажа, че изпуснаха...
Единственото лошо беше за всички, че нямаше как да се скрият от зловещото слънце и хората се поопекоха сериозно. Аз не влизам в това число защото като ветеран в такива сбирки и попарките дето съм сърбал си взех един голям плажен чадър и спасих кожицата пък и на още няколко души...
Браво на всички за желанието и ентусиазма, а на онези които не дойдоха по една или друга причина мога да кажа, че изпуснаха...
iso 07 юли 2008 - 11:47
Ето и снимките.
Варненци. Седянка. Семки.
Пътуването.
Събора.
[img]http://http://img353.imageshack.us/img353/8696/15ee8.jpg[/img]
Варненци. Седянка. Семки.
Пътуването.
Събора.
[img]http://http://img353.imageshack.us/img353/8696/15ee8.jpg[/img]
presledvach 07 юли 2008 - 12:55
Явно е било СУПЕР ЯКО и за мое най-голямо съжаление нямах възможността да дойда, но при следващото събиране задължително ще гледам да дойда
peponio 07 юли 2008 - 13:11
Veselin Stefanov 07 юли 2008 - 13:25
Радвам се че се е харесало на свички. СУПЕР
Това са резултатите от OPC Мания:
Италианско преследване клас до 100 к.с.:
1. Венцислав Ридарски – 15 – ОПЕЛ Корса
2. Валентин Георгиев – 8 -ОПЕЛ Корса
3. Александър Пилев – 10 – ОПЕЛ Вектра
Италианско преследване клас над 100 к.с.
1. Иван Шопов – 56 – ОПЕЛ Астра
2. Любен Каменов – 1 – ОПЕЛ Астра
3. Ангел Узунов – 43 – ОПЕЛ Астра
Майсторско шофиране:
1. Валентин Георгиев – ОПЕЛ Корса
2. Георги Узунов – ОПЕЛ Астра
3. Христо Бичев – ОПЕЛ Вектра
Драг рейс: Най-добро време Ангел Узунов -43 – ОПЕЛ Астра – 14.97 сек.
Специална награда получиха:
Дияна Димитрова - единствената ЖЕНА участвала в надпревара
Виктор Станчев за ОПЕЛ КЛУБ БЪЛГАРИЯ - за тяхната помощ да съберем ОПЕЛ ФЕНОВЕ на едно място
Имам и снимка на стената на срама(т.е. резултатие), но не знам как да я кача (СРАМ)
Това са резултатите от OPC Мания:
Италианско преследване клас до 100 к.с.:
1. Венцислав Ридарски – 15 – ОПЕЛ Корса
2. Валентин Георгиев – 8 -ОПЕЛ Корса
3. Александър Пилев – 10 – ОПЕЛ Вектра
Италианско преследване клас над 100 к.с.
1. Иван Шопов – 56 – ОПЕЛ Астра
2. Любен Каменов – 1 – ОПЕЛ Астра
3. Ангел Узунов – 43 – ОПЕЛ Астра
Майсторско шофиране:
1. Валентин Георгиев – ОПЕЛ Корса
2. Георги Узунов – ОПЕЛ Астра
3. Христо Бичев – ОПЕЛ Вектра
Драг рейс: Най-добро време Ангел Узунов -43 – ОПЕЛ Астра – 14.97 сек.
Специална награда получиха:
Дияна Димитрова - единствената ЖЕНА участвала в надпревара
Виктор Станчев за ОПЕЛ КЛУБ БЪЛГАРИЯ - за тяхната помощ да съберем ОПЕЛ ФЕНОВЕ на едно място
Имам и снимка на стената на срама(т.е. резултатие), но не знам как да я кача (СРАМ)
Moonlord 07 юли 2008 - 13:34
Ето моят материал - 200+ снимчици - http://profile.image.../pacolin/images (бийте рефреша, вече са всички). Не съм избрал правилните настройки в крайна сметка (не можех да се ориентирам добре по дислейа, доста беше слънчево), а и си забравих сенника... Но стават според мен, има доста добри попадения (Жоркааа добре я криеш бирата момче :))
Исках да снимам абсолютно всички коли отпред и отазад... Обаче на половината така ме заболяха краката от клякане и ставане, че нямах сили да доизснимам всички :(((( Не ми се сърдете, влезтеми в положението, пък и съм сигурен, че няма да има някой, който да не е бил сниман
Искам да се извиня пред всички на madmaxxx и на едно от момчетата с OPC-тата (незнам кой точно ), за това, че останаха без желаните от тях стикери Влезте ми в положението, всичките съм ги правил взимал, носил сам (кака ги раздаваше после), и смятам, че за 2 броя от 198 общо не беше честно да получа определения като "вие сте мърлячи, мизерници" и тн... За всичките тези стикери + клубните съм си извадил аз лично от джоба над 300 лв и не мисля, че това заслужавам :( Както и да е...
Всичко мина перфектно според мен, само дето съм реднек и редноуз, ама какво да се прави, рисковете на професията :) Покарахме, позяпахме, похапнахме, подпийнахме, видяхме се с доста хора - според мен събитието завърши повече от чудесно, а всичко е добре, когато свърши добре Без изцепки, ГСП и тем подобни, приятно изненадан съм от факта! Респект за всички и дано ние успеем да си организираме наша си среща за повече от ден и с повечко хапване и лаф
Поздрави на всички и мерси за приятното прекарване
Исках да снимам абсолютно всички коли отпред и отазад... Обаче на половината така ме заболяха краката от клякане и ставане, че нямах сили да доизснимам всички :(((( Не ми се сърдете, влезтеми в положението, пък и съм сигурен, че няма да има някой, който да не е бил сниман
Искам да се извиня пред всички на madmaxxx и на едно от момчетата с OPC-тата (незнам кой точно ), за това, че останаха без желаните от тях стикери Влезте ми в положението, всичките съм ги правил взимал, носил сам (кака ги раздаваше после), и смятам, че за 2 броя от 198 общо не беше честно да получа определения като "вие сте мърлячи, мизерници" и тн... За всичките тези стикери + клубните съм си извадил аз лично от джоба над 300 лв и не мисля, че това заслужавам :( Както и да е...
Всичко мина перфектно според мен, само дето съм реднек и редноуз, ама какво да се прави, рисковете на професията :) Покарахме, позяпахме, похапнахме, подпийнахме, видяхме се с доста хора - според мен събитието завърши повече от чудесно, а всичко е добре, когато свърши добре Без изцепки, ГСП и тем подобни, приятно изненадан съм от факта! Респект за всички и дано ние успеем да си организираме наша си среща за повече от ден и с повечко хапване и лаф
Поздрави на всички и мерси за приятното прекарване
Liubeznia 07 юли 2008 - 14:20
Moonlord, на Jul 7 2008, 02:34 PM, каза:
...
Аз искам да благодаря на теб, на Ванката специално и на Кака! За проявените организаторски способности.Аз бях единия без стикер, НО нищо не съм казал на никого.С Неравния веднага взехме един 54 ти номер и го лепнах!Нямам и не съм имал претенций нито за номер нито за нищо.Ванката направи страшни стикери ОПЦ които душа не ми дава да ги сваля.
gadjo_1978 07 юли 2008 - 14:33
И аз да кажа - беше супер , всички са готини фенове много ви се радвах !
Само дето скоростите ми отидоха по дяволите а се чудех Жоро как ги чупи !
Само дето скоростите ми отидоха по дяволите а се чудех Жоро как ги чупи !
kirenski 07 юли 2008 - 14:40
ах ти долен папаракуууу ( и да знаеш за напред че на еко-то винетки не продават )
http://profile.image...p1080560el4.jpg
ЕДИТ : Вектри с десен волан също
Съборчето беше екстра ,малко по ранно -трябваше да тръгна ,но следващият път за-по дълго ще остана
ЕДИТ : Вектри с десен волан също
Съборчето беше екстра ,малко по ранно -трябваше да тръгна ,но следващият път за-по дълго ще остана
Moonlord 07 юли 2008 - 14:47
kirenski, на Jul 7 2008, 03:40 PM, каза:
ах ти долен папаракуууу ( и да знаеш за напред че на еко-то винетки не продават )
Ехааа как съм те цъкнал точно до колата само :))) И да... ще знам вече (или по-скоро ще си записвам, защото не съм свикнал много много), че винетки се купуват от преди това :)))) За щастие - минах между капките и нямах проблеми с органите на реда :))) И спестих 10 точици :)))
Сашко 07 юли 2008 - 14:52
Scorpion_BV, на Jul 7 2008, 03:41 PM, каза:
Драга нали се сещаш, че не беше част от първоначалните планове за събитието. И драга беше такъв какъвто си го направихте.
Измерването беше с хронометър да, но в крайна сметка това са любителски състезания за да си направят кеф хората а не за точки за световния шампионат във Формула 1.
Измерването беше с хронометър да, но в крайна сметка това са любителски състезания за да си направят кеф хората а не за точки за световния шампионат във Формула 1.
м да прав си!
аз лично съм доволен от събора, имаше бая хора интересни коли
това с купите малко немога да го разбера, аз лично ако бях на мястото на 1-ия щеше да ми 100000 пъти по кеф че съм участвал в събитието, забавлявал съм се и съм станал пръв, а купата да допълни щастието ми и да ти придаде малко самочувствие
за драг-а нямам какво да кажа. Г. Стефанов си каза още в преди събора че драга няма да е част от програмата НО все пак ще го ИМА заради нас "ревлиовците"
аз лично не се пусках на драга за време, купа или каквато и да е цел а просто за кеф.
поздрави на организаторите, евала момчета