Опел Клуб България

»
Вход Регистрация Потребители Ново съдържание Промени на статуса
« Back to Национални Срещи

Опел събор "OPC Mania" - 06.07.2008,Калояново

Тази тема е заключена

spasito снимка spasito 07 юли 2008 - 07:07

Ето малко снимки и от мен Снимки
Отговори

Georgi - Plovdiv снимка Georgi - Plovdiv 07 юли 2008 - 07:26

Много добри снимки!!! :ole:
Отговори

30e снимка 30e 07 юли 2008 - 07:58

GT 51, на Jul 6 2008, 11:18 PM, каза:

натъкнахме се и на един уникален ШЕВРОЛЕТ...30 Е снимки моля....Един класен обяд и обиколка на забележителностите по Подбалканската линия...Ние сме доволни, надявам се и Вие...тези които не дойдоха могат само да съжаляват...Скоро очаквам пак да се съберем...И пак: Организацията беше на ниво ...Поздрави Влади и Руми.. :kuku: :knee:

Даааммм мноууу яка екскурзийка... ще повторим някой ден ама с 2-та ретрака :knee: :kuku:

Забравих си кабела за китаеца за снимките на Шевито :16V:

А за организацията всичко ток, само 4 маршала не можеха да се разберат по-между си къде и как да паркирам 10 мин. и избеснях - скандал и искаха естествено да ме изгонят от пистата :kuku:
Отговори

ickko снимка ickko 07 юли 2008 - 08:32

Ето и малко снимки от мен :) За жалост не съм снимал и 1/8-ма от колите, призавам си мн. ме мързеше да обикалям, за това само околните :kuku: , пък и съм доказано слаб фотограф :0

Имам и други, малко "по-лични" снимки, ма няя ги пусна без съгласието на участниците в тях... :kuku:
...пък може и някой лев да изкарам :kuku:

http://www.snimka.bg...album_id=261063

:knee:

Малко preview :knee: :16V:

Публикувано изображение
Публикувано изображение
Публикувано изображение
Публикувано изображение
Публикувано изображение
Отговори

Akulski_Cali снимка Akulski_Cali 07 юли 2008 - 08:57

ickko, на Jul 7 2008, 09:32 AM, каза:

Ето и малко снимки от мен :)
Имам и други, малко "по-лични" снимки, ма няя ги пусна без съгласието на участниците в тях... :kuku:
Публикувано изображение

Кажи си IBAN a да ти преведа 20те лева за снимката Ице, евалаааа :kuku: :kuku:
Отговори

ickko снимка ickko 07 юли 2008 - 09:34

Akulski_Cali, на Jul 7 2008, 09:57 AM, каза:

Кажи си IBAN a да ти преведа 20те лева за снимката Ице, евалаааа :16V: :kuku:

Брат, аз съм старомоден малко и пари приемам само по 3 начина - кеш, в брой и на ръка :knee:
Шигу'ам се, ще почерпиш един шезлонг тая седмица :kuku:

Снимката е уникална!, най добрата от моя апарат :3:
Скоро ще те изненадам с едно клипче, ма тогава не ти мърдат 20-те лева :16V: :knee:

:kuku:
Отговори

Scorpion_BV снимка Scorpion_BV 07 юли 2008 - 10:16

Победителите в италианското в клас до 100 конски сили

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

А ето и наградите на победителите в различните състезания:

Публикувано изображение

Иначе страхотно събитие. Радвам се, че се видях с толкова много хора, радвам се, че покарах на пистата, радвам се, че благодарение на Гн. Стефанов покарах и един Шеви HHR, абе радвам се, че бях там и се забавлявах!

Специални благодарности за хората от Опел Стефанов! Много добра организация и най-вече поздравления, че от всички вносители на Опел те се сетиха да направят нещо за феновете на марката! Надявам се догодина пак да има подобно мероприятие и нещата да са още по добри. Ако един ден реша да си купувам нова кола вече знам от кой ще бъде! :kuku: В тоя ред на мисли, как вървят HHR-ите? :kuku:

Специални благодарности за Кака за труда който хвърли всички да имат лепенки на колите си и като че ли пропусна цялото събитие заради това. Специални благодарности и на всички от ОКБ дето помогнаха за организацията. Радвам се, че усилията бяха възнаградени и fanatic-a вдигна купата! :knee: :kuku:
Отговори

giuseppe снимка giuseppe 07 юли 2008 - 11:28

Беше много яко :kuku: само жегата малко ни умори ,но всичко за OPEL :kuku:
Отговори

sv_tzvetkov снимка sv_tzvetkov 07 юли 2008 - 11:30

Много добре се получи всичко. Мина доста културно мога да кажа, без никакви изцепки, което ме учуди доста в интерес на истината... Организацията беше на ниво и до година не се и съмнявам ще е още по добре!!!
Единственото лошо беше за всички, че нямаше как да се скрият от зловещото слънце и хората се поопекоха сериозно. Аз не влизам в това число защото като ветеран в такива сбирки и попарките дето съм сърбал си взех един голям плажен чадър и спасих кожицата пък и на още няколко души... :kuku:
Браво на всички за желанието и ентусиазма, а на онези които не дойдоха по една или друга причина мога да кажа, че изпуснаха...
:kuku:
Отговори

iso снимка iso 07 юли 2008 - 11:47

Ето и снимките. :kuku:

Публикувано изображение

Варненци. Седянка. Семки.

Пътуването.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Събора.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

[img]http://http://img353.imageshack.us/img353/8696/15ee8.jpg[/img]

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение
Отговори

MaXo снимка MaXo 07 юли 2008 - 11:57

Някви времена от драга и италянското?Кой е спечелил и прочир...
Отговори

presledvach снимка presledvach 07 юли 2008 - 12:55

Явно е било СУПЕР ЯКО и за мое най-голямо съжаление нямах възможността да дойда, но при следващото събиране задължително ще гледам да дойда :kuku: :kuku: :kuku: :knee:
Отговори

peponio снимка peponio 07 юли 2008 - 13:11

MaXo, на Jul 7 2008, 12:57 PM, каза:

Някви времена от драга и италянското?Кой е спечелил и прочир...

ако не се лъжа в квалификацията на италиянското казаха най добро време 1.11... и мисля че Иван Шопов спечели там :kuku:
Отговори

Veselin Stefanov снимка Veselin Stefanov 07 юли 2008 - 13:25

Радвам се че се е харесало на свички. СУПЕР

Това са резултатите от OPC Мания:

Италианско преследване клас до 100 к.с.:

1. Венцислав Ридарски – 15 – ОПЕЛ Корса

2. Валентин Георгиев – 8 -ОПЕЛ Корса

3. Александър Пилев – 10 – ОПЕЛ Вектра

Италианско преследване клас над 100 к.с.

1. Иван Шопов – 56 – ОПЕЛ Астра

2. Любен Каменов – 1 – ОПЕЛ Астра

3. Ангел Узунов – 43 – ОПЕЛ Астра

Майсторско шофиране:

1. Валентин Георгиев – ОПЕЛ Корса

2. Георги Узунов – ОПЕЛ Астра

3. Христо Бичев – ОПЕЛ Вектра

Драг рейс: Най-добро време Ангел Узунов -43 – ОПЕЛ Астра – 14.97 сек.

Специална награда получиха:

Дияна Димитрова - единствената ЖЕНА участвала в надпревара

Виктор Станчев за ОПЕЛ КЛУБ БЪЛГАРИЯ - за тяхната помощ да съберем ОПЕЛ ФЕНОВЕ на едно място

Имам и снимка на стената на срама(т.е. резултатие), но не знам как да я кача (СРАМ)
Отговори

Moonlord снимка Moonlord 07 юли 2008 - 13:34

Ето моят материал - 200+ снимчици - http://profile.image.../pacolin/images (бийте рефреша, вече са всички). Не съм избрал правилните настройки в крайна сметка (не можех да се ориентирам добре по дислейа, доста беше слънчево), а и си забравих сенника... Но стават според мен, има доста добри попадения (Жоркааа добре я криеш бирата момче :))

Исках да снимам абсолютно всички коли отпред и отазад... Обаче на половината така ме заболяха краката от клякане и ставане, че нямах сили да доизснимам всички :(((( Не ми се сърдете, влезтеми в положението, пък и съм сигурен, че няма да има някой, който да не е бил сниман :kuku:

Искам да се извиня пред всички на madmaxxx и на едно от момчетата с OPC-тата (незнам кой точно :knee:), за това, че останаха без желаните от тях стикери :16V: Влезте ми в положението, всичките съм ги правил взимал, носил сам (кака ги раздаваше после), и смятам, че за 2 броя от 198 общо не беше честно да получа определения като "вие сте мърлячи, мизерници" и тн... :kuku: За всичките тези стикери + клубните съм си извадил аз лично от джоба над 300 лв и не мисля, че това заслужавам :( Както и да е...

Всичко мина перфектно според мен, само дето съм реднек и редноуз, ама какво да се прави, рисковете на професията :) Покарахме, позяпахме, похапнахме, подпийнахме, видяхме се с доста хора - според мен събитието завърши повече от чудесно, а всичко е добре, когато свърши добре :kuku: Без изцепки, ГСП и тем подобни, приятно изненадан съм от факта! Респект за всички и дано ние успеем да си организираме наша си среща за повече от ден и с повечко хапване и лаф :knee:

Поздрави на всички и мерси за приятното прекарване :16V:
Отговори

Liubeznia снимка Liubeznia 07 юли 2008 - 14:20

Moonlord, на Jul 7 2008, 02:34 PM, каза:

...

Аз искам да благодаря на теб, на Ванката специално и на Кака! За проявените организаторски способности.Аз бях единия без стикер, НО нищо не съм казал на никого.С Неравния веднага взехме един 54 ти номер и го лепнах!Нямам и не съм имал претенций нито за номер нито за нищо.Ванката направи страшни стикери ОПЦ които душа не ми дава да ги сваля. :kuku:
Отговори

gadjo_1978 снимка gadjo_1978 07 юли 2008 - 14:33

И аз да кажа - беше супер , всички са готини фенове много ви се радвах !
Само дето скоростите ми отидоха по дяволите :kuku: а се чудех Жоро как ги чупи !
Отговори

kirenski снимка kirenski 07 юли 2008 - 14:40

ах ти долен папаракуууу :kuku: :kuku: :knee: :16V: ( и да знаеш за напред че на еко-то винетки не продават :knee: )
http://profile.image...p1080560el4.jpg

ЕДИТ : Вектри с десен волан също :16V: :3:

Съборчето беше екстра :kuku: ,малко по ранно -трябваше да тръгна ,но следващият път за-по дълго ще остана
Отговори

Moonlord снимка Moonlord 07 юли 2008 - 14:47

kirenski, на Jul 7 2008, 03:40 PM, каза:

ах ти долен папаракуууу :kuku: :kuku: :kuku: :knee: ( и да знаеш за напред че на еко-то винетки не продават :16V: )
http://profile.image...p1080560el4.jpg

Ехааа как съм те цъкнал точно до колата само :))) :knee: И да... ще знам вече (или по-скоро ще си записвам, защото не съм свикнал много много), че винетки се купуват от преди това :)))) За щастие - минах между капките и нямах проблеми с органите на реда :))) И спестих 10 точици :)))
Отговори

Сашко снимка Сашко 07 юли 2008 - 14:52

Scorpion_BV, на Jul 7 2008, 03:41 PM, каза:

Драга нали се сещаш, че не беше част от първоначалните планове за събитието. И драга беше такъв какъвто си го направихте.

Измерването беше с хронометър да, но в крайна сметка това са любителски състезания за да си направят кеф хората а не за точки за световния шампионат във Формула 1.

м да прав си!
аз лично съм доволен от събора, имаше бая хора интересни коли
това с купите малко немога да го разбера, аз лично ако бях на мястото на 1-ия щеше да ми 100000 пъти по кеф че съм участвал в събитието, забавлявал съм се и съм станал пръв, а купата да допълни щастието ми и да ти придаде малко самочувствие :kuku:

за драг-а нямам какво да кажа. Г. Стефанов си каза още в преди събора че драга няма да е част от програмата НО все пак ще го ИМА заради нас "ревлиовците"
аз лично не се пусках на драга за време, купа или каквато и да е цел а просто за кеф.

поздрави на организаторите, евала момчета :kuku:
Отговори
Тази тема е заключена
Хостинг от NS1.bg
Хостинг от NS1.bg