Проблем с парното, отзад духа студен въздух
teo2
15 ноември 2015 - 02:12
Здравейте Колеги,
Следващия проблем с моята каляска е че парното отзад на централната конзола и в краката духа студено,а отпред духа топло..
Какъв може да бъде проблема за това явление? От къде да почна..
Мнението беше редактирано от teo2: 25 ноември 2015 - 13:41
Следващия проблем с моята каляска е че парното отзад на централната конзола и в краката духа студено,а отпред духа топло..
Какъв може да бъде проблема за това явление? От къде да почна..
Мнението беше редактирано от teo2: 25 ноември 2015 - 13:41
freeqwerty
16 ноември 2015 - 18:19
То и при мен е така. :)Нямам си идея защо. Ще се надявам някой да каже причината.
teo2
25 ноември 2015 - 13:43
Колеги, стана студено и отзад децата зъзнат свити на кълбета...
Колата е с климатроник и с ел. бутони за насочване на въздуха, вероятно на вакум.
Помагайте..
Мнението беше редактирано от teo2: 25 ноември 2015 - 13:44
Колата е с климатроник и с ел. бутони за насочване на въздуха, вероятно на вакум.
Помагайте..
Мнението беше редактирано от teo2: 25 ноември 2015 - 13:44
freeqwerty
25 ноември 2015 - 15:08
Не можеш ли да затвориш желюзите от зад за да не духа просто? Или ако не може да се затворят, разглоби решетките отзад и ги запуши с някакви парцали... И аз имам този проблем, може самия въздух да се охлажда докато стигне до отзад...
teo2
25 ноември 2015 - 15:41
freeqwerty,точно това направих днес, но така не решавам проблема с отоплението отзад :)
Рових се по руските форуми и намерих подобна тема ТУК.
Мисля че решението се крие в мнение 16 или 20, но съм много зле с руския и нищо не мога да схвана, а с тия преводачи става мазало..
Ще се радвам някой с добри познания по руски да хвърли един поглед..
Мисля че решението се крие в мнение 16 или 20, но съм много зле с руския и нищо не мога да схвана, а с тия преводачи става мазало..
xbmx
25 ноември 2015 - 17:52
teo2, на 25 ноември 2015 - 15:41, каза:
freeqwerty,точно това направих днес, но така не решавам проблема с отоплението отзад :)
Пише да си погледнеш вакумните тръби . Но може и да е от контрол модула на климатроника.
Ето ти нагледно какво представлява : Цък
Приятно разглеждане :)
Мнението беше редактирано от xbmx: 25 ноември 2015 - 18:00
teo2
26 ноември 2015 - 13:04
Благодаря xbmx,
Някакво упътване как да стигна до вакумните тръби... трябва ли да сваля цялото тъбло?
Някакво упътване как да стигна до вакумните тръби... трябва ли да сваля цялото тъбло?
xbmx
29 ноември 2015 - 00:43
teo2, на 26 ноември 2015 - 13:04, каза:
Благодаря xbmx,
Проследи от къде влизат тръбичките от към двигателния отсег посока копе , виш под жабката нагоре ,в ляво (в краката на пасажерската седалка) .По спомен бяха някъде там , но аз не ги пипах при мен беше проблем електрониката.
samoOpel
03 януари 2016 - 19:50
Здравейте и за много години.
Да не пускам друга тема, тъй като моя проблем е същия и ако може да използвам темата на колегата.
Колата е от подписа астра г комби, с климатик.Парното духа топло, само отзад в краката духа студено.
Помагайте, че возя детето отзад.
Да не пускам друга тема, тъй като моя проблем е същия и ако може да използвам темата на колегата.
Колата е от подписа астра г комби, с климатик.Парното духа топло, само отзад в краката духа студено.
Помагайте, че возя детето отзад.

kalin09
07 януари 2016 - 22:39
Радиаторчето е само едно,така че търси проблем по въздуховодите-някъде неплътно,разкачено...