Осветление във джантите
Julian_nikolovv 12 септември 2016 - 20:46
Здравеите колеги от известно време съм хвърлил око на тия работи, даже тук до мен във един сервиз го има това но струва безумните 550 лева,и ми изглежда някак си не добре .. някои опитвал ли се е хоум меид да прави проект има ли и повече инфо >
Жоро 13 септември 2016 - 08:22
Какво е това осветление, дай повече инфо, че и 550лв...
Купи си светещи вентили за 20лв и си в голямата игра...
Моята връзка
Купи си светещи вентили за 20лв и си в голямата игра...
Моята връзка
k opel e 13 септември 2016 - 09:14
Чудно, защо не съм забелязвал такава екстра!
Колега говориш за 550 лева. А, колко струват твоите джанти, че се нуждаят от такъв гъдел?
Колега говориш за 550 лева. А, колко струват твоите джанти, че се нуждаят от такъв гъдел?
CH_M 13 септември 2016 - 21:07
Имало и по-ефтина гъзария
http://online-store-...&product_id=122
http://online-store-...&product_id=122
Julian_nikolovv 14 септември 2016 - 05:58
CH_M, на 13 септември 2016 - 21:07, каза:
да за това става на вапрос, в българия са шарки и един пич от слатина с вапросните 550 лева, нз как не сте запознати, рятки елементи се разхождат с тая екстра, а вчера успях да намеря размери струг и компания и ще опитам да направя свои проект в пъти по евтин надявам се , не бих отказал и идеи ако има някои или повече инфо
Жоро 14 септември 2016 - 08:00
Julian_nikolovv 14 септември 2016 - 11:16
pitbulla 14 септември 2016 - 12:35
как ли не тръгнах да слагам такъва ,,цигания''
след това ще се започне и с неонче тук-там под колата,на краката...
след това ще се започне и с неонче тук-там под колата,на краката...
k opel e 14 септември 2016 - 19:05
k opel e, на 13 септември 2016 - 09:14, каза:
Чудно, защо не съм забелязвал такава екстра!
Колега, не ми каза колко струват твоите джанти. Или пък ги снимай. Искам да знам какво искаш да осветяваш. Или за проекта ти дай клип, за да видим за каква екстра става дума.
Julian_nikolovv 24 септември 2016 - 19:51
[quote name='k opel e' timestamp='1473872728' post='1249017']
Колега, не ми каза колко струват твоите джанти. Или пък ги снимай. Искам да знам какво искаш да осветяваш. Или за проекта ти дай клип, за да видим за каква екстра става дума.
[/quoте]
не са много скъпи джантите като трябва да минат и през песакоструене, мисля че в бг вървят около 400 450 лева, понеже си ги карам от англия, а относно проекта направил съм ринговете и г образните шини,и тази седмица съм се заел със лед лентите и специалния термо шлаих че да издържи на температурата , и също така още мъча решението на 4-те сезона , понеже в другите държави имат само лято есен наи много , а тук е страшно и така, ще направя снимки съвсем скоро,
[/quoте]
не са много скъпи джантите като трябва да минат и през песакоструене, мисля че в бг вървят около 400 450 лева, понеже си ги карам от англия, а относно проекта направил съм ринговете и г образните шини,и тази седмица съм се заел със лед лентите и специалния термо шлаих че да издържи на температурата , и също така още мъча решението на 4-те сезона , понеже в другите държави имат само лято есен наи много , а тук е страшно и така, ще направя снимки съвсем скоро,