kalin09, на 05 април 2021 - 08:09, каза:
ИИии отново форумния палячо ,със диагнозите от клипчета. Тука много пролича ,колко си бос в тия работи. И колко разбираш как работи комънрейла.
А ти отново нямаш работа, това на всички стана ясно вече. Това, което съм написал, си го има в диагностиката, и е първо там, а не в "клипчетата"....
И само от там (ДИАГНОСТИКАТА, разбирач такъв) можеш да разбереш какво прави тая кола. Тя показва какво иска или не иска.
Няма да се уморя да казвам, че НЕ ми пречиш! Пречиш на себе си. Каун09, ти като ги гледаш с ръка под брадата ли разбираш какво й има ? Ясен си още от първото "ИИИИИ"... С маслоооо, ИИИИ с ушна кал (имаше една реклама) - та все повече на нея ми приличаш
Много е сложен за разбиране комън рейла, шЪ знайш...такава извънземна технология, която само някой си "калин" от българия разбира.
Ама сега на мен пак ще правят забележка, а не на теб, че пак обиждаш ПРЪВ! Повтарям , обиждаш ПРЪВ. Потретвам (за админите) - обиждаш ПРЪВ! Ма явно никой от тях няма кураж и смелост, да ти го каже и да те позапре малко от това ти самопровъзгласено "величие".
И без това, коментарът ти няма нищо, което да каже на човека какво да прави, а ОТНОВО заяждане(Ало админите)!!!! Няма ли най-сетне да му кажете на тоя да си обере малко "егото" ? Пак повтарям, на мен не ми пречи, пречи на себе си.
Нищо де, пиши му там на лично, да дойде да му вземеш парите.
Мнението беше редактирано от Д-и-м-о-в: 05 април 2021 - 10:06