Много жалко но описваш моя проблем, явно им е слабо място не тези коли
При мен ситуацията беше следната: купих колата и 2000км без никакви проблеми, но след един голям преход стигнахме в Ямбол, където вечерта много бързах и не знам дали има значение, но вкарах ключа на обратно (с бутоните към таблото, обикновенно го вкарвам като палеца ми е на бутоните), та не знам дали има някаква връзка но след това нещо, ключа като чели тръгна да се върти малко по-трудно и когато дадох на контакт светеше само чека. Колата запали и точно както казваш ти всичко беше тотално мъртво даже и подсветката на таблото. Не пишеше километри и нищо такова, стрелките висяха долу. Притесних се и знаех, че няма да стане нищо, но все пак вечерта разкачих акумулатора. Е да ама на сутринта всичко си беше сбънгясано както го оставих. Тогава реших да отида на лекар, е да ама като стигнах се оказа, че той има много работа и ще ме поеме малко по-късно, ама аз нали съм си нетърпелив взех да разглабям. Бях си оставил шофьорската врата отворена за да влиза въздух. Разглобявам си аз корите около волана и си мисля какво ли ще стане, и в този момент започвам да развивам винтчето което държи самите уреди към арматурното таблото, те са 2 отдолу под самите километражи и в момента в който развих лявото, на таблото се появи символ за отворена врата, давам веднага контакт, паля и всичко си работи
Решихме обаче да го сваля все пак и започнахме да заоглеждаме за нещо нередно, тук обаче идва големия проблем, мислихме си за студена спойка на буксата, всичките спойки обаче са вътре в таблото. А за да се стигне до тях трябва да се махната стрелките, за това не го разглобихме. Напръсках буксата с контактен спрей и за сега някъде около 3-4000 километра нямам проблем. Като се прибрах в София четохме грешките които беше записала колата, но всичките бяха свързани със CIM модула и имобилайзера и идваха от там, че реших да я преместя на сянка без табло, което няма как да стане защото в него е имобилайзера и колата въобще не сработва...
Дано да съм ти бил полезен, въпреки че не знам точно от какво се оправи, освен че е било нещо хлабаво :)
P.S. аз преди това не съм имал проблеми със светене на чекове и т.н.т., а ABS не ми се е налагало да ползвам, за това не мога да кажа докато беше умряло таблото дали съм имал ABS...
Прилагам едно клипче с това как се разглобяват повечето компоненти в колата:
Моята връзка