ОПЕЛ СЪБОР "OPC Mania"
Емо Ангелийн 13 юни 2008 - 20:30
A, дали някой има представа, до колко часа на 06.07 ще продължи събитието, защото съм на работа до 14:00 и не знам дали има смисъл да тръгвам
Moonlord 13 юни 2008 - 20:36
Добър въпрос! Аз поне съм останал с впечатлението, че ще е нещо от сорта на 4-5-6 часа максимум на пистата и чао...
Викторе - дали ти знаеш нещо повече по въпроса? :/
Викторе - дали ти знаеш нещо повече по въпроса? :/
Tihomir 13 юни 2008 - 20:48
Да тва е добре да се знае за да имаме инфо просто за ориентация!!!
GT 51 13 юни 2008 - 21:25
Еми аре честито...щете-нещете, че ме видите и мен...радвам се ,че Момчи ще ме вземе, оти повече нема да му сменям гумите...Ако е удобно, а може и възможно, нямам против стикера ми да е 51 или GT 51,малко така за изгъзица... Не предизвиквам никой, а ще се радвам да пием по бира, щото си имам навигаторка дето ще кара...Поздрави.
Moonlord 13 юни 2008 - 21:54
Влади - записвам те и тебе, пиша GT51/51 пък ще видим тези с гъзарските номера дали ще ги пускаме, че да не стане няква лудница и да се превърнат в букви, а не номера
Moonlord 13 юни 2008 - 22:38
Коляги, моля ви, преглеждайте списъкът със заети номера в първият пост, защото доста често получавам заявки с вече запазени номера на стикерите!
Също така заявки за участие в събитието изпращайте САМО чрез лично съобщение на RSVP. (въпреки че НЯМА опастност някой да остане незаписан!) Благодаря за разбирането
Също така заявки за участие в събитието изпращайте САМО чрез лично съобщение на RSVP. (въпреки че НЯМА опастност някой да остане незаписан!) Благодаря за разбирането
drobi90 Opel MANIA 13 юни 2008 - 22:43
МНОГО ВИ МОЛЯ! Ако може да обесните по потробно от софия къде се намира това Черната Котка че не го знам ще съм Ви супер благодарен и ще се радвам много защото и на мене ми се идва МЕРСИ МНОГО ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Moonlord 13 юни 2008 - 23:45
drobi90 Opel MANIA, на Jun 13 2008, 11:43 PM, каза:
МНОГО ВИ МОЛЯ! Ако може да обесните по потробно от софия къде се намира това Черната Котка че не го знам ще съм Ви супер благодарен и ще се радвам много защото и на мене ми се идва МЕРСИ МНОГО ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Черната Котка се намира при караулката след като продължиш от светофарa на края на Цариградско Шосе (Горубляне) към магистралата посока Пловдив. Там има едно Лукойлче малко след самата караулка, което е много удобно за подобни срещи, защото разполага с голям паркинг и кафенце рано сутрин
mistik, на Jun 14 2008, 12:31 AM, каза:
И Перничани се включваме.
Радостен факт! Ако искате - можете да се включите в групата ни от софиянци... Преценете си вие ;] Ако искате определени номера за стикерите, които не са заети вече, пишете на RSVP!
Grand Sport Injection 16V 14 юни 2008 - 00:32
аз ще дойда 100% и 100% ще бъда активен поне тук във форума и ще подканвам всички да се съберем благодарение на колегата MOONLORD
Лудия Макс 14 юни 2008 - 11:50
включваме се и ние на Лукойла кадето се събирате софиянци, №17 ако е свободен
хибридния 14 юни 2008 - 13:06
Айде и аз се включвам със номер --999-- . освен ако не е много голям де.
Почти е сигурно че и ТАЗ е в играта ама нека тои да си каже.
Почти е сигурно че и ТАЗ е в играта ама нека тои да си каже.
Todor Borisov 14 юни 2008 - 18:03
Здравейте, тъй като живея в Софето но съм с ТХ регистрация ще се присъединя към Софииската група Запазвам си № 27 ако е свободен:)
vesss 14 юни 2008 - 19:19
номер 44 е за мене изкам го :) усещам че ще е мн готино доста приатели и 3-4 яки фенки ще водяя
Дамян 14 юни 2008 - 19:48
Добре де,възможно ли е от "морето" никой да не изявил желание или поне да си напише мнението за тази среща ???
GT 51 14 юни 2008 - 20:13
Пичове, изкарвайте ретраците, че преди малко говорих с един от орг.комитет в Пловдив и ще има изненади и в нашия клас...Дотук май сме само двама , а това не ми харесва...Стегнете се