КЪРДЖАЛИ
Shmortz 24 септември 2008 - 22:01
много отдавна не ми беше оставало време да влизам тук, радвам се че все пак има хора от Кж, може пък и да успеем да организираме нещичко, важното е да почнем някак пък надявам се нешата ще потръгнат с опел клуб в Кж, ако някой измисли нещо да ми пише в скайпа, има го в профила ми и е постоянно включен, ако ме няма ще отговоря като седна на компа че напоследък съм станал малко работохолик
хубава машина колега, ако мога ше мина в събота към 7 да видя дали няма да си там случайно
Lari(Valeri), на Sep 24 2008, 10:46 AM, каза:
ееее пичове никои не дойде. ако ми засе4ете колата на OMV през събота 7:00 вечерта (19:00) то зна4и сам там и чакам някои да доиде. организирайте се малко де. пишете нещо в форума.
хубава машина колега, ако мога ше мина в събота към 7 да видя дали няма да си там случайно
Бисо 27 октомври 2008 - 20:48
Shmortz, на Sep 24 2008, 10:01 PM, каза:
много отдавна не ми беше оставало време да влизам тук, радвам се че все пак има хора от Кж, може пък и да успеем да организираме нещичко, важното е да почнем някак пък надявам се нешата ще потръгнат с опел клуб в Кж, ако някой измисли нещо да ми пише в скайпа, има го в профила ми и е постоянно включен, ако ме няма ще отговоря като седна на компа че напоследък съм станал малко работохолик
Привет на всички. От месец август подкарах Опел (Смених си ладата за мокет).Доста време не ми позволяваха регистрация във форума .От Кърджали съм и бих се включил в някоя среща в града може и в Хасково. Имам колеги с опели може и тях да доведа да обменим информация и пийнем по кафе.
за контакти biser1856@abv.bg
Sarafov76 23 март 2009 - 09:48
Колега, само кажи кога и къде и пристигам
Shmortz, на 03 Mar 2006, 06:38 PM, каза:
Има ли хора от Кърджали и региона в този форум.
Пишете и дайте да измислим и ние една среща.
Видях, че в някой градове се събирали на OMV, и нашето е много удобно за сбирка, айде помислете и давайте идеи.
Пишете и дайте да измислим и ние една среща.
Видях, че в някой градове се събирали на OMV, и нашето е много удобно за сбирка, айде помислете и давайте идеи.
The_Hobbit 23 март 2009 - 11:33
Колеги , всеки ден съм в Кърджали само че със служебната кола - Фиат Добло червено с надписи БГ ЕКСПРЕС. Ако някой има желание да свирка да пием кафе , че и без това се чудя от 12 до 17 часа какво да правя а не познавам почти никой там.
Sarafov76 24 март 2009 - 08:41
The_Hobbit, на 23 Mar 2009, 11:33 AM, каза:
Колеги , всеки ден съм в Кърджали само че със служебната кола - Фиат Добло червено с надписи БГ ЕКСПРЕС. Ако някой има желание да свирка да пием кафе , че и без това се чудя от 12 до 17 часа какво да правя а не познавам почти никой там.
Няма проблем.Ще ти пратя ЛС с моя тел.Като дойдеш звънкай.
Shmortz 24 май 2009 - 12:08
Имам скайп в профила, който има желание да пише, време е да организираме нещо вече
Shmortz 27 юни 2009 - 22:24
Еййй мисля да скокна до събора поне единия ден, ако има желаещи можем да ходим заедно
Shmortz 08 септември 2009 - 23:14
малеее града е фрашкана с опели и никой не пише тук, сами си пиша като немормален в темата
аз че не отидох на събора не отидох, но поне още един да се появи че да направим сбирка бе мама му стара, па макар и да е от двама, все от някъде трябва да се почне нали
аз че не отидох на събора не отидох, но поне още един да се появи че да направим сбирка бе мама му стара, па макар и да е от двама, все от някъде трябва да се почне нали
Lari(Valeri) 09 септември 2009 - 17:11
Shmortz, на 09 Sep 2009, 12:14 AM, каза:
малеее града е фрашкана с опели и никой не пише тук, сами си пиша като немормален в темата
колега аз тази седмица ще си се прибера как ти звучи петък вечер (11.09.2009) към 7 или 8 на някоя бензиностанция примерно OMV?
Shmortz 09 септември 2009 - 19:39
по принцип добре ми звучи, само че имам уговорка за петък, а в събота съм извън града, чак в неделя ще съм свободен ако те устройва
Lari(Valeri) 10 септември 2009 - 16:33
Може и още тази вечер, защото в неделя трябва да бъда в Пловдив. Пиши ми в skype.
Мнението беше редактирано от kaka: 12 септември 2009 - 12:03
Причина за редактиране:: Писането на кирилица е задължително.
Мнението беше редактирано от kaka: 12 септември 2009 - 12:03
Lari(Valeri) 11 септември 2009 - 11:35
Еее, колега, не се получи нещо май. Може другата седмица да успеем да се съберем някъде.
Мнението беше редактирано от kaka: 12 септември 2009 - 12:04
Мнението беше редактирано от kaka: 12 септември 2009 - 12:04
Shmortz 13 септември 2009 - 16:25
ами съжалявам но не бях свободен, чак тази вечер ми остава време, между другото днес по обед бях в пловдив и към 2 часа си тръгнах, но не съм влизал да погледна кво си писал, защото така или иначе намаше да намеря време до довечера.
Пиши ми в скайп, кога ще си идваш пак оредварително и ще се разберем нещо.
Поздрави,
Иван
Пиши ми в скайп, кога ще си идваш пак оредварително и ще се разберем нещо.
Поздрави,
Иван
Zlostar198 09 май 2010 - 07:30
Айде народе от кърджали видим има ли кандидати да си спретнем една срещичка на омв-то в нашия хубав град.Датата за стещата предлагам да е 10.05.2010 а мястото омв-то .Разбирасе за час на срещата предлагам 9.00 вечерта.Лека и който иска да заповяда!
FLexX 18 юни 2010 - 20:06
Здравейте колеги... има ли мераклии да пътуваме заедно за срещата... да се организираме няколко коли ...
aris 29 юни 2010 - 20:58
Колеги,
Я кажете къде в Кърджали има магазин, в който мога да си купя боя по каталог във флакон :)
Поздрави!
Я кажете къде в Кърджали има магазин, в който мога да си купя боя по каталог във флакон :)
Поздрави!
FLexX 29 юни 2010 - 21:57
Има един магазин срещу църквата до у-ще отец Паисий, там има много голям избор, но незнам дали ще ти свърши работа ...
aris 29 юни 2010 - 22:10
emoleon 29 юни 2010 - 22:40
Има едно магазинче срещу стадиона, на улицата. Там смесват и разливат, но не съм сигурен за флакони.