нещо забележително
FrIsKy_86 08 юни 2018 - 19:50
здравейте колеги,
знам че тук трябва да се качват неща само за любимата марка, но щом видях този клип исках да ви го покажа. Извинявам се, че колата е Шкода но клипа е много як. Този руснак ме удиви много.......... приятно гледане
първа част https://www.youtube....h?v=1tTE379icgo
втора част https://www.youtube....h?v=EV9r5h_umdQ
знам че тук трябва да се качват неща само за любимата марка, но щом видях този клип исках да ви го покажа. Извинявам се, че колата е Шкода но клипа е много як. Този руснак ме удиви много.......... приятно гледане
първа част https://www.youtube....h?v=1tTE379icgo
втора част https://www.youtube....h?v=EV9r5h_umdQ
mrsch66 08 юни 2018 - 21:49
Пуснете си клипчета на арменеца Тадевосиан това нещо го изправя без да присажда и наистина е майстор с голямо М но иска една шапка пари за трудът си.
Д-и-м-о-в 09 юни 2018 - 02:04
Това със шкодата съм го гледал преди.
А относно за "шапката с пари" - ами колега, като се вижда че ги заслужава, защо да не ги иска..
То не е като да бутнеш два клавиша на компа, да кажеш 5 приказки и да сервираш една сума с 3 цифри и да си мислиш че си направил кой знае какво голямо нещо. Тук става дума за едва ли не къртовски труд, да докараш колата във вид, какъвто е имала.
Да- някой ше каже "ама къв е смисъла като друга струва може би по-малко". Е, има хора, за които колата им има и сантиментална стойност и т.н. просто искат да се оправи - тяхна си работа, не бива да ги упрекваме.
Но че и този със шкодилака направи едва ли не чудо след такъв удар.. спор няма.
Мнението беше редактирано от Д-и-м-о-в: 09 юни 2018 - 02:05
А относно за "шапката с пари" - ами колега, като се вижда че ги заслужава, защо да не ги иска..
То не е като да бутнеш два клавиша на компа, да кажеш 5 приказки и да сервираш една сума с 3 цифри и да си мислиш че си направил кой знае какво голямо нещо. Тук става дума за едва ли не къртовски труд, да докараш колата във вид, какъвто е имала.
Да- някой ше каже "ама къв е смисъла като друга струва може би по-малко". Е, има хора, за които колата им има и сантиментална стойност и т.н. просто искат да се оправи - тяхна си работа, не бива да ги упрекваме.
Но че и този със шкодилака направи едва ли не чудо след такъв удар.. спор няма.
Мнението беше редактирано от Д-и-м-о-в: 09 юни 2018 - 02:05
FrIsKy_86 09 юни 2018 - 08:15
Не е въпроса за шапката с пари а за умението,
съмнявам се някъде в България да има такъв майстор. Ако стане подобен удър никой не се хваща да прави каквото и да било.
И аз мога да " шплаковам с кита " но това не е майсторлък. Свалям шапка на този човек. Накрая колата изглеждаше сякаш не е имала каквато и да интервенция.
Запитайте се какви коли караме....... и дали на някой колата му е минала през такъв човек?
съмнявам се някъде в България да има такъв майстор. Ако стане подобен удър никой не се хваща да прави каквото и да било.
И аз мога да " шплаковам с кита " но това не е майсторлък. Свалям шапка на този човек. Накрая колата изглеждаше сякаш не е имала каквато и да интервенция.
Запитайте се какви коли караме....... и дали на някой колата му е минала през такъв човек?
tisho.74 09 юни 2018 - 10:58
Мислех да не пиша тук, ама айде. Познавам един такъв човек. Българин. Запознахме се по стечение на обстоятелствата. Може да се каже, че две коли направи пред очите ми. И бяха за продаване, и двете. И не можеше да бъдат различени от нови- просто всички връзки при присаждането бяха направени на местата, на които има оригинални съединения на части. Но и фуги- муги всичко беше идеално. Та има и такива българи. Но въпросът е дали да се радваме, че има такива хора?
FrIsKy_86 09 юни 2018 - 12:30
Радвам се, че и тук има такива хора, ЕВАЛА. Но дали ни са по джоба това е отделен въпрос
nikal 09 юни 2018 - 21:40
Нямате си представа колко такива хора има във Врачанско.
Но тук целта е да се скрие,че така се прави,а не да се показва!
Но тук целта е да се скрие,че така се прави,а не да се показва!
fanatic 09 юни 2018 - 22:45
Присаждали сме задница на Астра F на колегата raid преди вече не помня колко години.
ДОволно гърбава работа, която ни стопи силите тогава. Много много мерене падна.
ДОволно гърбава работа, която ни стопи силите тогава. Много много мерене падна.
FrIsKy_86 10 юни 2018 - 10:30
nikal 10 юни 2018 - 22:25
FrIsKy_86, на 10 юни 2018 - 10:30, каза:
напротив, според мен добре че се показва защото се прави както трябва, все пак това е кола и да не забравяме че в нея ще пътуват хора......
Аз не съм на твоето мнение.
Много хора гледайки това видео решават,че и те го могат,и се захващат да го правят.След това виждат,че не е толкова лесно,замазват нещата,но продължават да го правят(некачествено).След това хайде на пазара. А, както казваш:"да не забравяме,че в нея ще пътуват хора..."
Според мен по-добре е,колата да отиде за части,отколкото да бъде по пътищата.
FrIsKy_86 11 юни 2018 - 07:52
nikal, на 10 юни 2018 - 22:25, каза:
Аз не съм на твоето мнение.
Много хора гледайки това видео решават,че и те го могат,и се захващат да го правят.След това виждат,че не е толкова лесно,замазват нещата,но продължават да го правят(некачествено).След това хайде на пазара. А, както казваш:"да не забравяме,че в нея ще пътуват хора..."
Винаги е имало и ще продължи да има " самозванци " и не е само с ламарините.
Когато закараш колата на сервиз и се започва - може да е това, може да е онова........ дай да сменим това ....... ма може да не е от него........
и други такива. Малко са които знаят какво правят......