Първо дюзите са едно към едно и се подменят със такива от 2.2 без никакъв проблем. А се подменят защото са различни разпръсквачите и имат по голям дебит, съответно при качествен ремап се постига повече. Хубаво е при тази подмяна да се сменят "гумичките" със нови, струват "само" около 20-25 лв :( . Между другото горната част на дюзата е еднаква за всички модификации, и ако са добре маркучите и тройниците не ги сменяйте!
Второто е помпата. Ако е PSG5 е малко по лесно, може да се смени софтуера със на 2.2 без проблем на много места и не за много пари. Ако обаче е PSG16 е по сложно, смяната е малко по трудна и скъпа, но не е невъзможно. Аз смених цялата помпа, поради липса на такава(купих колата без помпа). Помпа със софт от 2,2 не ми даваше грешка при работа със обикновено турбо! А сменяме софта или цялата помпа заради следваща стъпка, смяна на турбо със такова от 2.2 със променлива геометрия.
И следваща стъпка! Смяна на турбо със малко по добро, от 2.2.
РАЗЛИКИТЕ!
1:

Брой изтегляния: 32
Тук коментара е излишен, май?
2:

Брой изтегляния: 29
И тук добре се виждат :)
Когато пристъпите към смяна задължително е да имате дясното коляно от тази снимка:
3:

Брой изтегляния: 32
Иначе няма как да се върже към генерацията. Освен това ви трябва и по дълга шлауфка за вакума за управление на клапана, оригиналната не стига около 15 см. Освен това проверете с коя тръбичка за масло сте! Има такива които захранват турбото с масло и се вързват към него откъм купето, а турбото на 2.2 се захранва между него и мотора.
Преди монтаж на турбото със променлива геометрия е хубаво да се отвори и почисти геометрията. Не е нещо непосилно и трудно за изпълнение. Ето ви една снимка от "чиста" геометрия.
4:

Брой изтегляния: 20
Има много клипове във Ютуб за почистване на геометрия, същата е и при Ауди.
ВАЖНО! Има разлика във турбопътищата на Астра Г,Вектра Б, Зафира А и Сигнум, Вектра Ц. Примерно турбо от Вектра Ц трудно се поставя във Астра Г. Но има едно непроверено твърдение, може да се сложи на мотор Х20ДТЛ, само че без интеркулер! Което пак е много по добре отколкото нейното тубо.
Резултата е много приятна за каране кола, не мога да кажа след ремап как ще е, за сега съм само със пауърбокс. Ако някой има въпроси, да пита ще отговоря докъдето съм компетентен :)
Мнението беше редактирано от dvasilev: 03 юни 2018 - 16:25
Причина за редактиране: Качвам снимките директно в темата, за да не се загубят :)