Изоставените Ретраци в БГ
espero2000 20 февруари 2006 - 00:15
Знам че тази тема не е точно за тук но ще помоля модераторите да я оставят защото иначе ще потъне - а идеята ми е да създадем един виртуален музеи и отдадем последна почит на изоставените по българските улици ретро модели на марките от концерна GM - Opel Chevrolet Cadillac Buick Oldsmobile Pontiac и др.
Моля ви колеги постваите снимки само на реално снимани от вас коли за да не претъпкваме темата със безброините подобни снимки от нета.
Разчитам на разбиране и подкрепа от ваша страна за да не опорочаваме добрата идея.
А пък кои знае може някои от нас да възкреси някоя от тях за обща радост.
Този които снимах днес е Opel Kapitan P-LV и е произвеждан от 1959г. до 1963г. като общо са произведени 145616 броики
Докато е бил жив собственика му е бил много поддържан с основен ремонт на мотора и на външен вид пълен оригинал \за съжаление вратите бяха залепили от седенето и неможах да го отворя за да снимам от вътре и мотора\
Проблема е че са много наследниците и не познават парите а след още някоя зима вече ще бъде късно
Снимки на Капитана
Моля ви колеги постваите снимки само на реално снимани от вас коли за да не претъпкваме темата със безброините подобни снимки от нета.
Разчитам на разбиране и подкрепа от ваша страна за да не опорочаваме добрата идея.
А пък кои знае може някои от нас да възкреси някоя от тях за обща радост.
Този които снимах днес е Opel Kapitan P-LV и е произвеждан от 1959г. до 1963г. като общо са произведени 145616 броики
Докато е бил жив собственика му е бил много поддържан с основен ремонт на мотора и на външен вид пълен оригинал \за съжаление вратите бяха залепили от седенето и неможах да го отворя за да снимам от вътре и мотора\
Проблема е че са много наследниците и не познават парите а след още някоя зима вече ще бъде късно
Снимки на Капитана
ГостFrenz0_* 20 февруари 2006 - 01:38
Stoikoff 02 март 2006 - 17:52
Е тая мантичка седи на един паркинг в квартал Изток. Много ме е яд като я гледам така зае*ана . Сърце не ми дава да я гледам така
commoGS 20 март 2006 - 00:10
Колеги, ето и моя скромен принос към темичката:
http://bgclassiccars.hit.bg/cars.html
Засега снимки само на Rekord C/Commodore A, скоро и на други модели отпреди 1980 година.
http://bgclassiccars.hit.bg/cars.html
Засега снимки само на Rekord C/Commodore A, скоро и на други модели отпреди 1980 година.
hed 22 април 2006 - 00:06
Тези не са мои снимки, но са български
Мнението беше редактирано от hed: 28 юни 2010 - 09:04
Мнението беше редактирано от hed: 28 юни 2010 - 09:04
kaka 07 юни 2006 - 12:00
Едва ли има ценител, който да не знае Сенатора, разпадащ се пред очите ми от 3-4 години в Красна поляна.. Сърцето ми се облива в кръв всеки път като мина оттам, а това е доста често :sad-smiley-050: От доста време се каня да го снимам и вчера най-после го направих.
Ca$h Money 04 август 2006 - 21:28
http://snimka.bg/alb...?album_id=53107
Опел Рекорд в квартал Слатина ( зад блока с пощата ) доста запазен изглежда - фарове и мигачи са по него всичките мисля.
Опел Рекорд в квартал Слатина ( зад блока с пощата ) доста запазен изглежда - фарове и мигачи са по него всичките мисля.
joe007 16 август 2006 - 16:32
Айде и аз да сложа някой старозагорски РЕТРАК
Едно комби с две врати Опел Олимпия
И един Студебейкър мисля че беше 1938г.
Едно комби с две врати Опел Олимпия
И един Студебейкър мисля че беше 1938г.
FURY 06 септември 2006 - 22:26
Ето ви и един опел от Пловдив. Намира се зад ограда, затова не успях да го снимам от друг план.
Dian4o 08 септември 2006 - 16:11
Темата е супер... направо ми ми хвръква сърцето като ги гледам тези колици. Ето и едно рекордче от Варна. Все още е в движение но за съжаление ако не се влеят $ в него не му остава много :sad-smiley-050:
Moonlord 02 октомври 2006 - 13:10
Ето и от мен един... Даже графитиран
Прикачен(и) файл(ове)
-
Photo_0001.jpg (262,25K)
Брой изтегляния: 430 -
Photo_0002.jpg (282,91K)
Брой изтегляния: 173
yasmania 04 ноември 2006 - 22:38
MpbHku, на Jun 7 2006, 10:00 AM, каза:
Едва ли има ценител, който да не знае Сенатора, разпадащ се пред очите ми от 3-4 години в Красна поляна.. Сърцето ми се облива в кръв всеки път като мина оттам.....
И аз като mpbnku съм с подобни симптоми... докато ходех на даскало с автобуса всеки ден се възхищавах на този автомобил, а от около 3 години насам няма никакво движение във и около него.....
hed 05 ноември 2006 - 23:03
hed, на Jun 7 2006, 05:07 PM, каза:
Ето го. Чичката дето го е зарязал му иска 500лв и не сваля надолу за нищо на света ако ще турците да дойдели, както се изрази (те според мен са си тука де...). Та ако мотора е евентуално читав (както се твърди), аз съм за евентуална партия
kapitan 15 ноември 2006 - 00:15
Здравейте,
Ето един зарязан ретрак, зарязал съм го в гаража вече 5-ти месец, няма време да го огледам дори.
http://www.snimka.bg...?album_id=76520
Промених адреса на албума, вече се вижда!
Ето един зарязан ретрак, зарязал съм го в гаража вече 5-ти месец, няма време да го огледам дори.
http://www.snimka.bg...?album_id=76520
Промених адреса на албума, вече се вижда!
30e 23 декември 2006 - 19:06
Ето на какво се натъкнахме с Магелан днес - като току що изкаран от "Корекома"