Срещи в Пловдив?
stilian_qni 05 декември 2007 - 23:39
А приемате ли новобранци, които не са пипали нищо по колите си? Ако е така идвам за цвт да ми се смеете на вектричката
AML 05 декември 2007 - 23:48
Грешката е вярна , мястото е уточнено, остава да се организираме и следващият път да има повече от 1 човек. Но щом срещите били редовни и не се уговарят във форума ...... има друг проблем за разминаването. Да се надяваме че е лошото време.
FIREMAN 06 декември 2007 - 11:44
Колеги в последно време сме несериозните ! Преди се събирахме по 20 човека , а от 3-4 седмици даже и повече наблюдавам как усилено намаляваме и последните сряди се седим с Петя сами на ЛукОйл !
Имам предложение :
Ако на повечето хора им е студено или не им се идва да кажат и да спрем срещите , защото няма смисъл !
Ето вижте пример новите момчета идват на срещите а няма никой от нас ! Просто да не се разкарваме излишно ( не че съм за 10 лв. бензин , което много добре знаете ) !
Имам предложение :
Ако на повечето хора им е студено или не им се идва да кажат и да спрем срещите , защото няма смисъл !
Ето вижте пример новите момчета идват на срещите а няма никой от нас ! Просто да не се разкарваме излишно ( не че съм за 10 лв. бензин , което много добре знаете ) !
[BuRn] 06 декември 2007 - 12:01
Айде колеги да осмислим малко положението - и аз снощи ходих до Лукойл-а и нямаше никой друг освен персонала. И понеже знам колко сме точни всички имам предложение - хайде всеки като дойде, да седне да изпие 1 кафе, за да не се разминаваме както става обикновенно- единия дошъл в 7:59 и тръгнал веднага, другия дошъл в 8:01 и пак тръгнал и т.н.
peca 09 декември 2007 - 17:28
сори аз не сьм идвал от много време и днес ще дойда на Лукойла, сьс сигурностн така, че се надявам да не сьм сам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ph34r: :ph34r:
tomik 11 декември 2007 - 17:20
FIREMAN, на Dec 6 2007, 11:44 AM, каза:
Колеги в последно време сме несериозните ! Преди се събирахме по 20 човека , а от 3-4 седмици даже и повече наблюдавам как усилено намаляваме и последните сряди се седим с Петя сами на ЛукОйл !
Имам предложение :
Имам предложение :
ААААААААА понякога и аз съм там. :jumpers:
Пък и мойта кола гори повече. :gsi:
RUMEN58 11 декември 2007 - 17:30
хора карам орел кадетт седан 1,3 много съм даволен невероятен бързо набиращ
но за жалост е адски преебан искам да го стегна убо но защо не мога да си намеря табло за него нито фарове нито стопове помогнете в тунинг центара в пловдив до изгрев казаха че нама помогнете ако знаете нещо моля ви благодаря предварително
но за жалост е адски преебан искам да го стегна убо но защо не мога да си намеря табло за него нито фарове нито стопове помогнете в тунинг центара в пловдив до изгрев казаха че нама помогнете ако знаете нещо моля ви благодаря предварително
batko32 12 декември 2007 - 00:44
Съжалявам колеги ама неостава фрии таим за срещи.Късничко ми идват. Знаете , че преди след мен по-редовни бяха само персонала от бензинджиницата ама на.........объркват се нещата. Освен утре като орезиля тотално на BuRn колата да мина към 19:00-19:30.Стига да сте там ще се видим.
Peshotiger 12 декември 2007 - 10:14
Аз поне ще съм там, предния път в неделя се уговорихме и други да дойдат, така че...
Пък и снощи лекичко се "дигитализирах" /само компютърчето засега, за таблото само ми хвърлят въдички :bou: /,
така че ще се похваля, хехехе
Пък и снощи лекичко се "дигитализирах" /само компютърчето засега, за таблото само ми хвърлят въдички :bou: /,
така че ще се похваля, хехехе
[BuRn] 12 декември 2007 - 10:43
batko32, на Dec 12 2007, 12:44 AM, каза:
Съжалявам колеги ама неостава фрии таим за срещи.Късничко ми идват. Знаете , че преди след мен по-редовни бяха само персонала от бензинджиницата ама на.........объркват се нещата. Освен утре като орезиля тотално на BuRn колата да мина към 19:00-19:30.Стига да сте там ще се видим.
Епа Хари, след уърк ще мина през сервиза и сигурно и аз ще ходя към срещата.
ПС. По-полека с ножовката, остави поне малко табло да имам в колата .
Peshotiger 12 декември 2007 - 15:13
batko32, на Dec 12 2007, 12:44 AM, каза:
Колега, защо 19,30 ???
Нали сряда е в 20,30 срещата, това е уговорено във темата
npace 16 декември 2007 - 18:03
Колеги и колежки я кажете днес 16.12.2007 някой ще има ли?
FIREMAN ако ще ходиш прасни една стрела че иначе не утивам ....
FIREMAN ако ще ходиш прасни една стрела че иначе не утивам ....
StunyGT 16 декември 2007 - 18:14
StunyGT 16 декември 2007 - 23:32
ivo-barai 17 декември 2007 - 19:34
Последно кога точно са срещите че искам да доида ако може.
npace 19 декември 2007 - 17:10
ivo-barai, на Dec 17 2007, 07:34 PM, каза:
Последно кога точно са срещите че искам да доида ако може.
Всяка неделя от 19:00 и сряда от 20:30 на ЛукОйл на бул."Пещерско шосе" посока кв.Прослав.Има и карта която е малко неточна но дава първоначална информация къде горе долу се намира.
Въпрос към колегите:Днес ще има ли среща?Питам понеже е студено.
Maverick 26 декември 2007 - 13:21
Опала.... такаммм Колеги, има ли живи днес / 26.12.2007/ и дали някой ще ходи в тоя студ ?