Сбирка в Шумен кога и къде
Urgan 05 декември 2007 - 14:56
Хайде колеги от Шумен къде се събирате в тоз китен град, че скоро ще си идвам тъкмо може да се познаваме знае ли човек, света е малък.
Коцето-Шумен 05 декември 2007 - 16:24
ми ние с Станислав (трохата) се виждаме на десетият град почи всяка събота с колегата Ицо (шунтер)се видяхме преди малко :)
Коцето-Шумен 06 декември 2007 - 10:44
абе дъл нее време всеки да си напише айсикюто или скайп та да стават уговорките !?
shunter 06 декември 2007 - 11:58
ето един Skype от мен hristo_r26 (има го и в профила между другото)
Може да се каже че по цял ден съм on-line така че можете да пишете. Относно срещата мисля че ще мога да дойда...
Може да се каже че по цял ден съм on-line така че можете да пишете. Относно срещата мисля че ще мога да дойда...
Urgan 06 декември 2007 - 12:52
Аз евентуално ще си пътувам за Шумен на 14.12.2007(петък) така че може в събота или неделя да се организира нещо или всъщност там когато ги правите срещите, аз затова питам дали има определен ден или когато дойде
Yamaha^R7 07 декември 2007 - 18:21
Ако се разберете за неделя ше съм на линия , 4е искам да погледна турбо вектора
shunter 08 декември 2007 - 02:02
Yamaha^R7 08 декември 2007 - 15:35
Аз предлагам неделя кам 8 да се съберем някъде да лафим сещам се за шела след маслобоината , а ако искате на кафе пишете къде. Ако се разберете за неделя идвам защото неска отивам на раота аиде да видим кво ше скалъпите
shunter 09 декември 2007 - 04:27
Май всичко свършва до тук...
некой да даде потвърждение или неква друга идея?
Аз лично ще мина към 20ч през Шел да видя дали има други ентусиасти, надявам се да не съм единствен.
некой да даде потвърждение или неква друга идея?
Аз лично ще мина към 20ч през Шел да видя дали има други ентусиасти, надявам се да не съм единствен.
Коцето-Шумен 09 декември 2007 - 11:47
мамка му ще е студенко бре ! а днес и слънчице няма! а на ОМВ ще е фул със семкаджии я всеки навит да пише тук да се видим и разберем !
shunter 09 декември 2007 - 15:46
Ако неискате на Шел Тракия може да се иде на
Опет (пак Тракия)
Кауфланд (отвън на кибапчийницата)
Паркинга на Електроснабдяване (градската)
Некви други идеи....
Опет (пак Тракия)
Кауфланд (отвън на кибапчийницата)
Паркинга на Електроснабдяване (градската)
Некви други идеи....
Коцето-Шумен 09 декември 2007 - 17:45
аз съм на линия за където и да е засега , досега бях в гаража да правя едно галакси и времето беше "меко" на мен ми хареса на Опет (коч холдинг) в тракия :)