yasmania в София
yasmania 11 април 2008 - 14:22
Варда, заради простотията на Кат- Варна, трябва в делничен ден да дойда до София до фирма Технотест.
Трудно ми е да се организирам както си искам щото все пак съм и на работа, така 4е идеята ми е в неделя следобеда да бъда в София, и в понеделник сутрин да си мина с колата и да хващам пътя за Варна
Пиша по този вапрос, в неделята зна4и ще съм като мишка свободен, някой някъде ако има идеи да се видим да пием кафета мафета бири ала бала ако е свободен, нека каже, ше ми е приятно да се видим.
Също така търся и вариант за преспиването ве4ерта, не 4е не съм спал и досега в колата, ама ако някой има идейка за евтино удобно и непретенциозно местенце, да каже моля.
Благодарско към всички, и доскоро ...
П.С. Още, ако някой иска да си напазарува нещо от варненски колега, аз мога да съм транспорта, стига само да ми се каже
Поздрави на Всички
Трудно ми е да се организирам както си искам щото все пак съм и на работа, така 4е идеята ми е в неделя следобеда да бъда в София, и в понеделник сутрин да си мина с колата и да хващам пътя за Варна
Пиша по този вапрос, в неделята зна4и ще съм като мишка свободен, някой някъде ако има идеи да се видим да пием кафета мафета бири ала бала ако е свободен, нека каже, ше ми е приятно да се видим.
Също така търся и вариант за преспиването ве4ерта, не 4е не съм спал и досега в колата, ама ако някой има идейка за евтино удобно и непретенциозно местенце, да каже моля.
Благодарско към всички, и доскоро ...
П.С. Още, ако някой иска да си напазарува нещо от варненски колега, аз мога да съм транспорта, стига само да ми се каже
Поздрави на Всички
Moonlord 11 април 2008 - 14:35
Яскаааа, меееен, аре бий една жица като дойдеш тука ;) Да пиеме по кафе, кола, бира :))) Наще между другото ги няма, можем да измислим нещо да полегнеш в нас, ама дай ще се разберем направо неделя като се видим ;) Виж ЛС-тата ;)
kaka 11 април 2008 - 14:36
Ех, как пък точно тая неделя няма да съм тука Ама то не се губи де, пак имам идеи аз да идвам към вас
Taz 11 април 2008 - 15:15
оооо, ще си имаме гости
Ако няма къде да останеш.... след малко ще ти звънне телефона и ще получиш предложение
Аз ще пътувам в неделя но до след обяд ще съм обратно в Сф, така, че ще се видиме
Ако няма къде да останеш.... след малко ще ти звънне телефона и ще получиш предложение
Аз ще пътувам в неделя но до след обяд ще съм обратно в Сф, така, че ще се видиме
Akulski_Cali 11 април 2008 - 15:42
Юпиииииии, Яската и Шопийка, щи звънна се видим братленце!!
yasmania 11 април 2008 - 15:58
Браааааааво бееее ей това са убаи хора, не съм се и самнявал че ще получа подкрепа, много ми е хубаво вътрешно, мн ва обичам. Имам и няколко предложения на Л.С., евала ви Правя.
Радвам се 4е най- накрая ще успея да присъствам и на софийска неделна срещичка, е, ако ме заведете де :) хихихи
Боянски, да заради колата брат, с новата ще съм. ...
Димии4 в телефоните е цаката брат :)
имаме си фоните, няма да ме оставите да ску4ая в неделният следобед и ве4ер хихи ... Пацо, скивах какво си писал, значи и да няма нищо конкретно си тръгвам насляпо, а като сме заедно и с другите маняци то ще се разбере къде как е най-удобно ... без да притеснявам излишно някого.
хибридния и с него ще се чуем ...
Аве квото се развалнувах .. готино ми е
Радвам се 4е най- накрая ще успея да присъствам и на софийска неделна срещичка, е, ако ме заведете де :) хихихи
Боянски, да заради колата брат, с новата ще съм. ...
Димии4 в телефоните е цаката брат :)
имаме си фоните, няма да ме оставите да ску4ая в неделният следобед и ве4ер хихи ... Пацо, скивах какво си писал, значи и да няма нищо конкретно си тръгвам насляпо, а като сме заедно и с другите маняци то ще се разбере къде как е най-удобно ... без да притеснявам излишно някого.
хибридния и с него ще се чуем ...
Moonlord 11 април 2008 - 18:03
yasmania, на Apr 11 2008, 03:58 PM, каза:
Браааааааво бееее ей това са убаи хора, не съм се и самнявал че ще получа подкрепа, много ми е хубаво вътрешно, мн ва обичам. Имам и няколко предложения на Л.С., евала ви Правя.
.....
.....
Какви думи само Очакваме те с нетърпение
GT 51 11 април 2008 - 19:38
надявам се в Неделя да мога да дойда до Бояна, и да се видим, а за нощувката - знаеш , че в момента съм ерген , близо съм до Технотест , така , че остава да решиш.Поздрави.
Maiky 12 април 2008 - 11:14
Яска, в Неделя съм свободен като застаряващ баща, който търси спасение! И ако ще ходиш и до КАТ в Понеделник, аз съм на 100м от там! Ама какво се обяснявам, да на q-то да се разберем!
Рошко 12 април 2008 - 11:46
Ми може в понеделник направо да си спретнем една оРелска срещичка... Щото в понеделник сутринта ще "цъфна" пред КАТ да видим дали ми е излязло постановлението и дали ще ми върнат талона или ще ченгета!
yasmania 12 април 2008 - 12:57
Цитат
Яска, в Неделя съм свободен като застаряващ баща, който търси спасение! И ако ще ходиш и до КАТ в Понеделник, аз съм на 100м от там! Ама какво се обяснявам, да на q-то да се разберем!
Незнам дали става въпрос за едни и същи или съседни сгради, аз имам работа САМО във фирма Технотест. За регистрация после в Кат-Варна-при педерасите ще си минавам. Така че ... дай да измислим схемичка а?
Ся ще ви изровя темата за ве4ерната опел среща в неделя, да се позарибя :)
Оги 12 април 2008 - 12:59
WILLY 12 април 2008 - 14:32
Оги, на Apr 12 2008, 12:59 PM, каза:
Оги аз минах по същата схема - без ходене до София не става защото става въпрос за издаване на сертификат за това ,че колата отговаря на стандартите и техн изисквания на евро съюза. Колата е внос от Швейцария , а тя не е членка.
Същият сертификат искат и в КАТ София чаках заедно с момче върнато от там за същата глупост.
Яска успех братле, ако имаш ? звънкай
ГостBuxalkata_* 12 април 2008 - 20:48
охооо ако намеря временце ще дойда на бояна да се видим ;)
Maiky 12 април 2008 - 23:57
Яска, що така бре брат........не го дигаш.............телефона...........
Айде чакам те на кафе сутринта! Кака поръча да я отсрамим за липсата!
yasmania 13 април 2008 - 00:41
Maiky, на Apr 12 2008, 08:57 PM, каза:
Яска, що така бре брат........не го дигаш.............телефона...........
Братле, мноого много рядко се случва да не моа до ого дигна и ся се е получило така, кори брат мразя да имам пропуснати на тетефона, мама бяхме на рожден ден ве дна хууубав кръчмица и то там много шеумно брее...
да са еба ся кивам сабщиетге ния имам звънни утре дигам го ?!!
Maiky 13 април 2008 - 19:39
Сега сме с Яската и тръгваме след малко към ШЕЛ-а! Идвайте всички за фотосесия!
pepetko 13 април 2008 - 21:50
Еи сегиз беших горе.
Даже намерих и нашите хора,но нещо не бях отразен (нали съм с комбак )
А може и заради дискомфорта с новата бензиностанция да е ....... незнам,но беше някак постно-постно(не според очакванията на един новодошъл ......
И все пак-запазил съм бонбоните в сряда живот и здраве ще има втори опит
Даже намерих и нашите хора,но нещо не бях отразен (нали съм с комбак )
А може и заради дискомфорта с новата бензиностанция да е ....... незнам,но беше някак постно-постно(не според очакванията на един новодошъл ......
И все пак-запазил съм бонбоните в сряда живот и здраве ще има втори опит
madmaxxx 13 април 2008 - 22:32
Здравей на колегата Да вярно бяхме на Шела и ти ли4но дойде и ни поздрави. Казахме 4е се събираме на ОМВ и вси4ки се изнесохме натам. После лаф, смех и други. Пък ако беше дошъл щеше да видиш а и да се снимаш с нас на резиденцията.