Нова година в Плачковци
Жоро 04 януари 2007 - 08:59
Така както повечето знаят няколко фена, а по-точна Микси /Mixi/, Калинчо /C20NE/, Ивчо /xcalibur/, Митето небезизвестният - МЕТАНА и не на последно място АЗ, решихме да изкараме преминаването в новата година някъде на природа че да си направим купона подобаващо...
След известно търсене изпадна една къщичка над Трявна в квартала или бивше село не съм шуар - Плачковци...
Придружени от няколко красиви девойки, разбира се и Ева, на Ивчо приятелката и Петя на Калинчо приятелката както и няколко други приятели - хапнахме и пиинахме порядъчно. Почивката беше невероятна, както и компанията с която станахме Европейци... С Калинчо поизчистихме деветте декара двор от падналия сняг премахвайки и две борчета ама те бяха сложени на неподходящо място :)
И така чакам от купонджиите снимки от невероятното прекарване...
Аз малко по късно ще кача едни фън снимки от това как се забавляват Европейците...
Ето и 2 клипчета от мен колко съвестен гражданин съм и как чистя снега на един завой за да не се подхлъзне някой :)
Първо клипче
Второ клипче
Дрифтовете не са първокачествени тъй като беше доста лед и нямаше как да откина :)
След известно търсене изпадна една къщичка над Трявна в квартала или бивше село не съм шуар - Плачковци...
Придружени от няколко красиви девойки, разбира се и Ева, на Ивчо приятелката и Петя на Калинчо приятелката както и няколко други приятели - хапнахме и пиинахме порядъчно. Почивката беше невероятна, както и компанията с която станахме Европейци... С Калинчо поизчистихме деветте декара двор от падналия сняг премахвайки и две борчета ама те бяха сложени на неподходящо място :)
И така чакам от купонджиите снимки от невероятното прекарване...
Аз малко по късно ще кача едни фън снимки от това как се забавляват Европейците...
Ето и 2 клипчета от мен колко съвестен гражданин съм и как чистя снега на един завой за да не се подхлъзне някой :)
Първо клипче
Второ клипче
Дрифтовете не са първокачествени тъй като беше доста лед и нямаше как да откина :)
Иво 04 януари 2007 - 10:51
Да посрещането на новата година в тази компания беше много приятно и забавно. Благодаря ви. Обичм ви.
С Каби сме се разбрали да помогне с качването на снимките. Има и няколко подходящи за зимни хедърчета
С Каби сме се разбрали да помогне с качването на снимките. Има и няколко подходящи за зимни хедърчета
Жоро 04 януари 2007 - 11:08
Незнам на кой беше идеята но ето и малко бисери от занимавката ни докато не прекопавахме двора на хазяйна и не ядяхме и пиехме на корем...
Писани са на лекинко употребявани сълфетки /не им знам марката и кой точно ги е употребявал/. Писани са от няколко човека /което си личи от почерка/ и идеята е че човека който пише не знае точно какво е написано на по-горния ред, т.е. знае само края на мисълта :) Но има доста сполучливи :)
Както и да поясня че между "умотворенията" както ги нарече Каката няма смисъл, т.е. не са свързани едно с друго
Писани са на лекинко употребявани сълфетки /не им знам марката и кой точно ги е употребявал/. Писани са от няколко човека /което си личи от почерка/ и идеята е че човека който пише не знае точно какво е написано на по-горния ред, т.е. знае само края на мисълта :) Но има доста сполучливи :)
Както и да поясня че между "умотворенията" както ги нарече Каката няма смисъл, т.е. не са свързани едно с друго
Жоро 04 януари 2007 - 11:45
Ето и няколко снимки от тела на Митята:
Ето къде се подслонихме:
От къде идва бисера "камината бумтеше"
Ивчо си е намерил подходящ партньор за танци
И един въпрос дали им отива???
Не говорим за хубавата кола отзад а за Нана
Ето къде се подслонихме:
От къде идва бисера "камината бумтеше"
Ивчо си е намерил подходящ партньор за танци
И един въпрос дали им отива???
Не говорим за хубавата кола отзад а за Нана
Vassil 04 януари 2007 - 16:07
Саундтрака към клипчетата кърти
Яко е било, давайте още снимки да геламе
Яко е било, давайте още снимки да геламе
Иво 04 януари 2007 - 16:33
Ndoe, на Jan 4 2007, 05:07 PM, каза:
Те някои не са много за гледане. Ето например с какво се занимава Жоро:
Жоро 04 януари 2007 - 17:06
Помагам на момчето че му се свличаха панталоните.
Ето тук и на теб ти помагам :)
Ето тук и на теб ти помагам :)
Иво 04 януари 2007 - 17:09
Малко по-късно ще се види и как помагаш на Калинчо при еротичните танци
Mixi 04 януари 2007 - 18:11
Поредния Перфектен уиикенд и перфектния завършек на 2006 и супер яко начало на 2007г. ! КОмпанията беше супер! с малки изклщчение .. които се изпариха след първата вечер :icon1_lol:
та супер весело супер много пиене супер много Гръцко (нали Митак )
много смях!!!!!!!!
само дето този път пиенето ни се опря както и яденето..
по късно ще кача снимките че тия ш*баняци дата.бг са яко зле
та.. ОПЕЛ КЛУБ БЪЛГАРИЯ Е НАВСЯКЪДЕ! :b010:
та супер весело супер много пиене супер много Гръцко (нали Митак )
много смях!!!!!!!!
само дето този път пиенето ни се опря както и яденето..
по късно ще кача снимките че тия ш*баняци дата.бг са яко зле
та.. ОПЕЛ КЛУБ БЪЛГАРИЯ Е НАВСЯКЪДЕ! :b010:
Иво 04 януари 2007 - 21:13
Намалих снимките от моя фотоапарат и ги качих тук:
http://snimka.bg/alb...?album_id=91647
vectra 04 януари 2007 - 22:58
Първата снимка на Жоро е страшна...две ръчни колички с едно колело..и в крайна сметка коя кара той? Снимките са страшни!Браво...изглежда, че супер добре сте си прекарали
Жоро 05 януари 2007 - 08:46
Ето и пак помагам... То май не помагам а направо си го правя А?
Гледай как хубаво ми изглеждат кИфтееенцата а и да ви призная навън дет беше барбекюто си беше студено нищо че аз се мъчих по къс ръкав след залез слънце
Гледай как хубаво ми изглеждат кИфтееенцата а и да ви призная навън дет беше барбекюто си беше студено нищо че аз се мъчих по къс ръкав след залез слънце
John 05 януари 2007 - 10:32
Евалла, супер е къщичката, а празнуването сред природата е в пъти по хубаво от седенето в София. И аз търсих нещо такова за НГ, но някои проблеми ме принудиха да си остана в София, иначе от над 10 години на Нова година съм празнувал по хижи и по планини. Един път няма да не съм изкарал перфектно, а тук в София беше голяма тъпня.
Celica 05 януари 2007 - 11:31
вие сега що си скатавате така снимките по една по една само да ни дразните????
къщичката изглежда добре, хубаво сте я почистили :icon1_razz:
айде разкажете ни повече :+))))
къщичката изглежда добре, хубаво сте я почистили :icon1_razz:
айде разкажете ни повече :+))))
Иво 05 януари 2007 - 11:58
Celica, на Jan 5 2007, 12:31 PM, каза:
Не ги даваме една по една. Аз посочих линк към мойте снимки, но не си го видяла:
Айде и Микси да даде снимки
Moonlord 05 януари 2007 - 12:11
Ееее Жоро най-накрая да си направи снимка с РК1 Баш за него е
Иво 05 януари 2007 - 12:14
Moonlord, на Jan 5 2007, 01:11 PM, каза:
А ако знаете как майсторски я управлява