Тема за тунинг циферблати
НИКСАНА 16 април 2010 - 21:46
Еми това са 70 лева не съм наясно как варвът цените им но 1 колега за Хондата му си взе ПЛАЗМЕН за 170 лева щото има и такива само със бели плаки примерно но те са по евтини по 20-30 лева някаде но ПЛАЗМЕНИЯ е друго се пак наистина 70 лева маи е доста приемлива цена но не си струва според мен да рискуваш се пак 70 лева не са малко посаветваи се със някои които по разбира от тези работи
vetrenski 18 октомври 2010 - 14:26
здравейте, в тази или подобна на тази тема имаше качени циферблати с цифрите на порше ! Въпроса ми е ще стане ли добре ако разпечати само на хартия или ...?
Mr^DeatH 18 октомври 2010 - 16:54
И аз съм на мнението на fanatic-a че няма да стане ! Аз като си купих моята кола беше направена точно по този начин и стоеше доста смешно ! Има доста други начини за направата на красиво табло ,от към дизайн на плаката до осветлението !
Поздрави !
Поздрави !
Slash 20 октомври 2010 - 11:52
За да стане новото километражче колега , та ако щеш и с цифри от ЗИЛ, ти трябва материал който да разпрсква светлината.Материала е на марката Вералит, води се опал.Почти всички фирми който продават материали за реклама могат да ти осигурят.Единствения недостатък е че е малко по дебел материала - 1мм , докато оригиналния километраж е 0,5 мм.След това с материалчето и на ситопечат.Дано да е полезна информацията.
Punisher 29 октомври 2010 - 13:11
TUNVAN 30 ноември 2010 - 23:39
Цитат
За да стане новото километражче колега , та ако щеш и с цифри от ЗИЛ, ти трябва материал който да разпрсква светлината.Материала е на марката Вералит, води се опал.Почти всички фирми който продават материали за реклама могат да ти осигурят.Единствения недостатък е че е малко по дебел материала - 1мм , докато оригиналния километраж е 0,5 мм.След това с материалчето и на ситопечат.Дано да е полезна информацията.
Може ли малко инфо какво представлява ситопечата
Благодарение на колегата DJ IMC че е постнал сканирани циферблати за Кадет успях да направя това :
http://storage1.album.bg/afc/plakakadette1...43_26028009.jpg
http://storage1.album.bg/7f5/plakakadette2...f5_26028010.jpg
http://storage1.album.bg/ec5/plakakadette3...92_26028012.jpg
Дано съм полезен за някой :)
Мнението беше редактирано от TUNVAN: 01 декември 2010 - 20:04
DALGONSKi 15 декември 2010 - 14:09
vesiko, на 10 Dec 2010, 16:58, каза:
-Хмм, мислях да не коментирам, но тъй като "офертата" ти не е на място ше си позволя да направя каратък коментар.. Копирам артикула и цената от новия Ви сайт след това коментирам, започваме:
Диодни крушки тип Т10 (за габарити). - почти навсякъде са по 2 лв. за комеплект!
Цена за 1бр. : 2.5 лв.
Хамелеонови крушки - Rainbow effect.(2бр.) - 15 лв. комплекта, коелга от форума ги дава с отстъпка за 13.
Цена за 2бр. : 25 лв.
КСЕНОН КОМПЛЕКТ - Н7 35W - ако искаш мога да ти намеря от същия на цена 48 лв. на едро, и 50 на дребно.
Без гаранция
Цена: 78 лв.
Както казах, правя коментара щото колегата си "пробутва" обявата тук, а това не е много коректно, има си раздел за това. Предполагам има хора, които влизат за 1-ви или 2-ри път, ше погледнат въпросната 'привлекателна' тема и като нищо ше се натъкнат на "горещата оферта" на колегата. А има хора във форума утвърдили се и отдавна доказали се с коректност и цени! Да не говорим, че мнозина от тях са в платения раздел!
п.п. Ако темата не е на място или има друг проблем нека модераторите я изтрият.
Мнението беше редактирано от DALGONSKi: 15 декември 2010 - 14:10
deforse 14 януари 2011 - 11:03
TUNVAN 12 март 2011 - 18:02
http://storage4.albu...f5_27040565.jpg Ето това се получи при мен. Осветлението е променено с диоди, обаче не можах да го снимам, така че да изглежда реалистично и затова нямам снимки.За мен се получи добре
NikeX 26 април 2011 - 18:56
Гостplamkata_* 29 април 2011 - 02:03
ГостOpelManqk_* 07 май 2011 - 15:53
Хора аз бях се надахал много за тия бели циферблати,убих се да търся из Бургас,не намерих и накрая се хванах и сам си направих за безпари,ето това са сегашните,тоест първите които съм правил,може да не са перфектни,но работя по въпроса.Тези са за Опел Вектра А и Астра Ф,ако някои иска да ми пише за каква кола иска ще се опитам да помогна! Опел Вектра А
Моята Вектра нямаше обортомер,таблото й беше от тия смотаните,но в последствие намерих табло,но циферблата оригиналния на обортомера се ронеше,извадих си нормалния цвят на хартия и стана добре и няма проблем държи,но става като за временно решение,сега си изкарах тези белите пак на хартия изрязох ги и са готови за слагане,но се замислих,че не ми се отваря таблото 100 пъти и ще отида до някоя рекламна агенция да ми ги направят с материала който трябва да бъде циферблата,оригиналния.Ако някои иска имам нормалните циферблати с точен размер само ги вадиш,както и тези които съм си направил аз в горния коментар където пише -----Опел Вектра----- там вижте и белите,които са мое лично произведение на изкуството :)
Моята Вектра нямаше обортомер,таблото й беше от тия смотаните,но в последствие намерих табло,но циферблата оригиналния на обортомера се ронеше,извадих си нормалния цвят на хартия и стана добре и няма проблем държи,но става като за временно решение,сега си изкарах тези белите пак на хартия изрязох ги и са готови за слагане,но се замислих,че не ми се отваря таблото 100 пъти и ще отида до някоя рекламна агенция да ми ги направят с материала който трябва да бъде циферблата,оригиналния.Ако някои иска имам нормалните циферблати с точен размер само ги вадиш,както и тези които съм си направил аз в горния коментар където пише -----Опел Вектра----- там вижте и белите,които са мое лично произведение на изкуството :)
Dream 25 юни 2011 - 16:23
Колеги, някой от вас може ли да ми каже какви са крушките на километража и там при парното и колко броя крушки ще ми трябват (Astra G 1998)
Ще ми се да си сменя светлината с бяла но преди да почна да разглабям искам да купя крушките...
И дали има тема как се разглабя километража... и там при парното ?
Рових се из форума но не намерих информацията за която ви пиша...
Поздрави :)
Мнението беше редактирано от Dream: 25 юни 2011 - 16:32
Ще ми се да си сменя светлината с бяла но преди да почна да разглабям искам да купя крушките...
И дали има тема как се разглабя километража... и там при парното ?
Рових се из форума но не намерих информацията за която ви пиша...
Поздрави :)
Мнението беше редактирано от Dream: 25 юни 2011 - 16:32
лъки 25 юни 2011 - 20:37
Здравей колега ,от това видео ще видиш как се сваля таблото.
Мнението беше редактирано от лъки: 25 юни 2011 - 20:39
Мнението беше редактирано от лъки: 25 юни 2011 - 20:39
Dream 26 юни 2011 - 01:04
Колега мерси...
Супер полезно видео...
Така като гледам не е много сложно... само не разбрах къде са лапичките...
И ако някои може да сподели какви са ?
EDIT: Процедурата обаче маи никак не е лесна...
http://www.youtube.com/watch?v=4Vvb1Zdj_ME&feature=related
Мнението беше редактирано от Dream: 26 юни 2011 - 01:16
Супер полезно видео...
Така като гледам не е много сложно... само не разбрах къде са лапичките...
И ако някои може да сподели какви са ?
EDIT: Процедурата обаче маи никак не е лесна...
http://www.youtube.com/watch?v=4Vvb1Zdj_ME&feature=related
Мнението беше редактирано от Dream: 26 юни 2011 - 01:16