Читав сервиз за монтаж на тонколони
Astra 1.8
19 май 2024 - 12:58
Здравейте,
Моля да ме насочите към читав сервиз, който да подмени тонколоните на Астра Г. Просто са стари и полуизбушени. Музиката е сменена, но за колоните ми е необходим читав сервиз в София.
Благодаря
Преди години ползвах услугите на Авител за други неща, но напоследък чета, че са се размързеливили яката. Дали е така и да рискувам ли при тях?
Моля да ме насочите към читав сервиз, който да подмени тонколоните на Астра Г. Просто са стари и полуизбушени. Музиката е сменена, но за колоните ми е необходим читав сервиз в София.
Благодаря
Преди години ползвах услугите на Авител за други неща, но напоследък чета, че са се размързеливили яката. Дали е така и да рискувам ли при тях?
Д-и-м-о-в
09 юни 2024 - 18:30
Сменил си "музиката" (предполагам системата имаш предвид с друга), но говорителите не можеш? Че то по-тъпо нещо от това няма в Астра Г.
Ако са втора употреба, влизат директно, ако са други, влизат с фланци, които се купуват за модела и преходни кабелчета. От тъпа, по-тъпа операция.
Моят преден-ляв говорител, го смених дори само с отделяне на кората отдолу, даже не съм я свалял цялата.
Мнението беше редактирано от Д-и-м-о-в: 09 юни 2024 - 18:35
Ако са втора употреба, влизат директно, ако са други, влизат с фланци, които се купуват за модела и преходни кабелчета. От тъпа, по-тъпа операция.
Моят преден-ляв говорител, го смених дори само с отделяне на кората отдолу, даже не съм я свалял цялата.
Мнението беше редактирано от Д-и-м-о-в: 09 юни 2024 - 18:35
Gena_bs
09 юни 2024 - 21:57
Проблемът е, че се чупят "щипките" от старост при откопчаването на корите.
А нови едва ли ще намери вече. При това са два вида, от различен материал и цвят. Бели и червени-по-твърди.
А нови едва ли ще намери вече. При това са два вида, от различен материал и цвят. Бели и червени-по-твърди.
Д-и-м-о-в
10 юни 2024 - 00:03
Щипки има, слагал съм и неоригинални, нямат проблем. Имат дори и нещо меко като уплътняване към метала, а не са като оригиналните - чиста пластмаса към метала. Няма проблеми с тях, дори да счупиш някоя.
Справка: https://www.avto.bim...p51307m413.html
Мнението беше редактирано от Д-и-м-о-в: 10 юни 2024 - 00:09
Справка: https://www.avto.bim...p51307m413.html
Мнението беше редактирано от Д-и-м-о-в: 10 юни 2024 - 00:09