СНИМКИ от срещите на ОКБ в София!
Vassil 28 май 2006 - 22:54
Що годе добра среща! Аз лично се посмях доста. Хубави лафчета ставаха. Имаше и кво да се види. Продължавайте в същият дух, на мен ми беше последна
Ето малко снимки и от мене. Скромно, но пак е нещо
И един Култов образ
Ето малко снимки и от мене. Скромно, но пак е нещо
И един Култов образ
kaka 05 юни 2006 - 11:55
Кофти, но ни размазаха с 8:1 като при това тоя гол не беше и наш... ама с двама по-малко на терена няма начин Играчите ни даваха каквото могат от себе си, но нямаше как да компенсират численото превъзходство на противниковия отбор, който естествено се възползва и пресираше през цялото време. И дъжд заваля към края на второто полувреме...
Няма какво да обяснявам повече, преминавам към снимковия материал.
Нашите момчета и противника в очакване на топката и мрежите, които закъсняха с около 20 минути
Наблюдение върху играта на А-група на импровизирани трибуни в средата на терена
Определяне на тактиката. Поради отсъствието на тренера, Виктор влезе в ролята
Най-после започна и играта
Няма какво да обяснявам повече, преминавам към снимковия материал.
Нашите момчета и противника в очакване на топката и мрежите, които закъсняха с около 20 минути
Наблюдение върху играта на А-група на импровизирани трибуни в средата на терена
Определяне на тактиката. Поради отсъствието на тренера, Виктор влезе в ролята
Най-после започна и играта
kaka 05 юни 2006 - 12:01
Второто полувреме, топка в облаците
Благодаря на двете момчета от друг отбор, които влязоха да играят от нас, докато започне тяхната среща.
Благодаря на двете момчета от друг отбор, които влязоха да играят от нас, докато започне тяхната среща.
НеаМ РаВеН 16 юли 2006 - 23:26
Да, много добра срещичка се получи, доволен съм. А още повече съм доволен, че днес си взех Опела Ето и малко снимки:
city stars 28 август 2006 - 14:11
Akulski_Cali 28 август 2006 - 23:06
Айде малко снимки и от мене Отново приятна среща с приятен разговор, особено с Hitler
Зефирчо
Зефирчо
Scorpion_BV 07 септември 2006 - 07:47
Привет на колегите от София! Благодаря за готината вечер дето си изкарах с вас!!! Специални благодарности на Жоро, Митака и Калинчо за това, че цял следобед ме возиха из София и ме водиха по интересни места! Много се кефя, че видях на живо едно от най-красивите колици във форума! Запознах се и с много нови хора с които само сме си писали до сега! Абе с две думи срещата беше супер яка! Очаквах да видя и някои други лица ама явно са гледали мача :)
Ето и малко снимки от телефона ми!
Много се кефя на бялата Калибра! Противно на тези дето цяла вечер мрънкаха за бялата техника, смея да кажа, че белия цвят на Опел си е много як даже и Калибрата е красота! За Кадета кабрио с фаровете от Голф, мога само да кажа ЕВАЛА! Направен е невероятно, такава изработка рядко може да се види. И боята и джантите са размазващи! Мисля, че колегата не трябва да го пипа да му сменява фаровете! Видях и една Вектра А 2000 16V дето си е сменила собственика но си е останала част от клуба! Да му е честита на колегата и много да го слуша!
Поздрави на всички!
Ето и малко снимки от телефона ми!
Много се кефя на бялата Калибра! Противно на тези дето цяла вечер мрънкаха за бялата техника, смея да кажа, че белия цвят на Опел си е много як даже и Калибрата е красота! За Кадета кабрио с фаровете от Голф, мога само да кажа ЕВАЛА! Направен е невероятно, такава изработка рядко може да се види. И боята и джантите са размазващи! Мисля, че колегата не трябва да го пипа да му сменява фаровете! Видях и една Вектра А 2000 16V дето си е сменила собственика но си е останала част от клуба! Да му е честита на колегата и много да го слуша!
Поздрави на всички!
TurboManiak 24 септември 2006 - 23:18
Е да ама покрай това делене аз така и не се познавам с доста хора. Все непознати лица виждам.
От друга страна беше много добра вечерта.
Снимки на клуб калибра:
Среща преди срещата
уплашени калибристи
Шведска тройка
и пак
Неква фотосесия май а...
ПС. Забравих да спомена, че нещата се получиха така благодарение на караибрахим. Ако не беше се сетил той на дали аз щях да дойда.
От друга страна беше много добра вечерта.
Снимки на клуб калибра:
Среща преди срещата
уплашени калибристи
Шведска тройка
и пак
Неква фотосесия май а...
ПС. Забравих да спомена, че нещата се получиха така благодарение на караибрахим. Ако не беше се сетил той на дали аз щях да дойда.
Karaibrahim 24 септември 2006 - 23:45
Срещата стана супер! Скоро не е имало толкова Опели на ОМВ Бояна. Мисля, че организацията за OCB Old-School Members Meeting мина добре. Доста хора дойдоха. Видях се с доста от старите клубари. Те също ме видяха и се видяха по между си. Доволен съм. Някой обещали не дойдоха, но ще им дадем такава възможност на някоя от следващите Reunion срещи.
Живот и здраве, преди зимата пак да се организираме за нещо такова, няма да е лошо.
Ето малко снимков материал:
Не е лесно с тея калибри...
ПП: Кажете някоя добра дума и за човека, допринесъл за многолюдието на ОМВ тази вечер и присъствието на интересни хора, отсъстващи от срещи от отдавна
Мнението беше редактирано от Karaibrahim: 24 септември 2006 - 23:49
Живот и здраве, преди зимата пак да се организираме за нещо такова, няма да е лошо.
Ето малко снимков материал:
Не е лесно с тея калибри...
ПП: Кажете някоя добра дума и за човека, допринесъл за многолюдието на ОМВ тази вечер и присъствието на интересни хора, отсъстващи от срещи от отдавна
Мнението беше редактирано от Karaibrahim: 24 септември 2006 - 23:49
НеаМ РаВеН 26 септември 2006 - 17:03
Ето и няколко интересни от мен:
Новата екстра в шлепа на Кака
Жоро и Какчето
Каби
бат' Мишо в естествено-непринудени ситуации
Я да видим с'я кой ще мие бензиностанцията :Р
Всички други снимки можете да откриете тук.
Новата екстра в шлепа на Кака
Жоро и Какчето
Каби
бат' Мишо в естествено-непринудени ситуации
Я да видим с'я кой ще мие бензиностанцията :Р
Всички други снимки можете да откриете тук.
shimmy 26 септември 2006 - 21:02
и аз да покажа някоя снимка
не са със супер качество ама за телефон толкова.
не са със супер качество ама за телефон толкова.
НеаМ РаВеН 28 септември 2006 - 10:37
Започваме с нея:
Въртим по масата нататък и виждаме Митака в акция "Кебапче":
До него е и гостенинът от Варна, Мишо, a.k.a. AstraFan:
Калинчо тук нещо май не е на кеф:
Какчето обаче си е ОК. Вънка нек си вали... А Кико от къде извади това сериозно изражение, не знам:
А, то било за малко ;) :
Я да видим ТурбоМаниака...убавец е с тая прическа, нали Ивчо :
Нататък в редичката следват xcalibur и xcaliburitsa :tongue: :
Тук аз и B_L_A_D_E нещо се "скумросваме":
Завършваме снимките на групата с баце Явор и М.К.Р. Жоро, който както знаем е доста темпераментен:
Айде сега да видим кво си прайкат возилата ни:
И една нощна снимка, да види Явор как съм се научил ;)
За съжаление трябваше да си тръгна по-рано, но се надявам следващата сряда да компенсирам загубите :)
Ааааа, да не забравя да благодаря на Жоро и Ивчо за лепенките :) Благодаря, приятели, ще се реванширам
Въртим по масата нататък и виждаме Митака в акция "Кебапче":
До него е и гостенинът от Варна, Мишо, a.k.a. AstraFan:
Калинчо тук нещо май не е на кеф:
Какчето обаче си е ОК. Вънка нек си вали... А Кико от къде извади това сериозно изражение, не знам:
А, то било за малко ;) :
Я да видим ТурбоМаниака...убавец е с тая прическа, нали Ивчо :
Нататък в редичката следват xcalibur и xcaliburitsa :tongue: :
Тук аз и B_L_A_D_E нещо се "скумросваме":
Завършваме снимките на групата с баце Явор и М.К.Р. Жоро, който както знаем е доста темпераментен:
Айде сега да видим кво си прайкат возилата ни:
И една нощна снимка, да види Явор как съм се научил ;)
За съжаление трябваше да си тръгна по-рано, но се надявам следващата сряда да компенсирам загубите :)
Ааааа, да не забравя да благодаря на Жоро и Ивчо за лепенките :) Благодаря, приятели, ще се реванширам
НеаМ РаВеН 16 октомври 2006 - 00:20
Стига се сърди, пък ти... знаеш, че е за забава, пък и не вярвам някой да ти се присмива. Все пак една от основните идеи на срещата е да се разпуснем малко Време за снимки:
Най-новата екстра на Митака:
Пренасяме се вътре на топло:
Ивчо изотдоле:
2 от дамите:
Баце нещо ми се вижда отегчен или по-скоро изморен, нали от работа идва ;)
Но е нищо в сравнение с Митака и Калинчо:
Чакай да видим Ивчо с какви бонбонки черпи
Лизни, баце, лизни, че после може и да нема :)
Малко дебати в края на масата:
Крие се и не дава да го снимаме:
Единият начин да го снимам беше отражението в стъклото:
А ето и алтернативата:
клик
Прекарахме си, както и всеки път, много добре и се посмяхме заедно.
Най-новата екстра на Митака:
Пренасяме се вътре на топло:
Ивчо изотдоле:
2 от дамите:
Баце нещо ми се вижда отегчен или по-скоро изморен, нали от работа идва ;)
Но е нищо в сравнение с Митака и Калинчо:
Чакай да видим Ивчо с какви бонбонки черпи
Лизни, баце, лизни, че после може и да нема :)
Малко дебати в края на масата:
Крие се и не дава да го снимаме:
Единият начин да го снимам беше отражението в стъклото:
А ето и алтернативата:
клик
Прекарахме си, както и всеки път, много добре и се посмяхме заедно.
НеаМ РаВеН 16 октомври 2006 - 00:44
По идея на Боян пускам и аз една такава тема...тъй като има доста хора, които идват на сбирките ни, а и в нерегламентирано време за такива, смятам, че темата е подходяща и не е в излишък :)
Ето, че поредното идване до София с цел закупуване на двигател от Боян е факт, само дето двигателя е за едно кадетче на едно друго момче от форума, а именно Ca$hMoney. Ето и малко снимки от вечерта:
Ето с какво се мъчеше
Снимки на красавицата:
Следващите две са пред ЦУМ, чудех се дали ще оцелее фотоапарата от минаващите автомобили покрай нас...
Хайде на вечеря:
Преди раздяла, някоя друга блага дума :)
Това е за сега, малко е снимковия материал, но като за гости за час...толкова :) Заповядайте пак ;)
Ето, че поредното идване до София с цел закупуване на двигател от Боян е факт, само дето двигателя е за едно кадетче на едно друго момче от форума, а именно Ca$hMoney. Ето и малко снимки от вечерта:
Ето с какво се мъчеше
Снимки на красавицата:
Следващите две са пред ЦУМ, чудех се дали ще оцелее фотоапарата от минаващите автомобили покрай нас...
Хайде на вечеря:
Преди раздяла, някоя друга блага дума :)
Това е за сега, малко е снимковия материал, но като за гости за час...толкова :) Заповядайте пак ;)
Akulski_Cali 16 октомври 2006 - 22:02
ето и няколко снимки:
завръщането на златната убавица и каращия и убавец
завръщането на златната убавица и каращия и убавец