Ето, мненията започват да изпълват със съдържание. Съгласен съм с ИвайлоМ, нека да се обединят.
Да, прави сте, мисля вече да го направя, защото миналата година като сменях гумит еи ходих на реглаж, този, дето качи колата там на едни опори, каза "А бе човек, тая кола няма амортисьори", клати се нагоре-надолу като лодка...
И да, Ивайло също е прав и за тампоните горе, защото имам доста "място" до бумбето от гумената капачка върху него. А не трябва да има. Усещам го това разстояние когато се минава през "легнал полицай". Насочил съм се към тампони на SWAG 43мм. Така е , 100% са се смачкали до няма и къде.
Та значи казвате Каябата да я пращам за "зелен хайвер". Не мога да кажа как е била колата, защото първо съм я взел на амнайсет хиляди километра с тия амортисьори, нямам идея как са били и какви са били (твърди или меки, май ги няма и фицуйките на тях като гледам, за да им видя фабричния номер), но тъй като предницата ми е още по-тежка от бензиновите астри, се чудя кое ще е по-добро...... поне сега както е , не усещам да "ми падат пломбите", ама нямам как да сравня, за първи път ще ги сменям.
Да ви кажа за Монро-то, като си купувах накрайници, мислех да са Монро.. обаче тоя продавача ми каза че тези неща на Монро се правят само в Китай. И ме насочи към Рувил, вика по-вероятно е да са пакетирали нещо европейско.
Та амортисьорите няма ли и те да са китайски!? Четох за някакви "рефлекс" модел, но сега май ги няма, или поне не ги означават така.
Гледал съм клип на един поляк май... сменя на такава астра предните, бяха Sachs обикновени, не "усилени".
Другото , което нямам идея още .. е откъде да ги взема. Сигурно ще има руска рулетка и накрая Аутопрофи и айде..(въпреки че нямат Билшайн там) :)
А относно снимките, ще е хубаво да има, но тъй като 99% сам ще го правя, едва ли за всяко нещо ще мога да си мия ръцете за да снимам. Общо взето затова не съм снимал досега(и лост правих, сменях му втулката, и жило на ръчна и други... знам че е полезно, не съм егоист, знаете го от темата ми за имобилайзерните ключове ), цапам се и ако не съм пред къщи(както се случва все), нямам как да се мия за да снимам всяко нещо. А е кофти да цапаш апарат или телефон с мазните/мръсни ръце. Гледам напоследък да ползвам ръкавици, ама не за всичко са удобни, смятам знаете.
Ще видим какви мнения и експириънс ще изскочат още. Имам време да помисля. Смятам в рамките на месеца да я направя тая работа, но както ви е известно от помпата, все тъй днес малко утре малко и много локум става моята работа, когато е за мене си. Когато помагам обаче на друг, не съм така..
Мнението беше редактирано от Д-и-м-о-в: 08 май 2019 - 21:52