Тема за ароматизатори и други смръдливки
HegeJl4o 09 септември 2005 - 11:47
Alpine, на Sep 8 2005, 03:29 AM, каза:
аз имам един не го знам каква марка е.. от край време си стои- представлява от тия дет са тампон напоен с миризма в пластмасова кутийка, дет се слагат на парното.
като се измирише го отварям, напръсквам тампона обилно с ароматизатор за стая, пък ако не ми се досвиди и някой парфюм, и така си карам.. :)
като се измирише го отварям, напръсквам тампона обилно с ароматизатор за стая, пък ако не ми се досвиди и някой парфюм, и така си карам.. :)
аз сам с подобен но моя е тампон потопен в шише с парфиу казва се Jet Car ;)
пак може и да нямат капка прилика незнам
Fdex 09 септември 2005 - 19:52
имам 2 шишенца в колата амби пур и тампоните са им яко..
като ги купих точно 1 път ги заредих с такъв парфщм за домашен и тампона се затлачи и хич не мирише
като ги купих точно 1 път ги заредих с такъв парфщм за домашен и тампона се затлачи и хич не мирише
MaxMan 09 септември 2005 - 21:05
И аз съм с амби пур Grand Prix и мирише много приятно
Въпрос на вкус е
Въпрос на вкус е
Vassil 10 септември 2005 - 00:09
Владко взимай Ma Fra и не се замисляй Аз съм с такъв също и както казват 1-2ма колеги е доста добър избор, през капачката му минава една връзка която се напоява и като я разместиш почва да мирише яко, кара по доста време а и след тва може да си го напълниш с квото си харесаш, аз кат качим некоя Кокона и я муфта за парфюмчето й, излиза без пари зареждането, само първоначална вноска праиш
Баси ква тема си отворил се едно Булка ше зимаш
Баси ква тема си отворил се едно Булка ше зимаш
ГостAmbarev_* 11 септември 2005 - 15:51
Аз ползвам на Ф-1 мисля че се казваше такива за таблото ... пръскаш из колата ... пръскаш таблото хем става и гланцирано и се запазва хем мирише на хубаво ... цената е 1,5 за цял флакон (дезодорант) а най хубавия аромат е на ягодката !!!а и е най силен и най се усеща и не е нещо натрапчиво !!!
marabata 12 септември 2005 - 09:01
аз пък ползвам на Туртле Вакс едно където полира турбото и мирише на лимонче после ;) Много ме кефи
fanatic 20 септември 2005 - 09:18
В COMO младост 4 има некви по 2 лева. Не че са кой знае какво ама са немски и мирише добре. Ако някой има път натам може да си купи иначе няма смисъл да се разкарваш.
Mahoney 22 септември 2005 - 00:57
Аз днес си сложих Turtlewax портокал под кабиния филтър преди перката - със свински опашки го закачих някак си!.. и сега много яко мирише вътре на портокал в колата =)
а и не се вижда от къде което е по-яко =)
а и не се вижда от къде което е по-яко =)
Scooter 28 септември 2005 - 13:30
Е и аз от вчера съм с Tortle Wax-Бор и много добре мирише,не е така натрапчива и силна миризмата както при Борчетата в началото!Аз съм сложил кутията под седалката и също не се вижда(от време на време се таркулка,но това не е проблем)
Гостjoro_vr_* 28 септември 2005 - 21:57
Видях ги TURTLE WAX но имат много не-традиционни аромати.
Karaibrahim 29 септември 2005 - 01:40
joro_vr, на Sep 28 2005, 10:57 PM, каза:
Видях ги TURTLE WAX но имат много не-традиционни аромати.
<{POST_SNAPBACK}>
<{POST_SNAPBACK}>
Аз бих казал, че имат много не-традиционна цена от 7.60.
GT PoWeR 29 септември 2005 - 23:29
Karaibrahim, на Sep 29 2005, 01:40 AM, каза:
Аз бих казал, че имат много не-традиционна цена от 7.60.
<{POST_SNAPBACK}>
<{POST_SNAPBACK}>
Дебело е - това са си 4-ри борчета WUNDER BAUM, които са доста трайни между другото...
Mahoney 02 октомври 2005 - 12:14
Не знам с тия борчета - някой като каже борче и имам чувството че говорим за лада или москвич =)
А иначе цената може да е така - ама ако ги сравниш с амбипур-а направо си е евтино - имайки се предвид че тва желе издържа доста повече!
А иначе цената може да е така - ама ако ги сравниш с амбипур-а направо си е евтино - имайки се предвид че тва желе издържа доста повече!
Karaibrahim 04 октомври 2005 - 18:44
kravarka, на Oct 2 2005, 01:14 PM, каза:
предвид че тва желе издържа доста повече!
<{POST_SNAPBACK}>
<{POST_SNAPBACK}>
Само ти така си мислиш! Бас хващам, че ще си купя три борчета за по-малко от 6 лева и със сигурност ще искарат бая повече отколкото една консерва от Търтъл Вакс!
By the way, от 2 месеца си купувам едни обезмирисители за стая, едни големи, бели кутий от 1.80. Май са Амби-пур и те. Та имат много готини меризми и карат по около 3 седмици!
vectrov 19 януари 2006 - 00:26
аз имам 4-ри тип борче и са все от автомивки и бензиносатнции на аванта
_shady 12 август 2007 - 20:02
по принцип ароматизаторите с аром,ат на пъпеш миришат на дъвка :) вземи си от онези малките мускалчета с държените капачета :) -те са точно като дъвки :) но за мен най-добри си остават ареон дезодорантчетата от 10лв и онея сивите дет се слагат на духалките май F1 или нещо такова бяха -на маи и същата цена :)
иначе аз в момента съм от горе споменатите мускалчета с аромат на хавайски бриз и мн ме кефи :) абе клато цяло има мн и хубави ама трябва бая да потърсиш и се пак ареон за мен са най-добри :) и амби пур :)
иначе аз в момента съм от горе споменатите мускалчета с аромат на хавайски бриз и мн ме кефи :) абе клато цяло има мн и хубави ама трябва бая да потърсиш и се пак ареон за мен са най-добри :) и амби пур :)
_shady 13 август 2007 - 19:51
miki4a, на Aug 13 2007, 08:29 PM, каза:
Мерси много за инфото! Ще потърся някакъв пъпеш, а що се отнася за мускалчетата-
малко тъпо стоят ,вързани на огледалото. А все си мисля че в такситата са с Амби Пур.
малко тъпо стоят ,вързани на огледалото. А все си мисля че в такситата са с Амби Пур.
ее да ма аз никой ароматизатор не си слагам на огледалото... да не говорим че мускалчетата чупят стъклото... аз си ги връзвам за духалките над сиди-то ми защото на едната това което е направено за регулиране на духането го няма и аз ... ръгам там :)