Кой с какво се занимава?
Nqkoi_Zabluden 28 февруари 2005 - 13:43
Ако може да карате само по темата, а останалите offtopic да се трият!
Moonlord 28 февруари 2005 - 15:13
Еми... аз съм ученик още, тази година завършвам... работя от време на време в една рекламна агенция предпечат... Колите ми харесват от малак... спомням си как баща ми ме водеше на детска градина и аз му казвах коя кола каква е :lol:
ГостLexus_* 28 февруари 2005 - 17:18
Аз съм на 24 години.... завзршил съм ДВГ в механото в Бургас 99та година после 2 години варна ТУ пак двигатели после около 3 години в Мюнхен проба да продължа там с моторите но нещо ме отказаха с изискванията...сега съм в бургас в ХТИ да завърша най накрая висшето...с коли от малък се занимавам имаме опел от 93та някъде, в последствие преди 2 години взех тази Астра уж само да се прибера с нея и така си остана тук а аз обратно в Германия....доста нещо съм докарал за това време и така понатрупах малко опит по темата автомобили...това е в общи линии!
Гостcold_steel_* 28 февруари 2005 - 17:31
Еми аз да се отбележа.
На 19 години съм.
Тази година звършвам механотехникума профил ЦПУ.
От време на време бачкам към една фирма помагам им с докоментацията.
От много малък се кефа на колите о6те си пазя колекцията на малките автомобилчета.
На 19 години съм.
Тази година звършвам механотехникума профил ЦПУ.
От време на време бачкам към една фирма помагам им с докоментацията.
От много малък се кефа на колите о6те си пазя колекцията на малките автомобилчета.
Filev 28 февруари 2005 - 18:34
на 30 години съм,работя като полицай в сигма-варна,то е ясно че си падам по коли и мотори ,карам астра,преди имах вектра,общо взето от 4 коли-последните 2 опел.женен лапетии не се мяркат за сега:)
fanatic 28 февруари 2005 - 18:42
На 28 години съм от София.Занимавам се с реклама,измислям клипове за ТВ и радио,стратегии и такива работи.Организирам промоции,рекламни кампании и въобще всичко което е реклама.Иначе съм завършил 23 училище специалност мениджмънт и винаги съм искал с реклама да се занимавам.Неженен,няма деца(поне не знае).Доста време работих в Лукойл ама там си е полицейска работа и по казина доста годинки минаха но вече за крупиета няма работа.Ами това е.Поздрави
vectra 28 февруари 2005 - 19:38
айде и аз да се отбележа
на 16 съм от софия, уча във втора английска езикова гимназия, в 10 клас съм със специялност математика и информатика...уча два езика...колите ми са страст от малък, но от много скоро започнах наистина да се интересувам от двигателите, а не само мощност и макс. скорост!ами това е най-общо!
на 16 съм от софия, уча във втора английска езикова гимназия, в 10 клас съм със специялност математика и информатика...уча два езика...колите ми са страст от малък, но от много скоро започнах наистина да се интересувам от двигателите, а не само мощност и макс. скорост!ами това е най-общо!
Akulski_Cali 01 март 2005 - 00:48
На 22 години съм от София, завършил съм Техникума по Електроника на плиска- електр. изчислителна техника, сега се опитвам да завърша Нов Български Университет- спец. Комп. Граф. и Мултимедия. Опитвам се да работя кат шефче
dj_simo_boy 01 март 2005 - 01:35
На 23 години съм от Стара Загора. Завърших ТУ-София Компютърни системи и технологии - бакалвър, сега съм магистър. "Опитвам се" да завърша и двугодишен квалификационен курс в СУ:)
Администратор съм в една поликлиника и техническа поддръжа в една частна фирма. Пиша скриптове на Visual Basic в IBM Bulgaria. Водя упражнения в ТУ-София по Импулсни и цифрови устройства на 2 курс КТТ и Цифрова схемотехника на 3 курс КСТ.
Голямата ми мания е музиката - едно време бях DJ - от там и ника ми във форума, само това "boy" звучи детски ама какво да се прави. Имам голяма колекция от музика на Аудио СД-та, ама от 98-ма година се прехвърлих на мп3-та. В момента имам 8 DVD-та албуми повечето от които аз съм рип-вал и още 30-тина ГБ музика която всеки може да види в SoulSeek , User-a ми там е същия. Държа на качествената музика и за това притежавам само такава с високо качество >192kbps:) LAME FOREVER
Администратор съм в една поликлиника и техническа поддръжа в една частна фирма. Пиша скриптове на Visual Basic в IBM Bulgaria. Водя упражнения в ТУ-София по Импулсни и цифрови устройства на 2 курс КТТ и Цифрова схемотехника на 3 курс КСТ.
Голямата ми мания е музиката - едно време бях DJ - от там и ника ми във форума, само това "boy" звучи детски ама какво да се прави. Имам голяма колекция от музика на Аудио СД-та, ама от 98-ма година се прехвърлих на мп3-та. В момента имам 8 DVD-та албуми повечето от които аз съм рип-вал и още 30-тина ГБ музика която всеки може да види в SoulSeek , User-a ми там е същия. Държа на качествената музика и за това притежавам само такава с високо качество >192kbps:) LAME FOREVER
ГостDochevski_* 01 март 2005 - 02:07
Ми Април ставам на 19,от Пловдив съм,но роден в София и изкарах там 1/2 от живота си.Тази година завършвам Образцова Математическа Гимназия "акад.Кирил Попов" в град Пловдив.В момента главно мисля за кандидат-студентските изпити,уча,бачкам в фирмата на бащами като се занимавам с парни инсталации и млечни пътища по мандрите.Фен на колите от бебе,като любими са ми били доста марки досега и никога не съм осъзнал коя е най-добрата.Обичм бързите скорости,не се страхувам да натискам педала на газта и го правя.И така общо взето гледам да съчетавам всичко и да си живея гот!
minkata 01 март 2005 - 11:09
Аз съм на 25 - родом от Плевен в София съм от 7 години.Програмист - .Net, MSSQL.... такива неща....Корсата я имам от година, а преди това карах на баща ми кадета.
Ivo_Dinkov 01 март 2005 - 11:39
minkata, на Mar 1 2005, 09:09 AM, каза:
Аз съм на 25 - родом от Плевен в София съм от 7 години.Програмист...
До тук абсолютно същото и за мен може да се каже :)
Само, че сега основно карам Аудито, а баща ми- Асконата :)
Stranger 01 март 2005 - 12:28
Здравейте,
на 19 години съм, от София.Завър6ил съм Софийската Математи4еска Гимнаzия (СМГто).В момента съм в Германия, но ина4е съм студент в УНСС.Колите и аz неzнам то4но откога са ми страст, ама май и на мен от малък.Влиубих се в опелите о6те от момента в който видях Астра GSI и се повоzих в нея.Стра6но луд фен съм на тунинга и докато ми стигат парите си правя колата...
на 19 години съм, от София.Завър6ил съм Софийската Математи4еска Гимнаzия (СМГто).В момента съм в Германия, но ина4е съм студент в УНСС.Колите и аz неzнам то4но откога са ми страст, ама май и на мен от малък.Влиубих се в опелите о6те от момента в който видях Астра GSI и се повоzих в нея.Стра6но луд фен съм на тунинга и докато ми стигат парите си правя колата...
_KID_ 01 март 2005 - 12:37
Прибавям още една бройка към съсловието на програмистите във форума. Завършил съм електроника в ТУ-София, сега се водя магистър, но май само по документи в канцеларията :)
Родили са ме с повечко бензин в кръвта, но за съжаление твърде късно почнах да се интересувам от техническата страна на нещата свързани с автомобилите и сега може да се каже че съм лаик в това отношение :rf:
Опела беше логично решение след като на бащата всички служебни автомобили бяха от марката (4 астри и 3 кадетора) :)
Родили са ме с повечко бензин в кръвта, но за съжаление твърде късно почнах да се интересувам от техническата страна на нещата свързани с автомобилите и сега може да се каже че съм лаик в това отношение :rf:
Опела беше логично решение след като на бащата всички служебни автомобили бяха от марката (4 астри и 3 кадетора) :)
Гостshopa_* 01 март 2005 - 13:54
Преди 23 години когато са ме изродили ,по ръкавиците на доктора е имало
БЕНЗИН и незнаино как ми е попаднал във дупето.
И така цял живод.
БЕНЗИН и незнаино как ми е попаднал във дупето.
И така цял живод.
VectraB 01 март 2005 - 14:20
Като гледам дотук аз съм най-дърт, но с млад дух. На 34г. съм, от София. Завърших ТУ-София Компютърни системи и технологии, преди това СМГ. Сега работя в Компютърна фирма. И работата и хобито ми са хардуер и електроника. Напоследък в свободното си време се занимавам с програмиране на PIC-ове и малки у-ва за лично ползване.
CooLMaX 01 март 2005 - 18:38
Колеги аз съм на 19 години. От Пловдив съм. Завършил съм Търговска гимназия. Сега уча в ТУ-София филиал Пловдив, специалност Транспортна техника и технологии. Чакам с нетърпение да почнем да изучаваме двигатели и такива неща свързани с темата. :lol: :lol: :lol:
ASTRA GL 01 март 2005 - 18:43
На 17 съм от Варна. Уча в бившия икономически техникум спец. Икономика и мениджмънт. ХОби - лов, риболов, волейбол (пробвах се и професионално) и отскоро коли( затова съм толкова бос още).От май 2004 баща ми си взе Астра и тая кола ми хареса.
yasmania 01 март 2005 - 19:14
Абе много 19 годишни пишлемета имало тука, а? Ето ви на още едно, хихи
Завършило хуманитарна гимназия- Варна с рисуване и езици, понастоящем Студент 2-ри курс в ТУ- Варна спец. Инженерен Дизайн. Рисувкам коли от малък и се интересувам от тях, имах и публикации във Авто Труд. Влязох да уча спецялността с обещанието да учим и автомобилен дизайн , но като гледам това няма да стане. Поне спцялността е добре развита в други отношения.
Опитвам се да работя, ама неискат много да се съобразяват хората с това, че уча. И така...където ,колкото, каквото и за колкото може :-)
Това е--- Професия Студент
Завършило хуманитарна гимназия- Варна с рисуване и езици, понастоящем Студент 2-ри курс в ТУ- Варна спец. Инженерен Дизайн. Рисувкам коли от малък и се интересувам от тях, имах и публикации във Авто Труд. Влязох да уча спецялността с обещанието да учим и автомобилен дизайн , но като гледам това няма да стане. Поне спцялността е добре развита в други отношения.
Опитвам се да работя, ама неискат много да се съобразяват хората с това, че уча. И така...където ,колкото, каквото и за колкото може :-)
Това е--- Професия Студент
StunyGT 01 март 2005 - 22:12
На 24 години съм от Пазарджик (май) завършил съм Студена обработка в ТМТ. Работя програмис настройчик на маш. с ЦПУ до 16:30 и след това да колкото откарам в сервиза.