Айде на новия раздел =)
Moonlord 25 юли 2006 - 09:16
Еми честито на печелившите, обсъждано е преди доста време с желаещите за такъв подфорум... Той става реалност по обясними и обективни причини - доста от нещата при ретро OPEL-ите са доста различни със сегашните модели.
Почести и за модераторите по заслуги на този форум - Метъла и Виктор
Почести и за модераторите по заслуги на този форум - Метъла и Виктор
fanatic 25 юли 2006 - 09:24
Дано сме полезни един на друг. Евала на Пацо и останалите които са се навили.
Vassil 25 юли 2006 - 09:27
Честит да Ви е
Сигурен съм, че ще бъде много полезен и интересен. Успех
Сигурен съм, че ще бъде много полезен и интересен. Успех
Moonlord 25 юли 2006 - 09:31
fanatic, на Jul 25 2006, 10:24 AM, каза:
Тоя Пацо, бахти пича
Айде момчета и аз да пожелая много съвместни проекти и много доволни от съветите ви, знам, че сте компетенция
Бижо Бижев 25 юли 2006 - 10:03
ха честито
колко ретро е този раздел ние с изчезващите кадети дали може да пишем тук
колко ретро е този раздел ние с изчезващите кадети дали може да пишем тук
30e 25 юли 2006 - 10:05
BENITO, на Jul 25 2006, 11:03 AM, каза:
Много сте млади RWD
kaka 25 юли 2006 - 10:40
Manta2005 25 юли 2006 - 11:31
хахахахаха трябваше да се случи това: http://www.megaforum-bg.com/forum/viewtopi...13c63a2505b9b1e
за да стане този раздел реалнос май е да ни е честит пък може и пак да почнем да пишем нещица за нащи баби и дядовци
аз да се извиня за липсата ми достъа време ама почти заврших във удобен вид за предвижване една стара манта (турбо) снимки ако е рекъл господ на ще има "на първата неделя от месеца" на "сбирката на пешеходците"
за да стане този раздел реалнос май е да ни е честит пък може и пак да почнем да пишем нещица за нащи баби и дядовци
аз да се извиня за липсата ми достъа време ама почти заврших във удобен вид за предвижване една стара манта (турбо) снимки ако е рекъл господ на ще има "на първата неделя от месеца" на "сбирката на пешеходците"
pilgrim 25 юли 2006 - 11:56
Честито и от мен
Като цяло в целия форум има интересни теми, но един такъв подфорум за ретро маниаци (и фанатици ) си беше нужен. Повечето от нас имат сходни проблеми свързани с ЕГН-то на автомобилите и определено ще си бъдеме полезни
Като цяло в целия форум има интересни теми, но един такъв подфорум за ретро маниаци (и фанатици ) си беше нужен. Повечето от нас имат сходни проблеми свързани с ЕГН-то на автомобилите и определено ще си бъдеме полезни
Shades 26 юли 2006 - 11:17
Еееее, супер! Крайно време беше да обсъждаме бабите някъде! И аз ще се присламчвам тук, нищо, че Корабът е '86, моделът е по-стар
GESHCHETO 05 септември 2007 - 10:24
Момчета имахме нужда от това нещо.Нека всеки опознае ретро автомобилите на Опел
GT 51 05 юли 2008 - 22:34
Авомобилите ВИ трябва да са произведени преди 1983 год. и горе-долу да са запазени.ХОТ-РОТ са на почит в момента , така че действайте...
bullet 24 юли 2008 - 14:28
е жалко че не мога да влеза оште в категориата моита значи оште е млада булка