Карта навигация източна европа 2011/2012 за CD70/DVD90 Navi
Гостiplcho_* 20 април 2012 - 08:20
http://www.filecrop....0254/index.html
От този линк въвеждате числото което ви питат от екрана.
Сваляте ДВЕТЕ части на архива.
Свалянето е възможно само последователно (безплатното сваляне е ограничено до 1 файл едновременно и с ниска скорост).
Отнема около 2..3 часа общо.
Екстрактвате архива с WinRAR или 7z.
Имиджа на CD-то се намира в директорията EE.
Записвате го с някоя програма на най-ниската възможна скорост използвайки "Burn Image". Не го записвайте като файл !!!
Проверено е и работи прекрасно на CD70 Navi : )
Мнението беше редактирано от iplcho: 20 април 2012 - 08:28
От този линк въвеждате числото което ви питат от екрана.
Сваляте ДВЕТЕ части на архива.
Свалянето е възможно само последователно (безплатното сваляне е ограничено до 1 файл едновременно и с ниска скорост).
Отнема около 2..3 часа общо.
Екстрактвате архива с WinRAR или 7z.
Имиджа на CD-то се намира в директорията EE.
Записвате го с някоя програма на най-ниската възможна скорост използвайки "Burn Image". Не го записвайте като файл !!!
Проверено е и работи прекрасно на CD70 Navi : )
Мнението беше редактирано от iplcho: 20 април 2012 - 08:28
GOD 22 април 2012 - 15:10
Здрасти,знаеш ли дали има голяма разлика с предната версия на картата,обновена ли е и дали е по-подробна?
Гостiplcho_* 23 април 2012 - 07:59
Със сигурност има промени поне в района на София (спрямо 2010/2011), засякъл съм някой малки отбивки да са добавени.
За страната не съм пътувал или броузвал дали са добавени нови второстепенни пътища.
За страната не съм пътувал или броузвал дали са добавени нови второстепенни пътища.
GOD 23 април 2012 - 08:41
Свалих си я,работи идеално и на DVD 90,за Бургас доста са я напълнили,сравнение със старата.Благодаря за линка!А случайно някой да има линк за диска за смяна на езика,че моята ми говори на италиански и много ме дразни.Ако не е на български (чувал съм че има),то поне на английски.Благодаря предварително!
Гостiplcho_* 23 април 2012 - 08:59
http://www.filecrop....4773/index.html
Това би трябвало да е езиково CD според описанието на линка.
НЕ СЪМ ГО ПРОБВАЛ.
В моята кола си бяха оставили такова оригинално, но по описание и година е същото.
Аз си пуснах англиийски език без проблеми.
Мнението беше редактирано от iplcho: 23 април 2012 - 09:18
Това би трябвало да е езиково CD според описанието на линка.
НЕ СЪМ ГО ПРОБВАЛ.
В моята кола си бяха оставили такова оригинално, но по описание и година е същото.
Аз си пуснах англиийски език без проблеми.
Мнението беше редактирано от iplcho: 23 април 2012 - 09:18
GOD 24 април 2012 - 08:44
Свалих го,записах го като IMAGE и работи перфектно,само трябва като го поставите да смените първоначалния език,ако сте били на Английски изберете някой друг за да ви даде да изберете езика на говора.Инсталира се и след това може да си смените езика пак на Английски.Благодаря за съдействието!
Мнението беше редактирано от GOD: 24 април 2012 - 11:11
Мнението беше редактирано от GOD: 24 април 2012 - 11:11
petar_taskov 07 юни 2012 - 21:53
А двете разархивирани части на два отделни диска ли се записват?А знаете ли да ли има вече Български език.Благодаря.
GOD 10 юни 2012 - 14:52
Не всичко се записва на един диск,информацията като цяло не е голяма,а относно езика Български все още няма за съжаление.
petar_taskov 12 юни 2012 - 12:01
GOD, на 10 юни 2012 - 14:52, каза:
Не всичко се записва на един диск,информацията като цяло не е голяма,а относно езика Български все още няма за съжаление.
Колега,ами на един CD диск немогът да се съберат и двете части и другото което е и двата IMG. файла са с едно и също име.Трябва ли да се променя името на файла?
Благодаря!
GOD 19 юни 2012 - 09:10
Файла е около 80МБ,да не си изтеглил нещо друго?
Мнението беше редактирано от GOD: 19 юни 2012 - 09:15
Мнението беше редактирано от GOD: 19 юни 2012 - 09:15
petar_taskov 21 юни 2012 - 00:00
a701 11 юли 2012 - 23:34
Благодарско колега !
От доста време търся карта на България за колата и ми попада точно когато ще пътувам за Бг.Диска стана и работи идеално доколкото може ( понеже съм в Лондон сега ) тръгва и изчистява курсове намира дори адреса ми във Велинград ! Още веднъж БЛАГОДАРЯ !:)
Мнението беше редактирано от a701: 11 юли 2012 - 23:34
От доста време търся карта на България за колата и ми попада точно когато ще пътувам за Бг.Диска стана и работи идеално доколкото може ( понеже съм в Лондон сега ) тръгва и изчистява курсове намира дори адреса ми във Велинград ! Още веднъж БЛАГОДАРЯ !:)
Мнението беше редактирано от a701: 11 юли 2012 - 23:34
musicman 14 юли 2012 - 17:16
Здравейте,
от няколко дни се опитвам да сваля посочения архив, но не става. Спира на различни места със съобщение за грешка.
Дали е възможно някой който вече го има да го качи на български сървър или дори да ми го прати по скайп.
Благодаря предварително
Поздрави!
от няколко дни се опитвам да сваля посочения архив, но не става. Спира на различни места със съобщение за грешка.
Дали е възможно някой който вече го има да го качи на български сървър или дори да ми го прати по скайп.
Благодаря предварително
Поздрави!
n0rdisk 15 юли 2012 - 10:05
Благодаря много - всичко е точно
Мнението беше редактирано от n0rdisk: 17 юли 2012 - 14:34
Мнението беше редактирано от n0rdisk: 17 юли 2012 - 14:34
musicman 20 юли 2012 - 14:31
Здравейте,
отново моля някой който е свалил картата да я качи някъде на БГ сървър - не успявам да сваля от rapid.
Благодаря предварително
отново моля някой който е свалил картата да я качи някъде на БГ сървър - не успявам да сваля от rapid.
Благодаря предварително
iplcho2 16 септември 2012 - 21:16
Ето и по-новото издание 2012-2013.
Съвместимо е с CD70 и DVD90
От страницата НЕ НАТИСКАТЕ "Click here to download",
а избирате "GET THIS TORRENT"
След като свалите торента, записвате ISO-то чрез BURN IMAGE от някоя записваща прграма ВЪРХУ CD ! (не DVD)
Не го пишете като файл това е имидж на диск !!!
http://thepiratebay...._Maps_2012-2013
Проверена е и работи.
Новите моменти са добавени номера на улиците в някой по малки населени места.
Иначе все така няма последните участъци от магистрала Тракия.
Но като цяло е доста подробна с имената на улиците по разни селца дето и местните сигурно не си ги знаят.
Мнението беше редактирано от iplcho2: 14 ноември 2012 - 22:13
След като свалите торента, записвате ISO-то чрез BURN IMAGE от някоя записваща прграма ВЪРХУ CD ! (не DVD)
Проверена е и работи.
Но като цяло е доста подробна с имената на улиците по разни селца дето и местните сигурно не си ги знаят.
Мнението беше редактирано от iplcho2: 14 ноември 2012 - 22:13
marinco 12 декември 2012 - 12:51
iplcho2, на 16 септември 2012 - 21:16, каза:
Ето и по-новото издание 2012-2013.
Проверена е и работи.
Проверена е и работи.
Успешно го свалих, но имам следните проблеми, файлът е 900мБ и на едно СД не става и освен това поне три програми за имидж файлове не могат да го отворят/ИмДиск, ДаймънТуул,ВиртуълКлонеДрайв/
Моля за помощ
tsvet40 01 януари 2013 - 17:19
Аз имам същия проблем! На какъв диск трябва да се запише и как? С архивът от първия пост на iplcho също не успях да се оправя. Получавам съобщение "The selected disk image isn't valid. Благодаря предварително!
P.S. Оправих се със записването, но за съжаление и двете версии не ги приема навигацията. А проблемът не е в нея, защото с оригиналния диск на Германия работи. Някаква идея къде може да е проблемът? Има ли значение какво е CD-то?
P.S. 2 Стана накрая! Просто носителят трябва да е качествен! Благодаря за линковете!
Мнението беше редактирано от tsvet40: 02 януари 2013 - 11:23
P.S. Оправих се със записването, но за съжаление и двете версии не ги приема навигацията. А проблемът не е в нея, защото с оригиналния диск на Германия работи. Някаква идея къде може да е проблемът? Има ли значение какво е CD-то?
P.S. 2 Стана накрая! Просто носителят трябва да е качествен! Благодаря за линковете!
Мнението беше редактирано от tsvet40: 02 януари 2013 - 11:23
Гостhabib_* 12 май 2013 - 21:47
Здравейте, аз съм със CD70 и свалих картите
2011-2012 = 728mb
2012 -2013 = 801mb
как да ги запиша .img на CD като е >700mb ?
ако намеря диск 800мб ще стане ли ?
2011-2012 = 728mb
2012 -2013 = 801mb
как да ги запиша .img на CD като е >700mb ?
ако намеря диск 800мб ще стане ли ?