Страница 1 от 1
Как може да се накра помпата да подкачва на контакт.Астра ф
Публикувано: 24 ноември 2020 - 00:24
Публикувано: 24 ноември 2020 - 10:35
При други марки с даване на контакт, помпата винаги врътва и спира.
После си чака друг сигнал от ЕКУ или електронното запалване /при по-старите/.
Како, како! ...
И аз да кажа!
И аз да кажа!
Публикувано: 24 ноември 2020 - 11:42
Публикувано: 24 ноември 2020 - 18:25
titan22, на 24 ноември 2020 - 11:42, каза:
По принцип,помпите качват налягане с подаване на контакт.Спират при достигане на зададеното заводско налягане в системата и както и Стаевски писа,чакат двигателя да запали и да почнат да подават горивото.Нека автора да пише причините поради които пита за подобно нещо.
ХАХАХАХА
Би ли споделил как разбират колко е зададеното от завода налягане ,и как разбират че са го достигнали? Интелигентни помпи ?!? По кан ,може би? Или по WiFi?
Публикувано: 24 ноември 2020 - 18:27
Цитат
По принцип,помпите качват налягане с подаване на контакт.Спират при достигане на зададеното заводско налягане в системата и както и Стаевски писа,чакат двигателя да запали и да почнат да подават горивото.Нека автора да пише причините поради които пита за подобно нещо.
То хубаво ама точно на X16XEL не е така, за да сработи релето на помпата требе да се връти коляновия вал, поне на вектрата ми беше така.
Опс - Калин ме е изпреварил, а той е правилния човек.
Мнението беше редактирано от Коцето: 24 ноември 2020 - 18:31
Ако искаш да помогнеш на новак- работи близо до него! Ако искаш да помогнеш на старец - работи вместо него! Ако искаш да помогнеш на майстор - дръпни се и не пречи! Ако искаш да помогнеш на глупак - ти си глупакът
Споделете тази тема чрез:
Страница 1 от 1