Кога има сбирки в Ст. Загора
ASTRA_FEN 14 ноември 2007 - 13:38
здравеите на вси4ки искам да ви питам кога има сбирки в Ст.Загора 4е искам да доида да обменим малко опит за на6ите "ОПЕЛИ".ОПЕЛ за Винаги пи4ове
kobreto 14 ноември 2007 - 15:25
Колеги кажете каде в ст. загора правите сбирки.Да се запознаем и да обеним опит а може и някоя гонка да направим.
Даите да се сабираме в определен ден от седмицата.Вижте кво правят в другите градове даите и ние да се организираме.
Даите да се сабираме в определен ден от седмицата.Вижте кво правят в другите градове даите и ние да се организираме.
dodo74 14 ноември 2007 - 20:09
Здравей !
Чети по внимателно и ще ти стане ясно : къде,кога и в колко.
Чети по внимателно и ще ти стане ясно : къде,кога и в колко.
barny_89 16 ноември 2007 - 11:52
И аз се мъчех по едно време да разбера ама не е получиха нещата нещо и се отказах... ако разбереш нещо пиши
VectraGT 19 ноември 2007 - 08:50
Пак добре че данчо каза за срещата в неделя направо немаше къде да се седне у вегаса :)
metal4eto 19 ноември 2007 - 12:15
mmm to mnog hubavo iskam i az da doida drugata nedelq nadqvam se nqmate ni6to protiv??
VectraGT 20 ноември 2007 - 18:23
Точно това ми е мисълта да идвате без да питате щото който пита после не идва :)
alexgt 20 ноември 2007 - 18:36
колеги и аз съм на мнение 4е е крайно време да се 4уе гласът на ОПЕЛ обществото.
само кажете кога и къде и аз съм там. айде поздрави
само кажете кога и къде и аз съм там. айде поздрави
VectraGT 22 ноември 2007 - 09:03
Ами сигурно 100 пъти е казано, в неделя от 6 на Las Vegas-a.
VaNkAtAsTz 30 ноември 2007 - 19:06
Здравейте колиги и съграждани
Много се радвам, че и в нашия град се провеждат събирания както във другите градове. Абсолютно всяка неделя ли ще се провежда, или да следя форума периодично за повече информация? Иска ми се да дойда някоя неделя, но се притеснявам защото най-вероятно ще съм най-малкия ( утре правя 19 )от всички и едва ли ще познавам някого (най-много по физиономия ако съм го мяркал из града) + това не съм "разбирач" и сега чета тука из форума малко да се образовам Та мисълта ми е, яко някоя неделя няма какво да правя и се престраша да доида дали ще намеря някой в Лас Вегас? Поздрави!
Много се радвам, че и в нашия град се провеждат събирания както във другите градове. Абсолютно всяка неделя ли ще се провежда, или да следя форума периодично за повече информация? Иска ми се да дойда някоя неделя, но се притеснявам защото най-вероятно ще съм най-малкия ( утре правя 19 )от всички и едва ли ще познавам някого (най-много по физиономия ако съм го мяркал из града) + това не съм "разбирач" и сега чета тука из форума малко да се образовам Та мисълта ми е, яко някоя неделя няма какво да правя и се престраша да доида дали ще намеря някой в Лас Вегас? Поздрави!
VectraGT 03 декември 2007 - 08:50
Ми ако беше дошъл тази неделя щеше да видиш и то бая, този път си бяхме в целия състав.
dodo74 03 декември 2007 - 21:14
"но се притеснявам защото най-вероятно ще съм най-малкия ( утре правя 19 )"
Честито - на патерица ! Да си жив и здрав ! Аиде идвай че ми омръзна Момчил да е най малък
Честито - на патерица ! Да си жив и здрав ! Аиде идвай че ми омръзна Момчил да е най малък
VectraGT 03 декември 2007 - 22:13
Старото куче настрана, малак ще се чувства ми като е колкото сина ти
VaNkAtAsTz 03 декември 2007 - 23:45
dodo_74 Благодаря за пожеланията Да видим коя неделя ще съм свободен, че да взема да намина да се запознаем и да поема щафетата от колега :) аз да бъда наи-малкия :