Бургас - Варна
Жоро-Бургас 22 март 2008 - 10:35
Emporio 22 март 2008 - 11:54
амииии аз предлагам към 15:30 на лучано на хеи да се съберем да пием по кафе и да тръгваме
Дамян 27 март 2008 - 20:18
Е то кво стана,ядохме пихме (някои),и най-накрая една снимка невидяхме
Оги 28 март 2008 - 16:55
Ем .. ко да ви кажа хора .. за пореден път срам.
От цяла Варна кой ??? Пак същите аз, Стельо, Галин, Дражето, Малкия, Дамян и Джулито !!! Другите ???
А Бургас .. моите уважения колеги
Отиваме всичко точно, посрещане ала бала, всяка кола с лепенка, повечето хора с някви тарикатски якенца Opel Motor Sport (нещо нечувано за нас) .. организирано заведенийце! Имаше повече хора отколкото на нашата "Национална среща" Не се очудвам, че си имате отделен форум. В доста отношения сте по-добре от нас.
В заключение .. ваш ред е да идвате до Варна
От цяла Варна кой ??? Пак същите аз, Стельо, Галин, Дражето, Малкия, Дамян и Джулито !!! Другите ???
Отиваме всичко точно, посрещане ала бала, всяка кола с лепенка, повечето хора с някви тарикатски якенца Opel Motor Sport (нещо нечувано за нас) .. организирано заведенийце! Имаше повече хора отколкото на нашата "Национална среща" Не се очудвам, че си имате отделен форум. В доста отношения сте по-добре от нас.
Жоро-Бургас 28 март 2008 - 21:19
Оги, на Mar 28 2008, 03:55 PM, каза:
Ем .. ко да ви кажа хора .. за пореден път срам.
Освен всичко друго да добавя и че сме големи приятели. Аз преди година влезнах в клуба и от тогава съм всеки ден с дружината. Всеки помага на всеки с каквото може. Надявам се и с вас да станем такива приятели
Celica 28 март 2008 - 21:27
И аз малко със заказснения да изразя задоволството от посрещането... чак се притесних колко много хора видях Но за щастие имаше и някои познати физиономии та се почувстах по добре!
Организацията ви беше супер , но и полицаите мн Бързи !!! :+))))))))
Една мацка направи няколко снимки (съжалявам не разбрах как се казва)ако може да ги пуснете да видят и колегите за каква организация става въпрос, както каза Оги бяхме повече отколкото на обичайнитени "общи" срещи.
Поздрави!!!
Ще се радваме да ни гостувате :)))))))
Организацията ви беше супер , но и полицаите мн Бързи !!! :+))))))))
Една мацка направи няколко снимки (съжалявам не разбрах как се казва)ако може да ги пуснете да видят и колегите за каква организация става въпрос, както каза Оги бяхме повече отколкото на обичайнитени "общи" срещи.
Поздрави!!!
Ще се радваме да ни гостувате :)))))))