Срещи в Плевен дъге
Tonko 21 юли 2012 - 11:19
Момчета тая седмица сбирка ще има ли и в колко часа?Ако някой ще ходи да пише
Tonko 04 август 2012 - 15:25
Момчета(евентуално и момичета ако има) утре за кафенце желаещи има ли?
Tonko 07 август 2012 - 14:18
Може да намина ама за час не мога да кажа със сигурност че съм на проверка на климатроника
pachoo 17 август 2012 - 21:58
Колеги какво става със срещите във Плевен, да дойда и аз някой ден да се видим! Така и така вече 1 месец си карам плевенчаната да направим една Опел срещичка :)Едно време имаше адски много бързи Астри в Плевен какво стана с тях? Само трябва да се прибера към Левски...
Мнението беше редактирано от pachoo: 17 август 2012 - 21:59
Мнението беше редактирано от pachoo: 17 август 2012 - 21:59
_shady 18 август 2012 - 00:31
още има колега,но се движат твърде бързо,за да се забележат...
да бе верно кога са ви срещите,мисля нещо да ви посетя...
да бе верно кога са ви срещите,мисля нещо да ви посетя...
pachoo 18 август 2012 - 08:17
Защо не и една по-голяма среща примерно на Крушуна таман и на Плевен е близко и на Ловчанлии и ще има поне и къде да се разходим...
Coppi 29 август 2012 - 21:28
ee хора на 15 години сам и сам супер запален по опелите интересува ме ще е проблем ли и аз да присъствам на срещите
и другото което искам да попитам има една бяла АСТРА 280к.с кара я човек на които му викат БОБЪРА мн искам да се запозная с него той ходи ли по срещите
и другото което искам да попитам има една бяла АСТРА 280к.с кара я човек на които му викат БОБЪРА мн искам да се запозная с него той ходи ли по срещите
BOJKATA 11 септември 2012 - 21:10
Колеги!
Виктор(белия Кадет ГСИ) взе бившата автомивка "Шишо-Бакшишо"!
Има и гумарно, ще се направи да зимата и сервиз!
Обекта разполага и с прилично кафе с доста място а има и голям паркинг за колите!
Ако някой има желание- събираме се в НЕДЕЛЯ 13:00ч.
Елате да се видим!
С "Бобара" сме приятели и комшии(живее в моя блок), ще говоря с него ако иска да дойде в неделя!
Виктор(белия Кадет ГСИ) взе бившата автомивка "Шишо-Бакшишо"!
Има и гумарно, ще се направи да зимата и сервиз!
Обекта разполага и с прилично кафе с доста място а има и голям паркинг за колите!
Ако някой има желание- събираме се в НЕДЕЛЯ 13:00ч.
Елате да се видим!
Цитат
има една бяла АСТРА 280к.с кара я човек на които му викат БОБЪРА мн искам да се запозная с него той ходи ли по срещите
С "Бобара" сме приятели и комшии(живее в моя блок), ще говоря с него ако иска да дойде в неделя!
MARTECA 11 септември 2012 - 21:54
Колеги това за крушуна е много добра идея, тъкмо и Свищовлии ще присъстваме!
ГостSanchez_* 12 септември 2012 - 11:56
Привет на всички !!! Нов съм в форума и вече от година имам книжка и Астра Г. Може ли и аз да присъствам на сбирките ви ?
zdravkop 12 септември 2012 - 12:24
Може, разбира се, няма да те върнем, заповядай. Когато се разберем за среща ще дойдеш и ти.