Хубав ръждопреобразувател
Жоро 12 май 2011 - 12:48
Магазин Wuerth - София: жк.Младост 4, ул.Бизнес Парк София 1, Сгр. 11, партер
тел: 02/ 965 99 72; sofia @ wuerth . bg
Карта ТУК
Аз със сигурност няма да мога да стигна до там тея дни, ама по-добре да не те затормозявам да мислиш и за мен. Аз като имам път ще мина, че сега имам много работи на главата...
10х все пак...
тел: 02/ 965 99 72; sofia @ wuerth . bg
Карта ТУК
Аз със сигурност няма да мога да стигна до там тея дни, ама по-добре да не те затормозявам да мислиш и за мен. Аз като имам път ще мина, че сега имам много работи на главата...
10х все пак...
AlexMav 12 май 2011 - 13:39
_shady, на 12 май 2011 - 12:16, каза:
Жоро и аз се кандидатирам за него....в коя сграда е офиса им ,че не се сещам.Петък съм там ако наистина искаш мога да ти взема и на теб,ако случайно поръчваш или ходиш по-рано и е възможно и удобно,вземи ми пък ти на мен... :)
Деянски, ако ходиш и имаш финансовата възможност, вземи едно шишенце и за мен.
ARES 15 май 2011 - 16:50
AlexMav, на 12 май 2011 - 13:39, каза:
Деянски, ако ходиш и имаш финансовата възможност, вземи едно шишенце и за мен.
Колеги,такъв ръждопреобразувател на Wuеrth може да си вземете от Магазина за автобои на Черни връх точно срещу завод витоша,момчето е много точно и ще ви обясни всичко което ви интересува,за 100гр. цената беше около 11-12лв.А за продукта няма какво да коментирам наистина е наи добрия.
Мнението беше редактирано от ARES: 15 май 2011 - 16:52
Teddy 15 май 2011 - 17:10
2 рецепти за преобразувател на ръжда :
- 1,5 част : 1 част - солна и ортофосфорна киселина + уротропин 0,5 - 1 г/л.
- 3 части: 4 части: 3 части - ортофосфорна киселина,спирт/ или ацетон /,дест.вода.
И да допълня, след обработката и изчакване на съотвено време, за да подейства преобразувателя, детайлът трябва да се измие хубаво с вода, а след това да се напръска с основа - например Сода каустик за неотрализиране на киселините в разствора и спиране на процесите по разяждането на метала. След това отново миене и детайла е готов.
Мнението беше редактирано от Teddy: 15 май 2011 - 17:23
- 1,5 част : 1 част - солна и ортофосфорна киселина + уротропин 0,5 - 1 г/л.
- 3 части: 4 части: 3 части - ортофосфорна киселина,спирт/ или ацетон /,дест.вода.
И да допълня, след обработката и изчакване на съотвено време, за да подейства преобразувателя, детайлът трябва да се измие хубаво с вода, а след това да се напръска с основа - например Сода каустик за неотрализиране на киселините в разствора и спиране на процесите по разяждането на метала. След това отново миене и детайла е готов.
Мнението беше редактирано от Teddy: 15 май 2011 - 17:23
Гостivanko_71_* 01 юни 2011 - 21:30
Piron45, на 02 май 2008 - 06:04, каза:
Е те това е истинското мазило. Вюрт предлагат най качествените неща за коли. Вярно че са по скъпи но ....
Само не знам магазина в Младост дали ще работи през празниците. Но за любопитните ето телефонче на един от продавачите. 0888/975854 Радко
Само не знам магазина в Младост дали ще работи през празниците. Но за любопитните ето телефонче на един от продавачите. 0888/975854 Радко
колега на вюрт само името му е голямо!
AlexMav 02 юни 2011 - 08:45
Може да имат неуспешни продукти, но лично аз от преобразувателя съм доволен.
siegfrid 12 юли 2011 - 15:22
Само за справка за търсещите:
разфасовка от 100ml на Вюрт има в Магазина за автобои на бул. Христо Ботев, между Пиротска и Цар Симеон - отдясната страна, посока Централна Гара - съжалявам, но не запомних номера, на който се води магазина.
Цената е 17лв за шишенце и на мен лично ми се видя твърде висока
разфасовка от 100ml на Вюрт има в Магазина за автобои на бул. Христо Ботев, между Пиротска и Цар Симеон - отдясната страна, посока Централна Гара - съжалявам, но не запомних номера, на който се води магазина.
1иван1 19 юли 2011 - 21:10
Аз си купувам наливен и е около 8 лв.за 100мл.Скъп е но ефекта е поразителен,а и разхода не е много висок!
boichev 22 юли 2011 - 09:21
Здравейте Колеги. Имам едно питане, май за ръжда, в краката на шофьора. Там ми е пробит мокета, направо си е дупка, и нещо като дунапрен има под мокета и него го няма, абе дупка. Понякога е влажно там, съмнявам се да нямам кафява гостенка избила там. Мисля да сваля мокета, да видя има ли ръжда, и ако имаме ръжда, Вие ми кажете какво да купя, и как да го нанеса, за да я разкарам от там. Прочетох темата, разбрах че българското не го бива, Вюрт ще се купува. Така и така ще разглобявам, да намажа ли коритото отвътре с нещо против ръждата занапред? Колеги, искам да си купя качествени продукти, които да ми свършат работа, и да знам че съм защититил поне дъното на Астерикса. Благодаря Ви предварително.
Поздрави.
Мнението беше редактирано от boichev: 22 юли 2011 - 09:22
Поздрави.
Мнението беше редактирано от boichev: 22 юли 2011 - 09:22
AlexMav 22 юли 2011 - 09:51
siegfrid, на 12 юли 2011 - 15:22, каза:
Само за справка за търсещите:
Във фирмения магазин в Бизнес Парк-а е 14 лв. Не че е голяма разликата, де.
4ebura6ka 24 юли 2011 - 23:01
Да се повторя. Ползвам Rostbremse на Nigrin от Практикер. Води се електрохимичен антиръждин. 200мл. към 10 лева май беше. Много съм доволен. Бял е като мляко. Потъмнява и става черен, като изсъхне става леко лъскав. Може да се боядисва.
P.S. Може да е спрян от производство щото не го намирам на сайта. Но на негово място има това.Предполагам е същото.
Мнението беше редактирано от 4ebura6ka: 24 юли 2011 - 23:03
P.S. Може да е спрян от производство щото не го намирам на сайта. Но на негово място има това.Предполагам е същото.
Мнението беше редактирано от 4ebura6ka: 24 юли 2011 - 23:03
Rosen Popov 25 юли 2011 - 09:35
boichev 25 юли 2011 - 12:52
Rosen Popov 25 юли 2011 - 14:30
Значи най-вероятно влиза вода от тапите. След процедурата с натискането им, може да ги подмажеш със силикон отдолу.
Поздрави и Успех
Поздрави и Успех
Desert_Ant 12 юни 2014 - 12:00
Има един ръждопреобразувател на Нигрин, в Практикер е на около 7лв. 200мл. в Баумакс е по-скъп и уцелих менте последния път. Има го и в Кауфланд. Лично го предпочитам пред Вюрта! Мажеш, ако става черно продължаваш да търкаш докато не стане сиво. После почистваш! Може да се грундира, но е малко претенциозен към покритията след него и е хубаво метала да се почисти от всякви окиси които се образуват от реакцията. Чудесно пасивира и здрав метал!
Вюрта е лошото че става черно и не можеш да видиш дали си изчистил хубаво или не, а всеки ръждопреобразувател си има макс дебелина на ръждата която спира и тя е няколко микрона (т.е. доста под милиметър) не очаквайте чудеса от химията, тя помага ама не върши цялата работа. Ако нямате възможност за пясък - флекс с телена четка (ОЧИЛА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО). Кофти кухини е добре да се отворят по точките да се почистят и да се заварят обратно ако има ръжда вътре.
После цинков грунд и епоксид, забравете за всякви шагрета и битуми, те са за накрая!
п.с. Нигрина го търсете в сиво шишенце не бяло!
Мнението беше редактирано от Desert_Ant: 12 юни 2014 - 12:01
Вюрта е лошото че става черно и не можеш да видиш дали си изчистил хубаво или не, а всеки ръждопреобразувател си има макс дебелина на ръждата която спира и тя е няколко микрона (т.е. доста под милиметър) не очаквайте чудеса от химията, тя помага ама не върши цялата работа. Ако нямате възможност за пясък - флекс с телена четка (ОЧИЛА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО). Кофти кухини е добре да се отворят по точките да се почистят и да се заварят обратно ако има ръжда вътре.
После цинков грунд и епоксид, забравете за всякви шагрета и битуми, те са за накрая!
п.с. Нигрина го търсете в сиво шишенце не бяло!
Мнението беше редактирано от Desert_Ant: 12 юни 2014 - 12:01