Тема за затъмняване на стъкла, фарове и стопове
izzzo 03 януари 2005 - 13:57
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]Идеята ми е да затъмня задните странични- тези на вратите и другите "джамчета"зад тях, плюс задното централно.
PB7077XM мерак ми е сам да го направя, пък ако не се получи както трябва ще разчитам на теб
PB7077XM мерак ми е сам да го направя, пък ако не се получи както трябва ще разчитам на теб
PB7077XM 03 януари 2005 - 14:16
разбирам те напьлно ,само да ти кажа да прьска6 и фолиото ,и стьклото обилно с много вода,за6тото ина4е не става,а и 6патулката трябва да се увие с някьв тьньк плат 6тото драска фолиото ина4е.успех
Moonlord 03 януари 2005 - 14:23
LET's fly, на Jan 3 2005, 01:41 PM, каза:
Karaibrahim, на Jan 3 2005, 10:47 AM, каза:
И аз много искам да си сложа фолио, което да е малък процент (10-15%) на всички джамове отстрани + това отзад, без предното. Кажете къде може да се намери такова фолио, което освен всичко друго да е и хубаво. Let's Fly някакви идеи? Някой друг?
Абе то фолио има навсякъде. Въпроса е да е качествено. Другия тънък момент е да се сложи без да се надере.
Аз ще гледам от Германия да си взема на ФОЛИА ТЕК няколко ролки. Скъпи са, но пък си струва. Тя пъл мойта Астра се падна с съсвсем прозрачни джамове...Ако беше с фабрично зелените нямаше да я пипам въобще
Колко е дълга ролката ? Аз искам да си взема също качествено някфо, защото доста приятели са с такова за по 5лв и не ме кефи нещо
Владо 03 януари 2005 - 14:25
Жорко Танев ми сподели , че една ролка покривала 3 прозореца. Ако си виждал жълтото Комби - ей такъв цвят искам и аз.
Karaibrahim 03 януари 2005 - 14:35
Абе те мойте са леко зеленикави, ама е малко и нещо няма особен ефект. Идеи колко може да струва това за което си говориме? Евентуално картинки на това жълто комби или нещо подобно?
Владо 03 януари 2005 - 14:50
това намерих засега :
Auch gegen das Unangenehme am Sommer schützt diese Folie: Sie fängt 99% des gefährlichen UV-Lichts ab und hält das Auto dank 24%iger Wärmerückweisung angenehm kühl.
Die Folie ist durch ihre Mehrlagigkeit gegen äußere Einflüsse geschützt und somit auch kratzfest.
Sie eignet sich für alle Fahrzeugtypen und die 76cm x 300cm große Folie reicht für die hinteren Seitenfenster sowie das Heckfenster (selbstverständlich kann man auch die Scheibenheizung weiter benutzen).
май към 20 Евро излиза ролката
Auch gegen das Unangenehme am Sommer schützt diese Folie: Sie fängt 99% des gefährlichen UV-Lichts ab und hält das Auto dank 24%iger Wärmerückweisung angenehm kühl.
Die Folie ist durch ihre Mehrlagigkeit gegen äußere Einflüsse geschützt und somit auch kratzfest.
Sie eignet sich für alle Fahrzeugtypen und die 76cm x 300cm große Folie reicht für die hinteren Seitenfenster sowie das Heckfenster (selbstverständlich kann man auch die Scheibenheizung weiter benutzen).
Karaibrahim 03 януари 2005 - 14:52
LET's fly, на Jan 3 2005, 03:50 PM, каза:
това намерих засега :
Абе по принцип знам немски, ама от това не разбрах и грам...
izzzo 03 януари 2005 - 15:03
PB7077XM мерси за съвета, ще го имам предвид. До края на месеца ще гледам да намеря фолио и някой по-топъл ден ще се пробвам.
Тя Астрата отвсякъде трябва да се пипне- джанти на първо време, спойлерчета туй-онуй, но все отнякъде требе да се почне. А и ръждата я е подгонила... Чувал съм че моделите след 95-та са с по-добри ламарини, ама явно за мойта не важи.
Тя Астрата отвсякъде трябва да се пипне- джанти на първо време, спойлерчета туй-онуй, но все отнякъде требе да се почне. А и ръждата я е подгонила... Чувал съм че моделите след 95-та са с по-добри ламарини, ама явно за мойта не важи.
Владо 03 януари 2005 - 15:16
LET's fly, на Jan 3 2005, 12:50 PM, каза:
явно не съм разбрал добре :( от 47 до 180 са цените..
PB7077XM 03 януари 2005 - 16:46
абе хора не давайте гре6ни пари на татко бмв-то го направих изцяло и ве4е една год.никав проблем-с фолио от 5 лв.ролката.аа и ролките са 300см.на 60см.моя опел е сьс сь6тото фолио и сь6то никав проблем.НО КОИТО ИЗКА ДА ДАВА 180 ЕВРО ЗА ГЛУПОСТИ НЕКА ДАВА!!! НЕ ИЗКАМ НИКОЙ ДА ОБИДЯ
PB7077XM 03 януари 2005 - 17:03
огледално има в пб.но е просто класи4еско огледално ,не сам виждал синио огледално.
ГостAstra_maniac_* 03 януари 2005 - 17:26
LET's fly, на Jan 3 2005, 03:08 PM, каза:
а някакво синьо ? светло или тъмно ?
Ти защо толкова държиш да е потъмнена със синьо?
Виждал съм такива като твоята с черно и са много яки ;)
ГостAstra_maniac_* 03 януари 2005 - 17:36
LET's fly, на Jan 3 2005, 03:32 PM, каза:
а коя моя имаш предвид ? ;) :D
В смисъл?
Аз говоря за твоята синя Астра!
доста често виждам една такава в квартала!
Владо 03 януари 2005 - 17:40
не, нея няма да я закачам ))) Освен под капака де ;)
Събирам за GSIто някои нещица и ми се искаше и фолио да му сложа , че с тия прозраяни стъкла всичко се вижда... :lol:
Събирам за GSIто някои нещица и ми се искаше и фолио да му сложа , че с тия прозраяни стъкла всичко се вижда... :lol:
ГостAstra_maniac_* 03 януари 2005 - 17:42
LET's fly, на Jan 3 2005, 03:40 PM, каза:
не, нея няма да я закачам ))) Освен под капака де ;)
Ама ти сериозно ли говориш..........GSI е червена а мислиш да и слагаш синьо фолио?
Владо 03 януари 2005 - 17:44
Амииии да)))) Ще стане като в Матрицата - синьото или червеното))))) хехехехе :D :D
Просто червеното няма да е вече червено. Цвета ще е Аруба Блу 20У - от новата Корса Ц. ;)
Просто червеното няма да е вече червено. Цвета ще е Аруба Блу 20У - от новата Корса Ц. ;)
Moonlord 03 януари 2005 - 18:11
LET's fly, на Jan 3 2005, 02:25 PM, каза:
Жорко Танев ми сподели , че една ролка покривала 3 прозореца. Ако си виждал жълтото Комби - ей такъв цвят искам и аз.
Жорко хехе, той ми е съседче... вие сигурно покрай колите се познавате добре :lol: иначе мен не ме кефи ауди-то с тея сини джамци... чочонето беше колата според мен :lol: абе... нека му е зле на него Ти знаеш ли как му викаха в училище :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Иначе къде гледа за цените на фолиа тек? Дай насам някое линкче :lol: