Не мога да пиша ЛС
death
15 март 2013 - 21:23
Здравейте, освен че имам проблем описан в последната тема(не мога да си видя панела с ЛС) не мога да пращам лични съобщения. Въобще не ми излиза под потребителя бутнче ЛС. Не виждам да имам някакви предупреждения или ако съм наказан за нещо, то аз не знам. С браузър Мозила и Опера съм. И при двата същата работа...
Лудия
15 март 2013 - 21:26
death, на 15 март 2013 - 21:23, каза:
Здравейте, освен че имам проблем описан в последната тема(не мога да си видя панела с ЛС) не мога да пращам лични съобщения. Въобще не ми излиза под потребителя бутнче ЛС. Не виждам да имам някакви предупреждения или ако съм наказан за нещо, то аз не знам. С браузър Мозила и Опера съм. И при двата същата работа...
Пробвай,долу вляво вместо Опел Клуб България v3.1 да го направиш IP.Board

death
16 март 2013 - 10:13
swetla777
16 март 2013 - 11:46
Личните са като под меню до брояча, ако ли не смени браузера с мозила или гугълхром.
Мнението беше редактирано от swetla777: 16 март 2013 - 11:46
Мнението беше редактирано от swetla777: 16 март 2013 - 11:46
death
16 март 2013 - 18:02
Писал съм, че съм с мозила и опера...Горе брояча си ми работи, като някой ми прати ЛС. Става въпрос, че аз не мога да видя никъде бутон ЛС да кажем под твоето име или като вляза в профила ти, за да ти пратя..
Лудия
16 март 2013 - 18:31
А под имената показва ли ти дали може да ме добавиш като приятел или под името няма нищо
death
19 март 2013 - 13:28
Оправих се. Всичко е наред и вече мога да пращам. Проблема беше в моя телевизор.:)
OneDriver
16 май 2014 - 09:28
За да не пускам нова тема, надявам се автора на тази да няма нищо против.
Проблема ми е сходен като неговия с тази разлика:

Защо е така, ако може някой да обясни ?
Проблема ми е сходен като неговия с тази разлика:

Защо е така, ако може някой да обясни ?
Гостkova4ev_dm_* 15 юли 2014 - 16:25
при мен не се виждат получените ЛС и на практика ако някой не ми напише ново съобщение не мога да намеря старите никъде-няма ли архив на съобщенията?
в падащото меню достъп нямам в момента в който натисна излизат подменюта но няма време да цъкнеш-директно прехвърля към профил. сега искам да видя всичките си лични но не мога, а така не мога да се свържа и с колегите които са отговорили във връзка с обявата ми.
в падащото меню достъп нямам в момента в който натисна излизат подменюта но няма време да цъкнеш-директно прехвърля към профил. сега искам да видя всичките си лични но не мога, а така не мога да се свържа и с колегите които са отговорили във връзка с обявата ми.