OLYMPIA - АВТОЧАСТИ ЗА OPEL
Olympia 31 януари 2015 - 13:11
ШУМЕН, на 31 януари 2015 - 10:24, каза:
Не знам как е в другите градове, но в магазина на Олимпия в Шумен, за да влезеш, трябва да си много зле.
Най лошото е, че посрещат клиентите след едно мотаене на 4-5 човека персонал и пренебрегване на клиента,
което показва, че аз съм един натрапник, след това демонстрират едно многознание и унижение към клиента, а са крайно некомпетентни.
Оплака ми се и един куриер, които им е правил услуга да им занесе стока, която е трябвало да вземат от офиса,
и те го нагрубили и го карали да чака, много облачни хора са.
За капак, цените им са най високи в Шумен.
Най лошото е, че посрещат клиентите след едно мотаене на 4-5 човека персонал и пренебрегване на клиента,
което показва, че аз съм един натрапник, след това демонстрират едно многознание и унижение към клиента, а са крайно некомпетентни.
Оплака ми се и един куриер, които им е правил услуга да им занесе стока, която е трябвало да вземат от офиса,
и те го нагрубили и го карали да чака, много облачни хора са.
За капак, цените им са най високи в Шумен.
С този магазин нямаме нищо обща колега,много моля да се информирате предварително преди да изказвате гласно вашето мнение. Ако си направите труда да прочетете хубаво първия пост ще видите къде и колко магазина имаме
Olympia 31 януари 2015 - 13:20
k opel e, на 31 януари 2015 - 10:34, каза:
Колега ШУМЕН може би си прав. Аз в пост 5 им направих реклама, която беше искрена. Сега си вкараха автогол с тема отворвна за коментари, която не гледат. Те мислят ли, че аз ще съм без термостат докато се наканят да си влезат в профила. Мандалото лопна и аз вече след като направиха "Лъвов мост" и не минавам през "Козлодуй"
Колега K OPEL E основната ни дейност не е онлайн търговия както много добре знаете. Лично вие малко след като бяхте пуснали запитване в темата се обадихте по телефона и ви информирахме за цените за вашия термостат и ако не се лъжа в последствие го бяхте взели от магазина ни на ул. Козлодуй 27.
За колегите редактирах първия пост много се моля запитванията да стават на ЛС така възможноста за пропуск на запитване е малка. Много се извинявам но е възможно да се получават такива пропуски когато имаме работа.
k opel e 31 януари 2015 - 13:51
Не съм се обаждал. Телефона ми завършва на 628, можете да проверите. Купих от вас преди две години и искам пак да си купя.От "Афтофар" Люлин ми дадоха оферта и до дни ще си купя.
П.С. пратете ми цена и марка на лични.
Мнението беше редактирано от k opel e: 31 януари 2015 - 13:54
П.С. пратете ми цена и марка на лични.
Мнението беше редактирано от k opel e: 31 януари 2015 - 13:54
ШУМЕН 31 януари 2015 - 16:09
Olympia, на 31 януари 2015 - 13:11, каза:
С този магазин нямаме нищо обща колега,много моля да се информирате предварително преди да изказвате гласно вашето мнение. Ако си направите труда да прочетете хубаво първия пост ще видите къде и колко магазина имаме
Извинявам се, че мисля по този начин, но не съм допускал такова съвпадение, и как може две фирми с еднаква дейност да имат еднакви имена.
И още нещо, софийските фирми обикновено рекламират само магазините си в София,
даже в сайтовете си не пишат града, а само улицата, и ако няма стационарен телефон, само гадая в кой град е.
zdravkop 08 февруари 2015 - 18:27
Изключително точни момчета! Обясниха ми всичко, от което се интересувах! Поздравления и продължавайте все така!
yago 28 юли 2015 - 15:25
здравейте
за опел астра G седан 2007 може ли да намерите някакво(оригинално или не) шумоизолация на задния капак(на багажника отвътре).Както е на повечето вектри с ухо за дърпане и пр.
за опел астра G седан 2007 може ли да намерите някакво(оригинално или не) шумоизолация на задния капак(на багажника отвътре).Както е на повечето вектри с ухо за дърпане и пр.
sinclar81 03 септември 2015 - 01:14
Здравейте имате ли диск с ъпдейт на оригиналното радио DVD 90 NAVI от 10.2007г. И ако да ако може цена.
zdravkop 07 май 2018 - 15:03
Здравейте, търся свещи за Опел Вектра Ц с двигател Z22SE. Дадоха ми тези данни за подходящите свещи: Type HLR8STEX, мм 1.0- 1.2 на AC DElCO.
Мнението беше редактирано от zdravkop: 07 май 2018 - 15:05
Мнението беше редактирано от zdravkop: 07 май 2018 - 15:05
zdravkop 14 май 2018 - 18:44
Точно една седмица, откакто си зададох въпроса. Уважаеми хора от Олимпия, колко време ви трябва, за да отговорите?
Olympia 15 май 2018 - 08:43
zdravkop, на 14 май 2018 - 18:44, каза:
Точно една седмица, откакто си зададох въпроса. Уважаеми хора от Олимпия, колко време ви трябва, за да отговорите?
Здравейте уважаеми Г-н ZDRAVKOP в началната страница сме написали как е желателно да се случва комуникацията когато някой има въпрос към нас а именно на ЛС ,където и ще получите отговор на въпроса си причини за това изискване много. А отделно също там сме написали и каква информация за колата ни е необходима за да получите точен отговор.В конкретния случай това няма да е необходимо.
Vladko 09 юни 2018 - 13:05
Здравейте за автомобила от VIN
W0L0SDL0886157036
Дясна биалетка, свещи, комплект тампони носачи предни, ако въобще има такива.
Благодаря!
W0L0SDL0886157036
Дясна биалетка, свещи, комплект тампони носачи предни, ако въобще има такива.
Благодаря!
VAL10 17 януари 2019 - 14:55
Здравейте група,
имам Opel Astra J 2010г. Задната броня е подпирана във времето и пластмасовите чопове са счупени. Ходих в сервиз и няма оправия освен замяна с нова. Бихте ли ми казали къде да потърся задна броня нова или втора употреба.
Оригинална нова е с прекалено висока цена , ако знаете дали има реплики пак ще е ок.
Поздрави
имам Opel Astra J 2010г. Задната броня е подпирана във времето и пластмасовите чопове са счупени. Ходих в сервиз и няма оправия освен замяна с нова. Бихте ли ми казали къде да потърся задна броня нова или втора употреба.
Оригинална нова е с прекалено висока цена , ако знаете дали има реплики пак ще е ок.
Поздрави
RIGHT_CHOICE 25 октомври 2019 - 19:22
Препоръчвам. Вчера получих пратка и само това мога да кажа.
Жорко 25 ноември 2019 - 17:33
Горещо препоръчвам магазин "Олимпия", гр. София, на ул. "Козлодуй". Наистина намират всякакви части. Пример: Имам автомобил Исузу Трупър/ близнак на Опел Монтерей/. Трябваха ми две уплътнителни гумички на маслените заборници - демек тръбите, които слизат до картера и чрез тях маслото се качва в двигателя. Рових къде ли не В ибей, Али експрес, официалните дилъри на опел в гр. София и гр. Пловдив. Все удрях на камък. Накрая се обадих в магазин "Олимпия" и се оказа, че могат да ги намерят. Чаках между 14-20 дена. Толкова ми казаха, че ще трябва да чакам. Гумичките пристигнаха и наистина бяха оригинални японски - Исузу.
Поздравления за служителите и още един път- препоръчвам магазина.
Поздравления за служителите и още един път- препоръчвам магазина.