Няколко въпроса около Инсигния
Nedds 04 януари 2022 - 08:20
benzy, на 29 декември 2021 - 21:24, каза:
П.С. 5 метра кола като Инсигния Б, и то порядъчно широка, при всички положителни качества, които има за центъра на София ми се струва леек трън в еди къде :) Но всеки си избира отровата сам...
Прав си колега. Инсигнията за града изобщо не е практичен избор, просто е огромна и ако често ти се налага да търсиш място за паркиране из центъра, хеле пък ако и бързаш, доста може да си попсуваш :D
MARKSMAN_ 18 август 2023 - 09:54
Здравейте,
Интересувам се от мнения за Инсигния с двигател A20DTR - 194к.с. ръчна скоростна кутия без 4Х4.
Моля за линк ако е коментирано в друга тема.
Интересувам се от мнения за Инсигния с двигател A20DTR - 194к.с. ръчна скоростна кутия без 4Х4.
Моля за линк ако е коментирано в друга тема.
Niki77 16 септември 2023 - 16:29
Здравей те,
Имам въпрос относно Инсигния с двигател 2.8 турбо 260к.с.Може ли някой който има такава да ми каже на какви обороти работи двигателя при първото запалване.
Имам въпрос относно Инсигния с двигател 2.8 турбо 260к.с.Може ли някой който има такава да ми каже на какви обороти работи двигателя при първото запалване.
Георги Димитров Гуфи 03 февруари 2024 - 17:48
Здравейте,вече 2 пъти ми излиза грешка ниско налягане в горивната система в рамките на 2 седмици.Колата влиза в авариен режим и след загасяне и запалване нещата се оправят.Тествах в сервиз дюзите казаха че не е от тях,смених горивния филтър и сега тествам още не ми е показало грешката.Някой дали се е сблъсквал с този проблем и ако може да ме насочи към някъде.Колата е CDTI 2.0 160к.с дизел
Адамов 13 юли 2024 - 13:16
Здравейте, имам Опел Инсигния 2.0,4х4, дизел. Леко придърпваше при включване на задна. Вчера по прохода Варна Бургас направи две силни придърпвания и влезе в авариен режим,остана на 5-та предавка по показания на таблото,форсира мотора,но не върви.Въпреки всичко стигнах до Бургас. Ремонтират ли се скоростните кутии,къде и горе долу какви пари ще струва? Има ли смисъл да се ремонтира или да търся друга? Благодаря предварително за коментарите
Gena_bs 13 юли 2024 - 16:01
1.Попълни си точния код на двигателя, кога е произведен автомобилът, от коя планета си и т.н.
2.Тип и модел на скоростната кутия?
3.Всичко се ремонтира.
Въпросът е кой, къде, колко кадърно, с какви части и на каква цена ще го направи.
4.Аз бих си възстановил повредената кутия.
Втора-трета радост в неизвестно състояние и пробег не бих рискувал.
Разходите по обслужването й, което е задължително, са същите.
Към това добавяш цента на евентуално привързване към конкретния автомобил и прочие съпътстващи дейности.
С неизвестен резултат, ако не попаднеш на специалист.
В крайна сметка има вероятност да останеш с две неизправни скоростни кутии.
Успех!
Мнението беше редактирано от Gena_bs: 13 юли 2024 - 16:33
2.Тип и модел на скоростната кутия?
3.Всичко се ремонтира.
Въпросът е кой, къде, колко кадърно, с какви части и на каква цена ще го направи.
4.Аз бих си възстановил повредената кутия.
Втора-трета радост в неизвестно състояние и пробег не бих рискувал.
Разходите по обслужването й, което е задължително, са същите.
Към това добавяш цента на евентуално привързване към конкретния автомобил и прочие съпътстващи дейности.
С неизвестен резултат, ако не попаднеш на специалист.
В крайна сметка има вероятност да останеш с две неизправни скоростни кутии.
Успех!
Мнението беше редактирано от Gena_bs: 13 юли 2024 - 16:33
Адамов 15 юли 2024 - 12:25
Попаднах в сервиз М и Д авто във Варна.Оказа се на теста проблем с 4 и 5 и загуба на комуникация с компютъра.Твърдят,че ще сложат всичко чисто ново вътре заедно с труда за 4 хиляди лева,а за компютърът допълнително ще ми кажат какъв е проблема.