Нередовни, нерегламентирани
corsaGT 30 октомври 2006 - 22:38
следващата седмица да не се уричам ще има снимки в боядисан вид и се почва вече със сърцето.Всички части са снабдени останаха стругаро-врезиските тънкости и много майсторски умения
Scorpion_BV 31 октомври 2006 - 08:38
MANEV, на Oct 30 2006, 10:03 PM, каза:
Нищо де в Неделя ще ми я пратиш! :)
corsaGT, на Oct 30 2006, 10:38 PM, каза:
Като е готова, звънкаш да дойдем да направим една хубава фотосесия!
Scorpion_BV 26 ноември 2006 - 13:55
Вчера 25.11.2006 отново имаше сбирка в Опел сервиза на Венци. Причината беше монтажа на новата ми играчка, гърненце NES Sport. Имах честа да видя от близо бъдещата рали бегачка. Тя вече е боядисана и сега и се прави ролбара. Ето снимки малко:
Количката става перфектна. Има си спортно окачване KONI, брутално олекотена е и скоро се почва и работата по мотора.
А ето и причината да се съберем в завършен вид:
и безкрайни благодарности за Венци! Ако не беше той това чудо нямаше да е сега на колата ми!!!
И сега това което мислех да споделя с вас от доста време. Понеже както е видно Венци е невероятно амбициран да направи Корсата подобаващо за рали и писта искам да ви помоля, всички да помислим и да му намерим спонсори. Знам, че това е много трудно. Знам, че в България кинта се налива само в тъпия футбол, но все пак се надявам да измислим нещо. Всички идеи са добре дошли. Нека му помогнем защото това ще е гордостта на клуба ни!!! Ако някой колега от друг град прочете това и може да помогне ще сме много благодарни! Колата ще участва по пистите на България и ще бъде идеална реклама си мисля дори и за фирми не само от Благоевград! Надявам се тази инициатива да има успех!!!
Предлагам дори ако всички сте съгласни в подфорума ни да създадем тема за колата и развитието на нещата!
Още веднъж за Венци за ентусиазма и труда и желанието с което се е захванал с тази не лека задача!!!
Количката става перфектна. Има си спортно окачване KONI, брутално олекотена е и скоро се почва и работата по мотора.
А ето и причината да се съберем в завършен вид:
и безкрайни благодарности за Венци! Ако не беше той това чудо нямаше да е сега на колата ми!!!
И сега това което мислех да споделя с вас от доста време. Понеже както е видно Венци е невероятно амбициран да направи Корсата подобаващо за рали и писта искам да ви помоля, всички да помислим и да му намерим спонсори. Знам, че това е много трудно. Знам, че в България кинта се налива само в тъпия футбол, но все пак се надявам да измислим нещо. Всички идеи са добре дошли. Нека му помогнем защото това ще е гордостта на клуба ни!!! Ако някой колега от друг град прочете това и може да помогне ще сме много благодарни! Колата ще участва по пистите на България и ще бъде идеална реклама си мисля дори и за фирми не само от Благоевград! Надявам се тази инициатива да има успех!!!
Предлагам дори ако всички сте съгласни в подфорума ни да създадем тема за колата и развитието на нещата!
Още веднъж за Венци за ентусиазма и труда и желанието с което се е захванал с тази не лека задача!!!
Scorpion_BV 23 декември 2006 - 16:11
Работата по Корсата продължава!
Днес 23.12.2006 минах през гаража в Бараково за да оставя на Венци малко материал за Корсата и заварих групата да слага двигателя. Ето снимки:
За жалост не можах да остана. Надявам се всичко да е минало по план и вече мотора да е сложен. До 10-ти се очаква да е готов и колектора за карбовете. Дано всичко да стане както иска Венци!
Днес 23.12.2006 минах през гаража в Бараково за да оставя на Венци малко материал за Корсата и заварих групата да слага двигателя. Ето снимки:
За жалост не можах да остана. Надявам се всичко да е минало по план и вече мотора да е сложен. До 10-ти се очаква да е готов и колектора за карбовете. Дано всичко да стане както иска Венци!
corsaGT 23 декември 2006 - 17:21
това което бе запланувано за днес стана ок.Излезна един проблем със скоростния лос,но ще го отстраниме
MANEV 24 декември 2006 - 02:00
Бояне виж си E-maila пратил сам ти снимки които направих след като си трагна
Щях да ги ка4а аз ,стига да знаех как
Щях да ги ка4а аз ,стига да знаех как
Scorpion_BV 16 януари 2007 - 08:23
На 13.01.2007 се получи още една интересна среща в Бараково в гаража на Венци. Събрахме се един куп народ. Ние с Ca$hMoney отидохме при Венци за да си боядисам новите джанти и ако има нужда Венци да му помогнем за корсата. Там се оказа, че са Владко и Дилян да сменяват гарнитурата на картера на . После дойде и Жоро да се пофука с новите джанти на Кадета. И си стана много интересно събиране! Ето и снимки да се онагледи!
Ето го и щастливия татко и малката сладурана, дето и беше много интересно батковците какво правят :icon1_biggrin: . Да е жива и здрава!!!
А това е астрата преди да и сменим джантите...
Общо взето се свърши изключително много работа и то полезна! Надявам се скоро пак да се събираме така на по чепкане по колите!
Ето го и щастливия татко и малката сладурана, дето и беше много интересно батковците какво правят :icon1_biggrin: . Да е жива и здрава!!!
А това е астрата преди да и сменим джантите...
Общо взето се свърши изключително много работа и то полезна! Надявам се скоро пак да се събираме така на по чепкане по колите!
Scorpion_BV 18 януари 2007 - 09:12
На 14.01.2007 в Неделя отново бях със семейството си в Сандански. За мое учудване малко след обят ми се обади Митко метана. Каза, че с неговото семейство са в Огняново и си тръгват за София, но ще минат през Петрич да заредят метан. И се разбрахме да се видим на ОМВ - Сандански. Та направихме си една мини среща. Много се радвам, че се видяхме с него. Не се бяхме виждали повече от месец! Разъкахме и бъдещите творчески планова. Обсъдихме и колите, къде без тях. Ето и малко снимки:
Scorpion_BV 19 януари 2007 - 16:37
И още една случайна среща, станала доста масова. Снимките са правени на работното място на Венци - CorsaGT и неговата красавица - хамелеон, с участието на Дилян и неговото , Ники - Ca$h Money и неговия намръщен Кадет и моя мислот с комбата. Стана весела среща. Имаше един Голф за обсъждане и тестване
Scorpion_BV 30 януари 2007 - 09:10
На 27.01.2007г. Събота се заех да сглобявам новия си гараж. И естествено Опел фенове не липсваха да помагат. Ето и малко снимки:
Скоро още. Гража е вече готов. Сега остава да се боядиса, да се прекара ток и всичко ще стане красота. За гаража благодаря на Слави с Мантата, че се нави да ми го продаде. На всички участвали в пренасянето му от Сандански и зглобяването му искренно благодаря!
Скоро още. Гража е вече готов. Сега остава да се боядиса, да се прекара ток и всичко ще стане красота. За гаража благодаря на Слави с Мантата, че се нави да ми го продаде. На всички участвали в пренасянето му от Сандански и зглобяването му искренно благодаря!