Opel Astra H проблем с аларма
Marti8686 24 октомври 2024 - 16:43
Здравейте,
имам следния проблем - при заключване на колата с аларма от ключа светват всички леви мигачи и не изгасват а при заключване от вътрешното копче без аларма няма такъв проблем. Когато започна проблема с няколко заклчвания и отклчвания изгасваха но вече почти не изгасват. Доколкото успях да разбера проблема може да е от реле но не знам точно кое реле да погледна. Някой може ли да съдейства?
Колата е Opel Astra 2007 1.6 бензин.
Електрониката се намира до акумулатора и в багажника от ляво. Гледах някакви схеми но само намерих един предпазител за централно залючване - 38 25A Central lock, Output "30"
Благодаря предварително!
имам следния проблем - при заключване на колата с аларма от ключа светват всички леви мигачи и не изгасват а при заключване от вътрешното копче без аларма няма такъв проблем. Когато започна проблема с няколко заклчвания и отклчвания изгасваха но вече почти не изгасват. Доколкото успях да разбера проблема може да е от реле но не знам точно кое реле да погледна. Някой може ли да съдейства?
Колата е Opel Astra 2007 1.6 бензин.
Електрониката се намира до акумулатора и в багажника от ляво. Гледах някакви схеми но само намерих един предпазител за централно залючване - 38 25A Central lock, Output "30"
Благодаря предварително!
Rosen Popov 24 октомври 2024 - 17:37
Релето го търсиш в алармата- разглобяваш я да видиш платката, буксите си ги оставяш закачени. Заключваш с дистанционнот да останат светещи мигачите и след 30 минути почваш да търсиш кое реле на платката грее.
Успех!
Мнението беше редактирано от Rosen Popov: 24 октомври 2024 - 17:38
Успех!
Мнението беше редактирано от Rosen Popov: 24 октомври 2024 - 17:38