Срещи в Търговище
LASGO 19 декември 2010 - 18:55
Astra GL 1.4i 15 януари 2011 - 20:05
да е имали хора тука от нашето си градче , събирате ли се някаде на бирка
Astra GL 1.4i 20 януари 2011 - 17:45
mimo_moi, на 15 Jan 2011, 20:49, каза:
нема братче ,има опелисти ама няма организация....
еми даи да се заемемм с организирането поне единпът у месецаа да се събираме някаде за по някоя друга бира , и лафа да въри за сега аз и едно приятелче също с астра така се виждамеее често на кафета за по бира много ми се иска и няколко стикера на клуба да залепя и визитки ако има още по добре
Мнението беше редактирано от Astra GL 1.4i: 20 януари 2011 - 17:46
disorder 20 януари 2011 - 18:22
Хайде де, и без това само се разминаваме по пътя!
Astra GL 1.4i, на 20 Jan 2011, 17:45, каза:
еми даи да се заемемм с организирането поне единпът у месецаа да се събираме някаде за по някоя друга бира , и лафа да въри за сега аз и едно приятелче също с астра така се виждамеее често на кафета за по бира много ми се иска и няколко стикера на клуба да залепя и визитки ако има още по добре
Astra GL 1.4i 20 януари 2011 - 18:35
disorder, на 20 Jan 2011, 18:22, каза:
Хайде де, и без това само се разминаваме по пътя!
номера ми е 0898896897 решим се някоя вечер ораганизирамесее или тука ууу саита у форумчетоо или по тела и се съберем за по няколко бири нисме 2 ма души с астриии с тебе 3-рима с колегата от форума 4-тирима
Мнението беше редактирано от Astra GL 1.4i: 20 януари 2011 - 18:37
opel trg 20 януари 2011 - 18:44
Astra GL 1.4i, на 20 Jan 2011, 18:35, каза:
номера ми е 0898896897 решим се някоя вечер ораганизирамесее или тука ууу саита у форумчетоо или по тела и се съберем за по няколко бири нисме 2 ма души с астриии с тебе 3-рима с колегата от форума 4-тирима
здражеите момци хаиде верно да се саберем 4е несе издарйа ве4е обадете се на наско тоест на опел гл и да се разбереме веднай за винаги 6те бъде 6туро
mimo_moi 20 януари 2011 - 18:59
сабудиха се хората от нащо село бре...аиде да се видим и малко лаф да разменим...
opel trg 20 януари 2011 - 19:04
Astra GL 1.4i 20 януари 2011 - 19:19
vectra_2_2_dti 21 януари 2011 - 23:09
Здравейте!
Идеята ви е много добра,но за съжаление не мога да присъствам..
Работя в чужбина и ще си дойда чак догодина декември /живот и здраве/.
Надявам се да се събираме все повече Опелисти в Търговище/аз лично съм от едно далечно село //Разделци//,но често идвам натам,дори прекалено често.
Успехи и всичко най-добро от мен и дано да се разрастне "филиала"
Надявам се да се събираме все повече Опелисти в Търговище/аз лично съм от едно далечно село //Разделци//,но често идвам натам,дори прекалено често.
Astra GL 1.4i 22 януари 2011 - 00:09
vectra_2_2_dti, на 21 Jan 2011, 23:09, каза:
Здравейте!
и аз много се надявам да срещна хора които се забавляват и са навити да се забавлявамеее САМО ОПЕЛ
а и гледам тука в нашия град пежо и те яко сбирки правят пролет есен на язовири се събират няколко пъте съм присъствал на техни збирки и на копринка съм ходил и се надявам и ние от опел клуб да постигнем същия ефект
LASGO 24 януари 2011 - 12:44
Astra GL 1.4i, на 22 Jan 2011, 0:09, каза:
и аз много се надявам да срещна хора които се забавляват и са навити да се забавлявамеее САМО ОПЕЛ
а и гледам тука в нашия град пежо и те яко сбирки правят пролет есен на язовири се събират няколко пъте съм присъствал на техни збирки и на копринка съм ходил и се надявам и ние от опел клуб да постигнем същия ефект
Чакам деня и мястото на срещата колеги!
opel trg 24 януари 2011 - 23:48
деня и сре6тата 6те ги уточним лесно само да има навитаци и копунджии сабираме се вземаме си лепенки и несе занимаваме с глупости,но може да се каже когато се оправи времето тогажа някоя сабота или неделя по от рано и да си направим поляна парти някаде с бири4ка и мезе това предлагам аз АИДЕЕЕЕЕ ПОЛЯНА ПРАТИ
LASGO 25 януари 2011 - 16:21
В тоя сняг, на дали ще стане скоро, аз предлагам да отидеме до хижата на шкембе и бира