Накладки
sheko 13 декември 2004 - 19:47
Значи искам да се консултирам какви накладки да сложа защото в Бояна Ауто ми поискаха около 300лв за предни и задни накладки и ми стана адски смешно
Понеже навсякъде е пълно с разни турски ментета и боклуци накладки които надали ще издържат и 1 сезон какво бихте ме посъветвали каква марка накладки да си взема
Понеже навсякъде е пълно с разни турски ментета и боклуци накладки които надали ще издържат и 1 сезон какво бихте ме посъветвали каква марка накладки да си взема
F-15E 13 декември 2004 - 20:02
sheko, на Dec 13 2004, 05:47 PM, каза:
Значи искам да се консултирам какви накладки да сложа защото в Бояна Ауто ми поискаха около 300лв за предни и задни накладки и ми стана адски смешно
Абе аз да ти кажа за мойта Вектра ми излязоха 65 лева на Lockheed (delphi)
Казаха ми че били по меки и не износвали диска. За твойта е нормално да са 100 лева, ама чак пък 300. Мисля че се ебавкат със теб.
Mirra да каже. Гледам че чете тази тема. :D
ГостPMG_* 13 декември 2004 - 20:39
родхаус са накладките :D мисля ги намирах за към 60лв за двете предни с датчик :D
THE_BUTCHER 13 декември 2004 - 21:00
Има и едни испански дето ги продават навсякъде по магазините(в момента забравих как им е марката).Те са на добра цена и предлагат хубаво качество.Меки са и с тях колата ще спира доста добре....
Moonlord 13 декември 2004 - 21:06
Отиваш на симеон и им казваш "искам немски накладки" :lol: аз взех такива супер тънко и ме кефят... иначе има едни бендикс, френски са и са хубави ;)
THE_BUTCHER 13 декември 2004 - 21:11
Когато се спреш на определена марка,казвай да отиваме при мойте хора.Ще ти ги намерят бързо и то с прилична отстъпка...
Владо 13 декември 2004 - 21:28
TEXTAR са много добри от масовите , а OMP са лудницаааа)))
Всички други евтини пръчки скоро водят до смяна на диск или някой креш ...
sheko 13 декември 2004 - 21:48
LET's fly, на Dec 13 2004, 07:28 PM, каза:
TEXTAR са много добри от масовите , а OMP са лудницаааа)))
а имаш ли представа къде ги има и въобще колко струват предни+задни :D
sheko 13 декември 2004 - 22:40
Мерси на всички за помощта скоро ще сопделя мнение като ги сменя B)
ГостPMG_* 13 декември 2004 - 23:49
е тея май бяха испанските, мисля че са добри, до сега никой не се е оплаквал :)
Владо 14 декември 2004 - 01:07
skyline, на Dec 13 2004, 09:49 PM, каза:
е тея май бяха испанските, мисля че са добри, до сега никой не се е оплаквал :)
не са .... Испанските бяха с друго име ама и на мен ми избяга ...
Лукас имат адски много ментета - внимавайте !
ГостROADKILLER_* 17 декември 2004 - 15:17
Lucas-в момента много зле-имам мнгоо лош спомен
значи-хубавата накладка трябва да е мека за да не износва диска-което ще рече че свършва бързо.
аз препоръчвам Remsa-испански,меки и спират много добре
а цената за tigrata им е около 60 лева предни и задни ...и със сигурност не са турски!
Remsa Home Page
друго добро е Ate-първичното вграждане не Opel,но цената иом е доста висока,а качеството е същото.
значи-хубавата накладка трябва да е мека за да не износва диска-което ще рече че свършва бързо.
а цената за tigrata им е около 60 лева предни и задни ...и със сигурност не са турски!
Remsa Home Page
друго добро е Ate-първичното вграждане не Opel,но цената иом е доста висока,а качеството е същото.
sheko 17 декември 2004 - 16:40
ROADKILLER, на Dec 17 2004, 01:17 PM, каза:
Lucas-в момента много зле-имам мнгоо лош спомен
Remsa Home Page
Remsa Home Page
Аз взех TEXTAR сега ще видим как са но съм доволен вече не свири като спира. :)
Владо 18 декември 2004 - 11:14
toluene, на Dec 18 2004, 12:12 AM, каза:
АТЕ меки са обаче КОВАТ
за АТЕ няма спор , че са добри (ако попадне човек на истински). Но на тяхната цена предлагам ОМP Road&Sport накладки , които са една класа отгоре ;)
Гостtoluene_* 18 декември 2004 - 13:35
За Вектра С20ХЕ от вноситела ги взех, предни за 60 и няколко лева, не помня точно. И ОМР ли са такива пари?