Разград
Agenta_rz 30 май 2008 - 21:41
Защо в Разград няма Опел среща? Дайте да видим кои сме феновете на марката.
Днеска видях една бяла Астра GSI с надпис www.opelclub-bg.com на страничните стъкла, та ми хрумна защо и ние не си направим среща.
Днеска видях една бяла Астра GSI с надпис www.opelclub-bg.com на страничните стъкла, та ми хрумна защо и ние не си направим среща.
filipov75 31 май 2008 - 05:39
Че то има ли живи хора още там?Аз като гледам и ти си Варна-Разград.
Сега сериозно.Познавам поне 10 сектанта ама организацията ще е трудна.Аз не мисля да се прибирам преди август а другите едва ли ще пишат изобщо в темата.Един дето кара Калибра ТУРБО ако обича да се изкаже.
Имам един агент който беше тръгнал да си купува голф 3 и му казах,че няма да му проговоря ако го направи и си купи три опела.Вектра,Корса и накрая Фронтера.Ако дойде само той с жена си и сина ей ти три опела.Хахаха.
Сега сериозно.Познавам поне 10 сектанта ама организацията ще е трудна.Аз не мисля да се прибирам преди август а другите едва ли ще пишат изобщо в темата.Един дето кара Калибра ТУРБО ако обича да се изкаже.
Имам един агент който беше тръгнал да си купува голф 3 и му казах,че няма да му проговоря ако го направи и си купи три опела.Вектра,Корса и накрая Фронтера.Ако дойде само той с жена си и сина ей ти три опела.Хахаха.
indianeca1983 31 май 2008 - 10:25
Здравеите колего ас съм от Исперих и ,ако нямате нищо против и има такава среща ще доида ,а имам и др. приятелчета с опели и може да направим нещо.
Agenta_rz 31 май 2008 - 11:39
Ами дайте да се съберем да се запознам. Предложете някое място. Знам че колегите от VW се събират на Лукойл. Ние може на ЛЕС (в парка) да се съберем или пък на "Пчелина", предлагайте.
Аз през повечето време вече съм в Разград. Сесия е (за добро или зло). Така и не успях да дойда на някоя среща във Варна, ма това е друга тема.
filipov75, на May 31 2008, 06:39 AM, каза:
Че то има ли живи хора още там?Аз като гледам и ти си Варна-Разград.
Аз през повечето време вече съм в Разград. Сесия е (за добро или зло). Така и не успях да дойда на някоя среща във Варна, ма това е друга тема.
indianeca1983 31 май 2008 - 21:58
Ами да се саберем само кажете каде и кога .Но само да не сме двама или трима.Ас като сам свободен ходя в неделя на Острово на летището ,може и там да се срещнем.
Andi07 19 юни 2008 - 16:32
хайде и аз сум навит да се съберем!както казва колегата на пчелина ще е най добре
indianeca1983 19 юни 2008 - 22:31
Само се саберете повечко коли че да не сме само 2 или 3 коли. ас съм навит.
fanatic 19 юни 2008 - 22:34
Крайно време е тая част на България да покаже мощ според мен. С тия прави пътища при Вас си е срамота.....
Agenta_rz 21 юни 2008 - 22:29
Бях малко заед предната седмица с изпити тва онова, та не ми беше много до среща.
Та на въпроса, дайте да я направим някъде в града срещата, па може и други фенове на марката да се присъединят. Като гледам около 4 - 5 човека сме засега, малко но какво да се прави.
Аз днеска от 12 до към 18 часа бях на Пчелина, скара, бира и т.н.. Та беше доста пренаселено.
Аз предлагам "Лес" или "Billa", като на "Billa" е най-натоварено към 17 - 18 часа, но пък е на горе-долу централно място в града.
Та на въпроса, дайте да я направим някъде в града срещата, па може и други фенове на марката да се присъединят. Като гледам около 4 - 5 човека сме засега, малко но какво да се прави.
Аз днеска от 12 до към 18 часа бях на Пчелина, скара, бира и т.н.. Та беше доста пренаселено.
Аз предлагам "Лес" или "Billa", като на "Billa" е най-натоварено към 17 - 18 часа, но пък е на горе-долу централно място в града.
rossvs 22 юни 2008 - 15:06
Ще има ли среща днес, защото за сега съм в Разград
Аз предлагам първата среща да е някъде в града, а по нататък ако се съберем повече хора може в Пчелина.
Аз предлагам първата среща да е някъде в града, а по нататък ако се съберем повече хора може в Пчелина.
Agenta_rz 22 юни 2008 - 15:45
Ще има среща, ако ще и само двамата с тебе да сме. Предлагам към 18 или 19 часа на ЛЕС.
didaria 23 юни 2008 - 08:13
Andi07 26 юни 2008 - 07:15
Хайде да се съберем и да се разберм заедно да отидем в Калояново колеги
didaria 26 юни 2008 - 18:03
filipov75 26 юни 2008 - 18:57
Тъкмо мислех да повдигна въпроса,че и аз май от там ще тръгвам.Айде малко организацийка де.
iavorianev 08 юли 2008 - 10:31
Здравеите колеги.От вчера има нови стикери ако някои проявява интерес http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php...%E8%EA%E5%F0%E8
Да се съберем няколко човека и да поръчваме,колегата Бижо Бижев ще ги прати по Еконта
Да се съберем няколко човека и да поръчваме,колегата Бижо Бижев ще ги прати по Еконта