Един кадет Д
Dian4o 16 юни 2007 - 17:32
като ходих на ралито във Варна, точно до пистата бяха колите от ретро изложението. Минавам си такъв покрай колите и накрая какво да видя... Кадет Д НЕВЕРОЯТЕЕЕЕЕЕЕН!!!! Толкова се вдъхнових че чак забравих за ралито! Щях да се разтопя като го видях, изкарах апарата и ЩРАК-ЩРАК :)
Ето малко от снимките
Ето малко от снимките
yasmania 17 юни 2007 - 07:50
Че е хубав кадета, хубав е... ама освен лепенките ГТЕ и огледалата му, аз не виждам други признаци от абревиатурата...
П.С. Това не е ли легендарно бързия кадет дет беше с винилите отстрани преди време....
П.С. Това не е ли легендарно бързия кадет дет беше с винилите отстрани преди време....
30e 17 юни 2007 - 08:16
Добро начало за проект със задно хубавец е мнооооо,но и аз като Яската не виждам друго освен огледалата...жалко ако е бил GTE и са му останали само те от кит-а
ПС:Тоя Кадет не беше ли преди години Ринджав и мнооо сФален
ПС:Тоя Кадет не беше ли преди години Ринджав и мнооо сФален
Dian4o 17 юни 2007 - 10:43
Да и мене ме дразнчеше това GTE, дори и салонат му не е с на GTE, но както и да е. И на мене ми прилича на същият червен кадет с карираните флагчета по вратите. Бил е с 2000 кубиков двигател, ако е той то това е ХЕ . Отвътре също беше достаинтересен, но беше затворен и нищо не ставашеда се снима защото много блестеше слънцето в стъклата.
Седях към половин час около него, но така и не се появи собственика му.
Седях към половин час около него, но така и не се появи собственика му.
Мишо 22 юни 2007 - 14:11
Бе вий луди ли сте... По тоя кадет няма нищо което може да дразни истински фен. Всичко е марково и пипнато невероятно в детайли... да не говорим че е с 20хе. Аз лично не мисля, че има по-запазен и поддържан кадет в БГ - или поне аз не съм виждал.
Много на собственика му ... Колкото пъти съм го виждал на магистралата забравям за всички други коли наоколо... направо е като излязъл от завода. Верно, че не е тип реставриран в смисъл с оригиналните седалки и т.н. ама всичко това е заменено само с маркови чаркалаци и пипнато с желание
Много на собственика му ... Колкото пъти съм го виждал на магистралата забравям за всички други коли наоколо... направо е като излязъл от завода. Верно, че не е тип реставриран в смисъл с оригиналните седалки и т.н. ама всичко това е заменено само с маркови чаркалаци и пипнато с желание
DerMeister 22 юни 2007 - 14:15
Прекрасен е! Ако ми изпадне оферта за нещо подобно, старо и супер запазено, и имам възможност никога не бих подминал! Такaва кола ми се кара! Евала! Много важно като не е всичко GTE.
batececo 22 юни 2007 - 14:21
Изкърпен, изчукан, направен, боядисан... добре са го направили...го
Колко ли струва една смяна на всички вежди+прагове+ изчукване+боядисване?
Колко ли струва една смяна на всички вежди+прагове+ изчукване+боядисване?
zdravkop 23 юни 2007 - 19:52
Страшен е Кадета! А пък за собственика му нямам думи! Дано има повече ентусиасти като него, за да поддържат великия модел Кадет! Жалко, че го спряха от производство немците! Сега щеше да бъде по- красив и готин от Астрата!
Dian4o 23 юни 2007 - 21:03
ами то колега, астрите са продължение на кадетите. Не случайно първите астри почват от Астра Ф, а не от Астра А. т.е. са по следния начин Кадет А, Б, Ц, Д, Е, Астра Ф, Г, Х :)
Аз много искам да са като мерцедесите 190Е... да може човек сега да си закупи по поръчка чисто нова кола от 80-те :)
Аз много искам да са като мерцедесите 190Е... да може човек сега да си закупи по поръчка чисто нова кола от 80-те :)
Stoil 23 юни 2007 - 21:11
ииии верно тоя кадет мнооо лачен бе.
нова боя, гуми, джанти...
ако е и с С20ХЕ - иделарка...
само мигачите отпред и гърнето несспорт са по - така....
нова боя, гуми, джанти...
ако е и с С20ХЕ - иделарка...
само мигачите отпред и гърнето несспорт са по - така....
Stoil 23 юни 2007 - 21:40
Dian4o 24 юни 2007 - 13:13
оо дааа :)
Ама явно тея бели мигачи в БГ са само мит, защото и аз си търсих, но такива екстри тук няма
Ама явно тея бели мигачи в БГ са само мит, защото и аз си търсих, но такива екстри тук няма
Stoil 24 юни 2007 - 13:32
30e 24 юни 2007 - 18:10
Dian4o 26 юни 2007 - 15:07
Eто изнамерих и една стара снимка на въпросния кадет преди време, когато беше с карираните флагчета по вратите
Moonlord 04 юли 2007 - 10:55
Кадеттчето е екстра, само дето му няма пластмаските Иначе е с C20XE Определено без лепенките Феродо, знамена и тн е доста по-готин
Варненският Любо не знае ли нещо повече? Гледам има лепенки Guenter, той също имаше такива?
Варненският Любо не знае ли нещо повече? Гледам има лепенки Guenter, той също имаше такива?
TONY.G.A 21 юли 2007 - 22:20
Кадета е супер жалко че собственика не пише във форума да даде повечко инфо за него.А за мигачите,незнам дали има но по немските магазини са по 50 евро бройката.