Тема за тунинг циферблати
sheko 11 декември 2004 - 00:28
Значи интересувам се ако някой има представа къде правят бели километражи. То не е кой знае каква философия само трябва да се принтира на UV фолио за да не избелява или пожълтява и естествено да се разглоби таблото. Преди знаех едни пичове дето се занимаваха с тва обаче вече не бачкат
manta 11 декември 2004 - 13:08
а ниакои да има бели километражи за аскона 1,6 с с оборотомер
правени на скенер .4е искам да си ги направиа на цветен принтер и да ги сложа.
4ел сам 4е ги има по разни саитове ама не знам от каде мога да ги взема? :D
правени на скенер .4е искам да си ги направиа на цветен принтер и да ги сложа.
4ел сам 4е ги има по разни саитове ама не знам от каде мога да ги взема? :D
AstraGSi 11 декември 2004 - 14:57
Съвсем скоро ще ги има и другите прибори, още са в процес на разработка :D
ГостPMG_* 11 декември 2004 - 19:09
gotovite sa po-dobri zashtoto sa ot specialna hartiq koiato raznasq po-dobre svetlinata (ako shte slagate i sini svetlini na tabloto)
manta 11 декември 2004 - 21:06
все пак аз искам да си намериа бели от нета ниакои знае ли адрес с бели километражи за асконата ми
sheko 12 декември 2004 - 13:54
kok12, на Dec 11 2004, 05:00 PM, каза:
има и по-лесно`да си купиш готови по 10 кинта
аз съм готов да си купя стига да намеря къде се продават
Moonlord 12 декември 2004 - 13:57
Да и аз бих си купил... то е яко щото са лепенки... само махаш пластмасата прозрачната, лепиш и си дупе
Dark_Avenger 13 декември 2004 - 02:16
като разработвате разработете и за Вектра ще си туря едни веднага,ама с некъв друг надпис щото не съм GSI а обикновен двоиков мотор
Psycho 13 декември 2004 - 12:08
Без да се обиждате ти или приятеля ти, ама това е като в час по рисуване 6-ти клас някъдее.
Помолете RADIO DJ да Ви покаже неговите.
Поздрави!
Поздрави!
Владо 13 декември 2004 - 12:28
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: хехехеххехехее)))) ооох, еей добра критика))))
ето ги диджейските)))) трябва да отбележа , че този път вече са много ПРО направени, от пластмаса , а не лепенки...
ето ги диджейските)))) трябва да отбележа , че този път вече са много ПРО направени, от пластмаса , а не лепенки...
AstraGSi 14 декември 2004 - 01:04
Psycho, на Dec 13 2004, 10:08 AM, каза:
Без да се обиждате ти или приятеля ти, ама това е като в час по рисуване 6-ти клас някъдее.
Поздрави!
Поздрави!
Аз съм дълбоко Огорчен и многУ засегнат от вашата критика :D :D :D :D
А сега сериозно:
Еми.. това е един вид любителска разработка... и без туй нямаме много познания на Фотошоп :D
Иначе на Радио Диджея рутят
Moonlord 16 декември 2004 - 12:33
CooLMaX, на Dec 16 2004, 07:48 AM, каза:
LET's fly тея горните километражи стават ли за вектра А ?
Май стават ;)
355_f1_spider 25 декември 2004 - 00:54
тука в сливен има продават бели километражи за астра,вектра,калибра за аскона маи няма и са по 8лв. и интересното при тях е че кадето са самите цифри са изрязани и оттдолу има фолио синио или червено има ги в двете модификации и оригиналаната светлина която е бяла се оцветява в саответния цвят и дефакто светят само цифрите. и ефекта е много добър.
ГостCors-ist_* 26 декември 2004 - 17:44
Кат си купите от тея по 10 лева, само да не се чудите после що карате много бързо по километраж, пък всички ви задминават B)
Дамян 26 декември 2004 - 17:46
Е да,ама аз искам само циферблатите да са ми бели,а не цялото