Защо по дяволите не гласувате за форума?
ulieliadi 09 ноември 2014 - 11:11
Много ми е интересно най-накрая да се разбере за какво иде реч. Едва ли много хора ще пишат или изобщо ще прочетат, но като форум с традиции и доста спечелени победи в БгТопа на мен ми е болно, че това нещо се случва. А именно:143 активни потребител(и) през последните 15 минути а гласовете до днес са има няма по 30 на ден. Смешни сме разберете...
k opel e 09 ноември 2014 - 11:20
Абсолютно съм съгласен с теб колега. И на мен ми е криво като видя вота на КГА. Подканвал съм много пъти колегите и нищо.
Направо си е мързел.
ГЛАСУВАЙТЕ за форума. Това не хапе.
Направо си е мързел.
ГЛАСУВАЙТЕ за форума. Това не хапе.
titan22 09 ноември 2014 - 11:23
Пич,ти сега ли разбра на къде отива този форум?Доста от колегите,само предполагам,не гласуват поради разочарованието от отношението и езика който се държи по някога във форума.Много пъти и аз съм мислел да спра да гласувам,ама инерцията ме носи още.
274
274
pitbula74 09 ноември 2014 - 11:25
Аз оставам с впечатлението,че гласуваме 20-30 човека редовно всеки ден.Останалите влизат,преглеждат новото съдържание и бегай с пълна газ
k opel e 09 ноември 2014 - 11:37
Според мен трябва да има наказания. Въпреки, че в БГТоп не трябва да има заставени да гласуват.
titan22 09 ноември 2014 - 11:44
Какви наказания?Да си видял поне веднъж модератор или администратор да гласува тук?
ulieliadi 09 ноември 2014 - 12:16
titan22, на 09 ноември 2014 - 11:23, каза:
Пич,ти сега ли разбра на къде отива този форум?Доста от колегите,само предполагам,не гласуват поради разочарованието от отношението и езика който се държи по някога във форума.Много пъти и аз съм мислел да спра да гласувам,ама инерцията ме носи още.
274
274
Не си прав!!! В други форуми отношението на колегите е в пъти по-неприемливо. Тук правилата са по-строги, но на мен това не ми пречи!!!
pitbula74, на 09 ноември 2014 - 11:25, каза:
Аз оставам с впечатлението,че гласуваме 20-30 човека редовно всеки ден.Останалите влизат,преглеждат новото съдържание и бегай с пълна газ
И аз го правя това, но не ми пречи да осделя 5 секунди от времето си, за да гласувам.
titan22, на 09 ноември 2014 - 11:44, каза:
Какви наказания?Да си видял поне веднъж модератор или администратор да гласува тук?
Това е невъзможно и смешно.Никой не може да накара никого да прави нещо насила, всичко е въпрос на самосъзнание и целеустременност. Лично аз съм свикнал да правя нещата както трябва и да се опитвам винаги да побеждавам - затова ме боли. Но уви нещата не зависят само от мен или от някой друг. Една птичка пролет не прави
Мнението беше редактирано от ulieliadi: 09 ноември 2014 - 12:17
k opel e 09 ноември 2014 - 12:24
Аз апелирам за другия месец да се стегнем и да си вземем нашето. Дано повече колеги прегледат тези тема, а не само купува-продава.
В КГА над всеки подфорум има бутон "гласувайте".
В КГА над всеки подфорум има бутон "гласувайте".
DanZKi 09 ноември 2014 - 13:38
Тиквените медали от бг топ са раздадени вече По-популярен и по-пълен ме съмнява да стане форума.
WaR LorD 09 ноември 2014 - 17:48
Аз също се надявам повече колеги да се включат в БГ топа .
vladkin1980 09 ноември 2014 - 20:06
На мен ми е навик, всеки ден преди всичко гласа и тогава разглеждам останалото за деня.
fanatic 09 ноември 2014 - 21:11
titan22, на 09 ноември 2014 - 11:44, каза:
Аз колкото гласувам и колкото гледам по форума ти колега нямаш толкова косми сещаш ли се къде?
Истината е, че фейсбук и форум са различни хора...
Не мислете, че форума му има нещо. цифрите показват, че всичко си му е наред, въпроса е, че хората които четат форума и фейсбук имат различна култура, всеки може да избере...
Дали бях достатъчно ясен...
titan22 09 ноември 2014 - 21:57
Колко гласуваш се вижда,май повечето време пишеш само постове,но както и да е,аз спирам с гласуването,просто няма смисъл.
spasito 09 ноември 2014 - 22:48
И ти като спреш да гласуваш форума трябва да се ликвидира така ли?Форума си е форум и ще си остане такъв какъвто си е със супер много полезна информация и мнения.Това че в последните години фейсбук измества форума и то предимно в публикуването на безмислени постове нищо не значи.Не съм спирал да го следя дори и за ден и предполагам не само аз.Искренно си признавам че забравям да гласувам и сигурно не съм гласувал от месец-от утре почвам редовно щом е толкова важно хора стегнете се
titan22 09 ноември 2014 - 23:24
Разбрал си ме погрешно,не искам да се затрива сайта,аз също ползвам информация от него,просто не виждам смисъл от това гласуване.
becinko 09 ноември 2014 - 23:28
Е ти к'во искаш, фанатика като висшестоящ ти дава по една таралежка за награда за гласа ти ли?
titan22 10 ноември 2014 - 00:08
А на тебе кой ти каза че гласувам за награди?Какво искаш,да почнем да се заяждаме ли?Или не търпите мнение различно от вашето без да се заядете?
ulieliadi 11 ноември 2014 - 19:12
Страстите поутихнаха...
До тук от прочетеното най-прав е Даньо. Всъщност за какво се борим - за едно голямо нищо.
Лошото е отношението на останалите - все едно гласуващите сме прокажени... убийте ни с камъни
До тук от прочетеното най-прав е Даньо. Всъщност за какво се борим - за едно голямо нищо.
Лошото е отношението на останалите - все едно гласуващите сме прокажени... убийте ни с камъни
kalin09 11 ноември 2014 - 20:42
...
Мнението беше редактирано от kalin09: 22 август 2017 - 21:03
Мнението беше редактирано от kalin09: 22 август 2017 - 21:03