Представител на ОКБ за Перник и региона!
Liubeznia 19 ноември 2013 - 20:48
Уважаеми Колеги от Перник и региона.
Поради факта, че екипа на ОКБ иска да оптимизира организацията на регионално ниво е време да бъдат гласувани и излъчени новите или утвърдени старите Сенатори за съответните градове и региони.
Избраният от вас регионален представител ще има съответните права и задължения. Комуникация с УС на клуба с цел приемане, организиране и раздаване на рекламни материали, инициатива за периодични клубни срещи, поддръжка на раздела тук във форума за което ще му бъдат дадени модераторски права и най-вече да бъде човека към който колегите ще могат да се обръщат за всякакви въпроси свързани с клуба, неговите дейности и както споменах – календари, стикери и др.
Хубаво е човека който ще предложите да бъде отговорен и да има желание да помогне с развитието на клуба и форума. Не е необходимо да присъства постоянно тук или да се превърне в бавачка на всички, но ще е добре да посещава форума и фейсбук страницата редовно.
Ако някой има желание да се захване с тази дейност може сам да пише!
Тема като тази, напълно идентична ще пусна в раздела на всеки град.
Моля тук да предложите и обсъдите кандидатурите, опитайте се да се вместите в 30 дни.
Поздрави на всички!
Поради факта, че екипа на ОКБ иска да оптимизира организацията на регионално ниво е време да бъдат гласувани и излъчени новите или утвърдени старите Сенатори за съответните градове и региони.
Избраният от вас регионален представител ще има съответните права и задължения. Комуникация с УС на клуба с цел приемане, организиране и раздаване на рекламни материали, инициатива за периодични клубни срещи, поддръжка на раздела тук във форума за което ще му бъдат дадени модераторски права и най-вече да бъде човека към който колегите ще могат да се обръщат за всякакви въпроси свързани с клуба, неговите дейности и както споменах – календари, стикери и др.
Хубаво е човека който ще предложите да бъде отговорен и да има желание да помогне с развитието на клуба и форума. Не е необходимо да присъства постоянно тук или да се превърне в бавачка на всички, но ще е добре да посещава форума и фейсбук страницата редовно.
Ако някой има желание да се захване с тази дейност може сам да пише!
Тема като тази, напълно идентична ще пусна в раздела на всеки град.
Моля тук да предложите и обсъдите кандидатурите, опитайте се да се вместите в 30 дни.
Поздрави на всички!
GT 51 20 ноември 2013 - 14:17
Дробин да не се крие... Иначе може нещо да помагам...но не мога да се ангажирам за постоянно.
ulieliadi 20 ноември 2013 - 17:00
Той Добрин май се е скрил , щом пускат такава тема
Иначе Влади ти като най-стар кюмуропревазвач или иначе казано "ретро" си най-подходящият човек. Освен това си и много досаден
Ето аз гласувах
Иначе Влади ти като най-стар кюмуропревазвач или иначе казано "ретро" си най-подходящият човек. Освен това си и много досаден
Ето аз гласувах
Liubeznia 20 ноември 2013 - 17:02
Цъ не се е скрил изобщо, чака в сянка да види дали ще го изберете пак него или ще има кьотек
GT 51 20 ноември 2013 - 18:03
Ние сме приготвили винкели за избора му, така че ЧЕСТИТО на СЕНАТОРА ! Догодина КОНГРЕСМЕН ! Кой,кой ще черпи...?
Добрин 21 ноември 2013 - 11:39
ulieliadi, на 20 ноември 2013 - 17:00, каза:
Той Добрин май се е скрил , щом пускат такава тема
Ето аз гласувах
Ето аз гласувах
Ич не съм се крил , оня любезния по инерция плесна тема и тук ...Къ беше набрал , не можах да го запра
GT 51, на 20 ноември 2013 - 18:03, каза:
Ние сме приготвили винкели за избора му, така че ЧЕСТИТО на СЕНАТОРА ! Догодина КОНГРЕСМЕН ! Кой,кой ще черпи...?
Ако ще ставам сенатор , Вие требе да черпите оти ще ме понижавате в длъжност
GT 51 21 ноември 2013 - 12:57
Аз предлагам да избереш някъде кръчма в центъра, да се съберем , да обсъдим кой -кого и те така, ще платиш и кой откъде е...
Добрин 21 ноември 2013 - 14:03
papata 23 ноември 2013 - 23:17
djujas 25 декември 2013 - 14:13
papata 25 март 2014 - 14:59
Liubeznia, на 19 ноември 2013 - 20:48, каза:
Уважаеми колега,нещо процедурата за регионални представители май зацикли около дъното на национално ниво.И защо мислиш е така? Никакъв интерес от никой и за нищо.Някой от Вас направи ли си труда да проследи събитията....Ето в кюмюрджийския град,дето е трън в очите на всички,традициите не са това което бяха!!! Благодарение на колегата Владимир Владимиров(djujas) От началото на годината тичане уговорки срещи набиране на привърженици,последна явка 15+ автомобила,няколко извинени(на работа)......Значи той е човека на Миньорския град,подкрепям с две ръце,топката е Ваша Поздрави
GT 51 25 март 2014 - 16:06
Щом има желание и му се занимава ...честито...ние с батко Добри ще идваме почетно на по биричка , и естествено ще помагаме с каквото можем... Успех Владка и спорна работа......пък после ще почерпиш...
Liubeznia 25 март 2014 - 16:34
papata, на 25 март 2014 - 14:59, каза:
Уважаеми колега...
Ами уважаеми колега, направих си труда да обсъдя всеки един град поотделно с администраторите и модераторите на форума. За съжаление липсва почти всякаква активност в темите. Във вашата предлагате Добрин с няколко мнения и после тишина. Организацията на срещи и получаването на реклами материали все още е ваша грижа, не можем да накараме насила никого. Радвам се, че се събирате, но ние това няма как да го разберем защото очевидно не се случва посредством форума :) Нека колегата Владимир драсне два реда тук.
Сигурен съм, че ако имате нужда от каквато и да било подкрепа админ/мод екипа ще е насреща.
djujas 25 март 2014 - 17:57
Liubeznia, на 25 март 2014 - 16:34, каза:
Ами уважаеми колега, направих си труда да обсъдя всеки един град поотделно с администраторите и модераторите на форума. За съжаление липсва почти всякаква активност в темите. Във вашата предлагате Добрин с няколко мнения и после тишина. Организацията на срещи и получаването на реклами материали все още е ваша грижа, не можем да накараме насила никого. Радвам се, че се събирате, но ние това няма как да го разберем защото очевидно не се случва посредством форума :) Нека колегата Владимир драсне два реда тук.
Сигурен съм, че ако имате нужда от каквато и да било подкрепа админ/мод екипа ще е насреща.
Колега ако се загледаш в темите на нашия раздел ще видиш, че съм пускал теми и коментари за срещи!!! Иначе се заформя групичката и то благодарение на двама човека, които ме подкрепят и идват на всяка среща -- Васко и Миро благодаря им!!!
papata 25 март 2014 - 20:16
Liubeznia, на 25 март 2014 - 16:34, каза:
Ами сигорно се събираме по радиоточката В раздел Перник се вижда ясно и точно кой кога къде Нищо от това че е обсъждано не е истина(кой защо се скрил,ама не е в сянка...т.н.са най-малкото несериозни) Но явно и тук както е в цялата ни държава всичко е омагьосан приближен кръг и целта е да не се пуска кокала А всичко друго да върви на майната си И какво като имаш някави идеи да възтановиш една идея..... Луд умора нема,само се поти Айде със здраве,че почвам да се ядосвам....