Седмични КАРТ-състезания на клуба в Благоевград!
kaka 18 ноември 2006 - 23:16
Браво, много хубаво и забавно мероприятие си измислихте! Направо ви завиждам, като знам какъв фън е това нещо карта, и особено после качването на нормалната кола
MANEV 18 ноември 2006 - 23:40
Аз искам реванш с Янко битката беше люта а Шумахер и Алонсо пасти да ядът :bou:
Scorpion_BV 19 ноември 2006 - 08:36
Днеска може да заформим едно нощно макар, че Янко няма да иска :)
HotBlg 19 ноември 2006 - 11:54
Цитат
Днеска може да заформим едно нощно макар, че Янко няма да иска icon_smile.gif
Боянее, да не си намерил някой портативен NoS бре ман? Ще тъ фаним ейй, видим ли пламъци от карта ти - дисквалифициран си да знаеш!
Vilik 19 ноември 2006 - 11:58
Аве колеги ако ще сме толко редовни може да помислим за месечен абонамент (ако има) може да дадем някой лев, ама ще се разцепим от каране
Ca$h Money 19 ноември 2006 - 12:21
ееееее аре аре аре аз съм навитак за среднощното ,само дето нз кога ще се прибера де ама нищо все до 8-9 ще стигна аре да видим кой кога- на нощно е по-трудно и ще е яко забава
Scorpion_BV 20 ноември 2006 - 08:22
Да бе колко маймуни бяхме се събрали и да няма състезание пфу! Ма то в Неделя в 22 часа малко трудно. . Понеже и Вили и другите споделиха, че искат карт стартовете да станат редовни, за да не правим тема за всеки, ще модерирам малко тази и ще стане като обща тема за карт сериите ни! !
Всеки старт за сега ще е с предварителна оговорка за деня и часа. След време можем да направим и запазен час и ден като за седмичната среща. Нека видим как ще се развият нещата!
Всеки старт за сега ще е с предварителна оговорка за деня и часа. След време можем да направим и запазен час и ден като за седмичната среща. Нека видим как ще се развият нещата!
Vilik 20 ноември 2006 - 13:24
Аз искам да питам кой е най-голямия фен който ще съумее да направи чертеж на пистата :) След това остава и да сложим хора с хронометър по завоите и ще се превърне в ебати манията тази история
kabby 20 ноември 2006 - 13:40
А на вас всички дали ви е лесно а ?
Кажете как бяха класиранията по стартове :)
Кажете как бяха класиранията по стартове :)
Scorpion_BV 20 ноември 2006 - 13:49
Ако я измерим, мога да ви я начертая и с визуализация да я направя!!! :)
Аз бях веднъж предпоследен и веднъж последен от официално завършилите. Майстор Вальо беше два пъти първи. Инструктура е дисквалифициран! За другите да си кажат, че нямах време да ги гледам
Аз бях веднъж предпоследен и веднъж последен от официално завършилите. Майстор Вальо беше два пъти първи. Инструктура е дисквалифициран! За другите да си кажат, че нямах време да ги гледам
Scorpion_BV 20 ноември 2006 - 16:52
kabby, на Nov 20 2006, 04:08 PM, каза:
Щото минаваше през тревата напреко!!! Немаше кой да му каже, че това не е Фронтерата на Вили
HotBlg 21 ноември 2006 - 13:38
E па, аз бях първият път последен, след това трети отзад напред, ама първият път се завъртях .... което ми беше добре припомнено :)
Frontera 21 ноември 2006 - 17:02
Vilik, на Nov 20 2006, 01:24 PM, каза:
Сателитна снимка върши ли ви работа, айде сега учете завоите :bandito:
MANEV 21 ноември 2006 - 19:39
Програмата се казва Google Earth и ти пиказва спътникови снимки на целия свят :)
Дръпни си я от датата.
Дръпни си я от датата.
Vilik 21 ноември 2006 - 20:34
MANEV, на Nov 21 2006, 08:39 PM, каза:
Глупости досега правихме снимки от хеликоптера