Попитайте за сервиз или магазин в София
k opel e 26 септември 2015 - 11:39
С мострата е най-добре. Цеха за тръбъчки на Скантех се намира на Овче поле 146. Пряка е на Сливница. За сервиз може да говориш с всеки, защото това не е рутинна операция и монтаж, демонтаж и обезвъздушаване няма да е проблем.
Astra 1.8 24 юли 2019 - 20:52
Здравейте, къде мога да разчитам на читава диагностика за моята Астра. Нещо трудно тръгва докато е студена, т.е. натискаш педала, а тя не върви, после пък слабо попридърпва при равномерно движение и подаване на газ.
enravota 28 октомври 2019 - 15:59
Колеги, моля ви за помощ!
Трябва ми наистина разбиращ човек за моята Вектра Ц, 2002 г., 1.8 бензин на газ.
В момента имам 2 проблема, които 3 сервиза не мога да оправят и дори правилно диагностицират.
Бихте ли ми помогнали със съвет къде в София ще попадна на човек, който не само разбира от тая кола, но и с удоволствие ще ми я оправи, а аз ще си му платя.
Проблемите конкретно са тропане от кормилната колона (зад волана) /грешно диагностицира, сменени и рециклирани части, проблемът си седи/ и играене на оборотите (и гаснене) на студен двигател /чистиха ми ЕГР клапан (уж), но това не помогна с нищо/.
Наситина ще съм благодарен, защото вече сипах една торба пари на тия три сервиза без резултат.
Поздрави!
Трябва ми наистина разбиращ човек за моята Вектра Ц, 2002 г., 1.8 бензин на газ.
В момента имам 2 проблема, които 3 сервиза не мога да оправят и дори правилно диагностицират.
Бихте ли ми помогнали със съвет къде в София ще попадна на човек, който не само разбира от тая кола, но и с удоволствие ще ми я оправи, а аз ще си му платя.
Проблемите конкретно са тропане от кормилната колона (зад волана) /грешно диагностицира, сменени и рециклирани части, проблемът си седи/ и играене на оборотите (и гаснене) на студен двигател /чистиха ми ЕГР клапан (уж), но това не помогна с нищо/.
Наситина ще съм благодарен, защото вече сипах една торба пари на тия три сервиза без резултат.
Поздрави!
Insignafan2021 07 ноември 2021 - 12:52
Колеги здравейте, взех една исингня 2012 дизел опц. Но е без ксенонки, бих искъл да и сложа, имате ли представа някакви сервизи или човек,
който може да сложи. Мерси предварително.
Също така приемам съвети за колата тъй като не съм карал опел до сега. С кое да внимавам/проверявам и кое е проблем при инсигните. Иначе колата е от Германия със сервизна книжка доста добра. 160коня 2ка двигател.
който може да сложи. Мерси предварително.
Също така приемам съвети за колата тъй като не съм карал опел до сега. С кое да внимавам/проверявам и кое е проблем при инсигните. Иначе колата е от Германия със сервизна книжка доста добра. 160коня 2ка двигател.
benzy 07 ноември 2021 - 18:59
Insignafan2021, на 07 ноември 2021 - 12:52, каза:
Колеги здравейте, взех една исингня 2012 дизел опц.
Здравей и честито.
Що касае ксенона бих ти препоръчал просто да минеш на някой висококачествен Филипс или Осрам на оригиналния си цокъл. Аз сложих с Найт брейкър на Осрам и определено нямам проблем с осветлението. На дългите са +150 и свети адски без да има каквито и да е проблеми. За качествен ксенон трябва да изръсиш кофа пари и не съм убеден че разликата в осветяването ще е чак толкова по-добра.
Ако си се хвърлил на мор за ксенон, предполагам тия момчета ще ти свършат работа: https://www.opelclub...showtopic=63547
Що касае 2.0 дизел, може би си се запознал с проблема на този двигател преди да я вземеш колата?
Ако не прочети за масления глад при A20DTH - горе дясно е търсачката. Не се спичай, просто вземи незабавни мерки да се погрижиш за отстраняване на потенциалните проблеми и после ще си караш с кеф.
Успех