Да раздвижим форумчето
Публикувано: Вчера, 12:17
Публикувано: Вчера, 12:35
Та си мисля има ли и други /евентуално/ не актуални правила...
Ма смея ли да пробвам?

И аз да кажа!
Публикувано: Вчера, 12:52
Нали знаеш че винаги има и НЕписани правила. Секо правило си има изключение и т н.
Публикувано: Вчера, 15:19
Стаевски, на 05 декември 2019 - 12:35, каза:
Та си мисля има ли и други /евентуално/ не актуални правила...
Ма смея ли да пробвам?

Това правило е формулирано така, за да те караме да влизаш да си пазиш профила.
А ако смееш питай и за друго ;) - вие май вярно си мислите, че ние няма какво да правим и ден и нощ поправяме правила...
Публикувано: Вчера, 20:02
Мнението беше редактирано от freeqwerty: Вчера, 20:02
Публикувано: Вчера, 20:38
freeqwerty, на 05 декември 2019 - 20:02, каза:
Не знам за потребители, но за мненията е яко. Ако може примерно решението на проблема да отива под първия коментар примерно. Има доста такива технически форуми и спестява четене на глупости.
Публикувано: Вчера, 20:48
Ne6to Smisleno, на 05 декември 2019 - 20:38, каза:
Това имах в предвид, рейтинг на мненията. Примерно, Оги е помогнал на Гошо да намери къде му е пробката на скоростната кутия и Гошо слага едно "+"че. Рангел е попитал, какво значи грешка 1612. И Тишо му е написал примерно, че е датчик някакъв. И в знак на благодарност Рангел слага едно "+"че на Тишо.
Мнението беше редактирано от freeqwerty: Вчера, 20:49
Публикувано: Вчера, 21:10
Ne6to Smisleno, на 05 декември 2019 - 20:38, каза:
Кои са тези форуми и как по-точно решението на проблема отива под първият коментар ? Няма такава платформа.
Публикувано: Вчера, 21:14
Мнението беше редактирано от tisho.74: Вчера, 21:23
Публикувано: Вчера, 22:43
fanatic, на 05 декември 2019 - 21:10, каза:
Фейсбук през андройд прави точно така само критерият по който го прави е неизвестен... за потребителите.
Лично на мен ми допада повече рейтингът да е насочен към самите мнения а не към потребителите изказали ги, тъй като никой не е застрахован от грешки а и е невъзможно да знаеш всичко.
Публикувано: Вчера, 22:53
Нещо, което се повреди и не се поправи веднага, пак става, но от третия път.
НАЗДРАВЕ!
Публикувано: Вчера, 23:10
dusty rain, на 05 декември 2019 - 22:43, каза:
Лично на мен ми допада повече рейтингът да е насочен към самите мнения а не към потребителите изказали ги, тъй като никой не е застрахован от грешки а и е невъзможно да знаеш всичко.
Нищо общо няма, там е много много по-сложно и целите на алгоритъма са съвсем различни. Най-близкото, което съм виждал като някакъв степенуване е нещо като "appreciation" на автор на тема или мнение, което се вижда в профила му. Например потрбител Х има 50 положилтелни признания и 3 отрицателни, като като цъкнеш на тях можеш да видиш / ако далият гласа си е оставил/ бележка от сорта на " Х ми помогна да си оправя еди какво си/. Това в момента може да се види в профила на всеки от нас като цъкнеш на профила и оставиш коментар- 100 пъти по лесно и ефективно...
Публикувано: Днес, 00:49
fanatic, на 05 декември 2019 - 21:10, каза:
Не знам, като намеря някой ще ти копна. Особено тия с инструкции за софотуер и решение на проблеми и кодове и скриптове са така. Първото мнение дето е описан проблема и под него автора рейтва това дето му е свършило най-добра работа и се появява под първото мнение хайлайтнато. Има и други варианти дето има моуст юзфул дето всички рейтват и под първото има линк за моуст юзфул - това с най-много лайкове.
Мнението беше редактирано от Ne6to Smisleno: Днес, 00:51