Alpine, JVC, Kenwood, Pioneer, Sony, LG Модули за Мулти-Волан Opel/Ford/Mazda/Honda/Nissan/Chevrolet/Citroen и BMW
TOLIO 02 август 2008 - 11:49
Здравейте на Всички!!! Аз съм от скоро въвъ Форума и съм още един от многото любители на Опел който се сдоби с управление за волана от Юли и съм много благодарен с което ми помогна да запазя идеята за оригиналност на ОПЕЛ ВЕКТРА Б Благодаря много и винаги ще се допитвам до него защото той е човека с много информация и познания за ОПЕЛ отново благодаря!!!
VectraB 06 август 2008 - 20:15
За контакти Моля ползвайте 0884 129 600
Мнението беше редактирано от VectraB: 15 октомври 2015 - 18:38
Мнението беше редактирано от VectraB: 15 октомври 2015 - 18:38
mileff 14 август 2008 - 20:02
От днес вече и аз си цъкам двд-то от воланчето Изключително удобно и полезно нещо се оказа това адапторче!
ОГРОМНИ Благодарности на Maiky и VectraB за намирането на мулти-волан и монтажа му, свързването на адапторчето (въпреки окабеляването което бях сътворил аз ), отделеното време, положените усилия, пролятата пот, безплатната Cola Light и т.н и т.н! ЕВАЛА момчета, големи сте!!!
Като заключение, които още се колебае дали да си вземе адаптор, да не се колебае въобще - Юли е неговият човек!
ОГРОМНИ Благодарности на Maiky и VectraB за намирането на мулти-волан и монтажа му, свързването на адапторчето (въпреки окабеляването което бях сътворил аз ), отделеното време, положените усилия, пролятата пот, безплатната Cola Light и т.н и т.н! ЕВАЛА момчета, големи сте!!!
Като заключение, които още се колебае дали да си вземе адаптор, да не се колебае въобще - Юли е неговият човек!
VectraB 18 август 2008 - 21:07
Мерси, за хубавите Думи !
Но ще добавя, че без помощта на колегата Pepel, който достави Мултиволан с AirBag, нищо от това нямаше да бъде възможно.
Невероятно e, но той има почти всичко за Opel
Но ще добавя, че без помощта на колегата Pepel, който достави Мултиволан с AirBag, нищо от това нямаше да бъде възможно.
Невероятно e, но той има почти всичко за Opel
Do4ew 26 август 2008 - 13:52
Здравейте надявам се това чудо да става и за Зафира...но има ли как да разбера кой авто цд да си купя и да е с блутут и юесби отпред и да е от мултиволана управляемо
VectraB 26 август 2008 - 22:55
Да колега става и за Zafira A. И JVC и Pioneer и Sony имат модели с USB и BlueTooth.
Например :
JVC KD-BT1
Pioneer DEH-P700BT
Sony MEX-BT3600U
Вероятно има и други модели, но трябва да се има предвид дали има вход за Жично дистанционно. При Sony много модели намат и няма как да се включи адаптора.
Например :
JVC KD-BT1
Pioneer DEH-P700BT
Sony MEX-BT3600U
Вероятно има и други модели, но трябва да се има предвид дали има вход за Жично дистанционно. При Sony много модели намат и няма как да се включи адаптора.
Do4ew 27 август 2008 - 14:13
Благодаря за инфото значи практически за да работи адаптора и мултиволана трябва на автокасетофончето да има вход за жично дистанционно управление...
Ще пробвам кои от моделите написани от колегата ще сработят с моя телефон имам от оригиналните китайски с 2 сим карти рабоещи едновременно и досега вече 6 месеца съм много доволен ако успея да го свържа с някои от моделите с Bluetooth и USB които стават за адаптор за
мултиволана ще е убиец...като цена най-евтино е SONY-то 349.00 лева от техномаркет май първо с него ще опитам...
p.s. Вече притежавам SONY 3600U работи с китайски телефон с 2 сим карти Privileg X6 все още не съм го монтирал ако ми стигне търпението след като поръчам адаптора но ако не преди него
Ще пробвам кои от моделите написани от колегата ще сработят с моя телефон имам от оригиналните китайски с 2 сим карти рабоещи едновременно и досега вече 6 месеца съм много доволен ако успея да го свържа с някои от моделите с Bluetooth и USB които стават за адаптор за
мултиволана ще е убиец...като цена най-евтино е SONY-то 349.00 лева от техномаркет май първо с него ще опитам...
p.s. Вече притежавам SONY 3600U работи с китайски телефон с 2 сим карти Privileg X6 все още не съм го монтирал ако ми стигне търпението след като поръчам адаптора но ако не преди него
coldy 06 септември 2008 - 14:51
Благодаря на VectraB за малката, но така удобна глезотийка! Перфектна работа колега
Вчера купих Pioneer-а и едва изтраях до днес да дойде и адаптора.
Хубаво е, че от заводското CD до Pioneer-а има разлика не само в качеството и екстрите на Pioneer, но и в управлението/адаптора. С твоето изделие /водейки се по ръководството/ има "бонус" комбинации от бутони на волана!
Препоръчвам го с две ръце на всеки, който се зачуди дали да инвестира!
Щях да пропусна - имам да черпя, само ела на морето!
Поздрави!
Вчера купих Pioneer-а и едва изтраях до днес да дойде и адаптора.
Хубаво е, че от заводското CD до Pioneer-а има разлика не само в качеството и екстрите на Pioneer, но и в управлението/адаптора. С твоето изделие /водейки се по ръководството/ има "бонус" комбинации от бутони на волана!
Препоръчвам го с две ръце на всеки, който се зачуди дали да инвестира!
Щях да пропусна - имам да черпя, само ела на морето!
Поздрави!
VectraB 11 септември 2008 - 21:59
Трябва да направя
Но въпроса е, кога ще имам време и тестов автомобил VectraC , AstraH или ZafiraB.
Всъщност адапторите са съвместими и с Vectra C, производсво преди August 2004, които са с 6 бутона на Волана !
Но въпроса е, кога ще имам време и тестов автомобил VectraC , AstraH или ZafiraB.
Всъщност адапторите са съвместими и с Vectra C, производсво преди August 2004, които са с 6 бутона на Волана !
zheleznia 30 септември 2008 - 19:40
Специални благодарности и от мен към VectraB !!! Днес си получих адаптора и го монтирах за 10-на минути и всичко е много ЯКО. Изключително удобно и полезно нещо е този адаптор! Препоръчвам го на всички които имат желание да се възползват от мултиволана в Опела си с марките и модели CD за които е направен! Имам да черпя!
PGM 01 октомври 2008 - 19:35
здравейте всички
От една година имам и аз тази полезна екстра, бях си отписал бутоните на волана, обаче Юли ми върна бъзможността да ги позвам. За качеството на изработка няма какво да коментирам, безупречно е . По-важното е , че човека е отзивчив, обяснява и работи спокойно , и абсолютно точен.
Съветвам всички колеги, на които им липсват, или искат да си сменят касетофоните със CD, да не берат грижа за управлението на волана , да се доверят на VectraB , и точно да следват съветите и препоръките му, успеха е гарантиран.
Пожелавам на всички колеги много здраве и безаварийни километри
От една година имам и аз тази полезна екстра, бях си отписал бутоните на волана, обаче Юли ми върна бъзможността да ги позвам. За качеството на изработка няма какво да коментирам, безупречно е . По-важното е , че човека е отзивчив, обяснява и работи спокойно , и абсолютно точен.
Съветвам всички колеги, на които им липсват, или искат да си сменят касетофоните със CD, да не берат грижа за управлението на волана , да се доверят на VectraB , и точно да следват съветите и препоръките му, успеха е гарантиран.
Пожелавам на всички колеги много здраве и безаварийни километри
svetli_78 13 октомври 2008 - 09:05
и от мен. Вече една седмица си управлявам Pioneer DEH-4000UB от волана!
Който има съвместим плеър и мулти волан , да не се чуди , ами да си монтира при Юли адапторчето
Който има съвместим плеър и мулти волан , да не се чуди , ами да си монтира при Юли адапторчето
Astra 1.4mi 26 октомври 2008 - 17:43
Още един доволен собственик на тази хубава джаджа :)) Работи си идеално и монтажа е безпроблемен при следване на инструкциите !
Monta-B 05 ноември 2008 - 00:07
Сдобих се с адаптерчето за Sony и работи безотказно. Специални благодарности на колегата VECTRAB за адаптора! Препоръчвам го на всички които имат желание да се възползват от мултиволана в Опела си с марките и модели CD за които е направен!
vladyyan 24 януари 2009 - 14:00
И аз ще се присъединя към благодарилите на VectraB. Екстричката си работи перфектно, а създателят си разбира от работата.
desertwaste 26 януари 2009 - 21:52
Перфектността на инструмента е в това, да не усещаш присъствието му докато го ползваш - адаптерите на ВектраБ правят управлението на мултифункционалния волан на опелите толкова естествено и интуитивно, че забравяш, че си сложил друга свирка, а не заводската.
досега ползвах адаптера за сони. отказвам се от него. не, че не работи- даже напротив. сменям свирката :)
ще си взема един адаптер за JVC - и за тях съм чувал че са толкоз железни, колкото и адаптерите за сони :)
досега ползвах адаптера за сони. отказвам се от него. не, че не работи- даже напротив. сменям свирката :)
ще си взема един адаптер за JVC - и за тях съм чувал че са толкоз железни, колкото и адаптерите за сони :)
bocko 12 февруари 2009 - 20:17
Многоооооооооооооооооо мерси колегаааааааа супер якооооооооо се получи.А ти си много коректен.
ПОздравииииииииииии
ПОздравииииииииииии